2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
سلام خوبی عزیزم منم ۱۰ روزیه کمر درد دارم وقتی استراحت میکنم بهتر میشه سرپا بمونم درد میگیره شما کجا ...

سلام فریباجون ممنونم عزیزم من دیروز چندساعت پشت میز نشستم  دوسه تا هم عذادرست کردم خیلی سرپابودم ازدیروز درد میکرد تخمدان راستم تیرمیکشید  ..کمرمم دقیقا وسطش میزد به لگن با استراحت خوب میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من روز 7 انتقالم مرکزی ک رفتم دوتا شیاف دادن هر 12ساعت و یک  امپول پروژشترون ک گفتن فرق نداره صبح یاشب

من شیاف رو 12ظهر و شب میزنم.امیزنم.امپول رو ساعت سه بعدظهر

الان دوستم میگه فاصله شیاف با امپول باید 12ساعت باشه.

بنظرتون ساعت شیاف ساعت 12ظهر رو 8صبح بزنم یا نه مثل قبل ادامه بدم

بچع ها این تاپیک واسه خیای وقته ....تواین مدت کسی مشکل مورفولوژی داشته طبیعی باردار بشه .....

آره عزیزم..... 

نمونش خودم.... 

با مورفوی بین صفر و یک دومین بارداریم طبیعی بود در کمال ناباوری...... 

دوستان دیگم بودن عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به فال نیک بگیر.....  والا زمان ما هر چی با همسرش دعوا میکرد + میشد.....  خخخخخخخخ ...

😂😂چه بامزه . خیلی ممنونم از توجهت انشالله از این به بعد سعی میکنم الکی عصبی نشمو حرص نخورم هرچند امروز خیلی نا امید شدم ولی بازم سعی میکنم مثبت فکر کنم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آش رشته میتونیم بخوریم؟. من دوبار خوردم با کلی عذاب وجدان و نگرانی

عزیزم چرا نخوری؟؟؟؟؟؟ 

من یکی از چیزایی که زیادی هوس میکردم آش رشته بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب میتونه دلایل مجتلف داشته باشه.....  سردی رحم.....  ضعف عضلات دهانه رحم.....&nb ...

چه جالب من گاهی اوقات اینطور میشم منم احتمال سردی رحم رو میدم میگم عزیزم وقتی چیزای گرم خوردین دیگه خوب شدید 

دفعه اول نه کاملا منفی بود. دیگه اینقد بی بی منفی دیدم دیگه نمیزنم

ایشالا مثبتی گلممم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم چرا نخوری؟؟؟؟؟؟  من یکی از چیزایی که زیادی هوس میکردم آش رشته بود.....

دلم آش رشته خواااست 😁 اصولا زیاد اش رشته هوس میکنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منم یک ماه خوب بودم دوباره شروع شد از من خونریزی نبود لک قهوه ای تیره بود دیروز تا شب همینطوری لک بو ...

عزیزم بعضیا هرماه موقع پریودیشون که میشه لک بینی دارن.... 

شاید شمام اون مدلی هستین..... 

استراحت کن انشالله رفع میشه....