2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
مایعات بخور زیاد دفع بشه قبل پانکچر میگیرن اگه فرش نباشه قبل انتقالم میگیرن

چشم حتمامیخورم خودمچ بستم به اب وچای. 

به همسرم گفتم عسل بگیره ابلیموعسل بخورم. 

دعاکن عزیزم یادته که دفعه پیش چطورشدم اینبارکلی گشتم داروهاگرفتم خوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهی که مثبت بشی و دوران بارداریتو بدون استرس سپری کنی استراحتت برا مشکلی نباشه 

ای جانم .عزیزم میدونم الان استرس داری نگران فندقت هستی ...الهی به حق پنج تن سلامت بچه ات رو بغل کنی

ایشالله مثبت میشی عزیزم ولی من تا الان استراحت بودم الانم دارم کارمو از دست میدم و واقعا بهش احتیاج ...

ای جانم .فدات بشم من میدونم تواین اوضاع اقتصادی واقعا دردناکه اما یاد اون روزای انتظار بیفت ؟ چندبار منفی شدی؟ چندبار دزدکی گریه کردی؟ چقد با دیدن زن حامله دلت لرزیده  ؟ 

ایشالله مثبت میشی عزیزم ولی من تا الان استراحت بودم الانم دارم کارمو از دست میدم و واقعا بهش احتیاج ...

انگار ناخواسته دلتو رنجوندم .ببخش توروخدا .منظورم این بود کاش منم مثبت شم مثل توفیق اجباری محکوم به استراحت شم .مبدونی امروز مادرشوهرم میگه من دعا میکنم میکنم هرکی بچه داره کرونا نگیره .بی هوا دلم شکست یعنی من هربلایی حقمه سرم بیاد کرونا هم بگیرم گرفتم دیگه

چشم حتمامیخورم خودمچ بستم به اب وچای.  به همسرم گفتم عسل بگیره ابلیموعسل بخورم.  دعاکن ع ...

مهربون جون نگران نباش ممکنه سرما خورده باشی یا نهایتش کرونای خفیفم باشه تا موقع پانکچر رفع شده فقط همون مایعات گرم زیاد بخور زودی خوب میشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اخه عزیزم  من بدنم سرد آب که میخورم سردیم میشه خیلی ببخشید تکرار ادرار میگیرم هر نیم ساعت یکبار ...

نه عزیزم فقط بعضیا که معده رو اذیت میکنن بهتره با آب بیشتر بخوری..... 

عزیزم منم کلا طبعم سره و اون زمان برای اصلاح طبعم همیشه آب ولرم میخوردم..... 

تو سیکل که وارد میشی دارو ها کلا غلطت خودنتو بالا میبرن برا همین توصیه میشه آب زیاد بخوریم..... 

اگه بتونی مایعات بدنتو به نحوی تامین کنی برا بهبود خونرسانی خیلی خوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام لی لا جون خوبی عزیزم پسرت خوبه 💜 لباسارو شستم انشاالله فردا بچینم تو کیف 😍 قسمت همه منتظرا&n ...

به سلامتی عزیزم..... 

به سلامتی برین و برگردین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انگار ناخواسته دلتو رنجوندم .ببخش توروخدا .منظورم این بود کاش منم مثبت شم مثل توفیق اجباری محکوم به ...

نه فدات شم ناراحت نشدم ایشالله خدا حاجت روا کنت 

منم خیلی راه طولانی داشتم تا به اینجا رسیدم میدونم چقدر سخته

دعا کن بخیر بگذره هر روز لکه بینی خیلی استرس اوره شرایط زندگی ام که هر روز بیشتر فشار میاره

🌹🌹🌹🌹

خدایا شکرت 
وای نمیتونم من به اندازه یه بند انگشت میفرستم تو یعنی تاثیر نمیزاره؟

نگران نباش جذب میشه اما نترس شیافتو راحت بذار..... 

نه فدات شم ناراحت نشدم ایشالله خدا حاجت روا کنت  منم خیلی راه طولانی داشتم تا به اینجا رسیدم م ...

مرسی بابت دعای قشنگت .خدارو هزار مرتبه شکر نتیجه زحماتتو دیدی ان شاء الله بسلامتی این روزا رو طی میکنی وفرشته نازتو بغل میگیری.دعا میکنم خدا مواظب فرشته وجودت باشه

سلام اناجون...من برات یه میغام دادم فک کنم تدیدی یا جواب دادی من ندیدم...گلم اولا ممنونم از تاپیک خو ...

عزیزم والا پیغام نخونده ندارم..... 

احتمالا نیومده..... 

عزیزم جواب این سوالو میدونم دادم..... 

والا اینجا که 40 خوردا ای هستن جواب گرفتن..... 

تو مطب دکترمم یه خانوم ۴۵ ساله یادمه..... 

دقیق سنها یادم نیست.....