2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
عزیزم الان دیگه وقتشه که ویارت یواش یواش کم بشه. نگران نباش کلی دعا و انرژی مثبت بدرقه راه تو و کوچو ...

فدای شما.خدا هرچی دل مهربونت میخواد بهت بده که اینقد بهم انرژی مثبت میدی.ان شاالله که همه چی به خیر بگذره.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم 25 فروردین مگه سزارین یه هفته جلوتر نیست؟ 

من شنیدم دو هفته جلوتره. حالا نگران سیزده به درم     میگم بچه ام یا قبلش دنیا بیاد یا بعدش. همسرم میگه نمیتونی نگهش داری اردیبهشت دنیا بیاد؟ جدیا     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدای شما.خدا هرچی دل مهربونت میخواد بهت بده که اینقد بهم انرژی مثبت میدی.ان شاالله که همه چی به خیر ...

حتما بخیر میگذره. فقط این وروجک ها گربه رو دارن دم هجله میکشن. الان تو اینهمه نگران اونوقت اون واسه خودش داره تو شکمت بیخیال و سالم معلق میزنه. فدااات عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم والا برا من هر دوتاش هم گونال هم سینال خودکاری بود خودکاری راحتره کاش میپرسیدی

عزیزم الان پیش نصر شروع کردی تو چه مرحله ای هستی؟؟ 

من رویان رفتم بار اول زیاد راضی نبودم 

عزیزم یه شکم ظرفیتش کمه واسه بچه ها هم فشار میادمیببنی زایمان زودس شد یا بچه مشکلات زیادی مثل خدایی ...

اهان وای چقدرمضررات داره من نمیدونستم و فکر میکردم چه قشنگه, الان یکیشوریداکت میکنن؟ دوتابمونه؟ 

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم ذخیرم تقریبا ده هست شوهرم هم یکم ضعیفه فک کردم شما قبل ازمن شروع کردین،می ...

الهی امین عزیزم. منم تبنلی شدیددارم اماذخیرمم همچنان کمه1/2هست. همسرمم مشکل اسپرمی داره. قبلایکبارمنفی شدم. شماازکی شروع میکنی؟ 

خواهش میکنم گلم.   لطف داری. فعلا امروز میرم ویزیت ببینم چی میگه.استرس دارم.دو سه روزه ویارم ...

انشالله که خوبه, پیش همون دکترمیری؟ انشالله میگن حال کوچولو خوب خوب هست حتمارفتی منوتگ کن کن بدونم برات5تاصلوات میفرستم

دوستان میگم شما ک امپول استفاده کردین ترشحات هم داشتین اخه من ترشحات ژله ای کشداردارم بنظرتون علتش چ ...

عزیزم چه آمپولی استفاده کردی؟ 

تو سیکل پانکچر اگر هستی کاملا طبیعی هست این موارد نگران نباش 😉 😉 😉 

سلام عزیزم.خیلی خوبه که حس مثبتی بهش پیدا کردی.دوز داروهات خوبه.آره یخچالی هستن.با بسم الله شروع کن. ...

اره انشالله ازحرم رفتم تبرکی گرفتم یکم خوردم تاامروز شروع کنم امپولارو, اره واقعا حس خوبی دارم حس اطمینان ورسیدگی هست بسوزه پدر هزینه ها, سری قبل دولتی بودم اینبارم دیگه چاره چیه خداخودش کمک کنه جواب بگیرم, هزینه روگفتن حدودی 12تومن

تقریبا اینایی که گفتی رعایت میشه فقط فست فود وشیرینی ماهی یکی دوبار مصرف داریم.ویتامین ای ۱۰۰۰داده ر ...

خیلی عالیه عزیزم، دیگه ماهی یکبار یعنی هیچی 

من یخ نمیذاشتم عزیزم چون ریسک داره،اصلا هم پیشنهاد نمیکنم همون با آب خنک هر دو ساعت بشورن کافیه 

عزیزم الان پیش نصر شروع کردی تو چه مرحله ای هستی؟؟  من رویان رفتم بار اول زیاد راضی نبودم  ...

عزیزم من روز 8 سیکل امپولا هستم

مرکز مام عالیه تمیز قشنگ وقت میزارن ولی خوب هزینه هاش زیاد ولی ارزش داره 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ممنون مهربون جون❤ خداروشکر بخیر گذشت خوب شدم واقعا تو بارداری کرونا بگیری استرسش دوبرابره، انشاالله ...

وای اره خیلی سخته من همش فکرتو ونی نی ات بودم, خداروشکرخوب شدی. 

چشم حتما خداکنه اینبارمثبت شم دیگه نمیرم بیرون, مارفت امدنمیکنیم ولی راستش بیرون میرم گاهی واسه خرید خونه ودارو و... 😏