2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
واییی انا جان دمت گرم با ناز وادا خوب اومدی کلی خندیدم. 😁😁😁 چشم روی چشمام پس اگه امپوله اثرخودشو ...

عزیزم برا کم کاری تیروئیدت کنار دارو اینارم رعایت کن..... 

اولا دارو رو خوردی تا نیم ساعت بعد چیزی نخور..... 

اگه برا صبحونه پنیر میخوری بهتره ۴ ساعت فاصله بیفته چون معمولا میگن بعد لووتیروکسین بهتره تا ۴ ساعت کلسیم و گردو خورده نشه..... 

من معمولا ۶ صبح لوو میخوردم و ۱۰ صبحونه کامل میخوردم..... 

این از دارو..... 

این چهار قلم رو هم سعی کن کلا حذف کنی.....

۱. سویا

۲. بادام زمینی

۳. خانواده کلم

۴. شیرینیجات و قند مصنوعی

اینارو رعایت کنی خیلی کمک میکنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهربون قبل پانکچر و قبل انتقال جنین باید تست کرونا بدی.البته فقط آزمایش خون مینویسن.نه حلق و بینی.بر ...

اهان پس یعنی فعلانیازنبوده؟ انشالله که جوابش خوب باشه. لعنت به سازندگان کرونا. 

اولین امپول روزدم امروز خداخودش کمک کنه خوب رشدکنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا کم کاری تیروئیدت کنار دارو اینارم رعایت کن.....  اولا دارو رو خوردی تا نیم ساعت بعد ...

وایی اره من همیشه صبحونه پنیرمیخورم وچندساله واینهاروگفتی رعایت نکردم اح حیف. وای من عاشق کیک وشیرینی ام... 

حتما رعایت میکنم پنیرنمیدونستم هروزه میخوردم. البته یک ساعت بعدش. 

سلام انا جون من زخیرم ۶.۹دکتر بهم النوا داده امپولش خوبه به نظرت روزی دوتا هم دوفاستون برایه چیه این ...

عزیزم النوا رو نمیدونم..... 

اما انشالله کلی تخمک خوب خواهی داست..... 

عزیزم دوفاستون بر پایه پروژستونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باشه چشم امروز که روزسومه وروزاول تزریق همین الان زدم دعاکن دوستم خوب رشدکنن .🤗🤗 خوبی؟ خیلی وقت ب ...

مهربون جان کلینیک میلاد تبریزمیری ؟به سلامتی سیکل و شروع کردی ؟داروهات ایرانی یا خارجی ؟هزینه اشم میگی ؟

سلام انا جون من زخیرم ۶.۹دکتر بهم النوا داده امپولش خوبه به نظرت روزی دوتا هم دوفاستون برایه چیه این ...

عزیزم شما رژیم پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ رو جدی رعایت کن و خیالت راحت باشه..... 

مهربون جان کلینیک میلاد تبریزمیری ؟به سلامتی سیکل و شروع کردی ؟داروهات ایرانی یا خارجی ؟هزینه اشم می ...

سلام عزیزم اره شنبه میلادتبریزبودم. الان اولین امپول روتزریق کردم دعاکن اینبارنتیجه بهتربگیرم چشمم ترسیده شدید. 😰😰

هزینه داروها یاچی? من دوماه پیش گونال ازتهران خریدم15تادونه ای76تومن وپرگوریس هم دونه ای186هزارچون گونال تموم شد ولی پرگوریس هستش. 

پانکچر وانتقال وفریز توی میلادپرسیدیم گفتن12-13تومن درمیاد

سلام من پارسال تاپیک می اومد م بیشترزینب حون بودن شما نبودید....میشهبگید چن تا بچه دارید ؟

عزیزم من یه ساله مشغله زیاد دارم برا همین به سختی میام..... 

عزیزم دو تا فرشته دارم..... 

اولی میکرو دومی طبیعی..... 

عزیزم من فقط یه وقتایی دراز کشیدم میخوام پاشم زیر دلم بدجور میگیره یا موقع عطسه یعنی یه لحظه درد وحش ...

آره عزیزم اگه خوب بشه موردی نداره..... 

موقع بلند شدن با آرامش بلند شو..... 

نگران نباش.....