2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
وایی اره من همیشه صبحونه پنیرمیخورم وچندساله واینهاروگفتی رعایت نکردم اح حیف. وای من عاشق کیک وشیرین ...

منم پنیر رو قبلا نمیدونستم..... 

اما الان دیگه رعایت میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم اره شنبه میلادتبریزبودم. الان اولین امپول روتزریق کردم دعاکن اینبارنتیجه بهتربگیرم چشمم ت ...

از ته دل  برات ارزو دارم که با حواب مثبت بیای د خبر بدی من حهاد تبریز میکرو کردم منفی بود مشکلم تحرک اسپرم صفره خودمم تنبلی خفیف...دیگه نرفتم پی ش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من آزمایش هورمونی کل بدن دارم آزمایش اسپرم همسرمم داریم آزمایشات قبل بارداری پاپ اسمیر  ...

اگه همش کامل باشه وشوهرت مشکلی نداشته باشه تو ابنسینا به شوهرم تاییدیه شروع سیکلو دادن منم همه ی از مایش هامو بردم ولی من چربی وقند داشتم اگه مشکلی نداشتخ باشی همون ا‌ول تا سوم پریودت سنوت میکنن نامه ی شروع سیکلو امضا میکنن وداروهاتو بهت میدن 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
دوستان میشه لطفا یکی راجع به زدن امپول انوکسا یه توضیح اجمالی بهم بده مخصوصا راجع به اول فرو کردنش ب ...

عزیزم اون فروکردن اولشه سخت نیست اون اینرسی ای که خودمون داریم و حسمون بهمون الفا میکنه سخته.... 

من هنوزم بعد این همه تزریق بازم حس خوبی نسبت به لحظه فرو کردن سوزنش ندارم..... 

بحث روانیه بیشتر..... 

وگرنه مدل سر سوزن جوریه که راحت فرو میره...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم پنیر رو قبلا نمیدونستم.....  اما الان دیگه رعایت میکنم.....

اخه منم دخیره ام پارسال گفتن ۱....ببخشید کی به شما گفتن دخیره ات این قده الان هم پریود میشی ؟من مرتب پریودم...سونوهم گفت دخیره ات بد نیس ...

خدا حفظش کنه براتون دومی  برام جالب بود طبیعی ...خداردشکر

آره من خودمم هنوز با اینکه دو سالش شده باورم نمیشه.... 

اونم با اون شرایطمون..... 

عزیزم اصلا این کارو نکن.....  چون هی پوزیشن عوض میکنه الکی استرس میگیری.....  مارمولکن ب ...

جدی؟ نمیدونستم در این حد ممکنه جابجا بشن!! آره به خدا، استرسش میکشتم. الانم با این وضعیت کرونا نمیشه هم هی رفت دکتر. پس متر رو کلا بیخیال شم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه منم دخیره ام پارسال گفتن ۱....ببخشید کی به شما گفتن دخیره ات این قده الان هم پریود میشی ؟من مرتب ...

عزیزم یک ذخیره بدی نیست..... 

من سال ۹۳ ذخیرم 1/4 بود ۳ بار پانکچر کردم دو تا بارداری داشتم..... 

هنوزم پریود میشم..... 

عزیزم من مشکل از شوهرم چکار کنم؟

ارولوژیست میبینه اگه دارو لازم باشه بهش میده اگرم لازم نباشه شروع سیکلته 

ارولوژیست شوهرتو ندیده هنوز؟ببخشید کجا میرید شما

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
گلم دوفاستون فقط ترکیبات پروژسترون هست ولی ال دی مخلوطی از استروژن و پروژسترون  انتظار میره تا ...

زینب جان دکتر به من پردنیزولون داده دو هفته مونده به پری بخورم به نظرت چرا داده؟ یعنی من مشکل ایمنی دارم؟ از کجا فهمیده من که آزمایش ایمنی ندادم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

[QUOTE=164508484]عزیزم یک ذخیره بدی نیست.....  من سال ۹۳ ذخیرم 1/4 بود ۳ بار پانکچر کردم دو تا بارداری داشتم... ...[/QUممنون از دلگرمیت ....من موندم چرا حین سونو گفت متوسطی اما ازمایش amhدقیقا ۱/۰۸    هورمون  lhوfshهمم نرمال بود 

سلام عزیزم خوبی? شرمنده من دیرجوابتومیدم اینترنت نداشتم واسه همین. ممنون ازدعای خوبت خیلی دعاکن اح م ...

خواهش میکنم گلم

ان شاالله که حتما این بار کلی تخمک و جنین تپل مپل داری عزیزم 😍😍

به دکترت اعتماد کن و داروهاتو دقیق و سروقتش استفاده کن ان شاالله که نتیجه عالی میگیری 🤲❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن