2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
😂😂😂میگم ذخیره شما چنده عزیزم ؟کدوم مرکزی ؟

نمیدونم والا ذخیرم چند ولی دوسال پیش بررسی کردن گفتن خوبه اخه سنمم 25 فک نکنم ذخیرم کم باشه

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
انسدادی هست.دارو ممکن نیست وضعیت اسپرم را بهترش کنه؟اخه دکتر اورولوژ هیچی نداد همینجوری گفت برید میک ...

ببین گلم چند تا روش به ظاهر ساده رو نمیدونم چه قدر در موردش اطلاعات داری ولی خیلی کمک کننده هستن

اول از همه لباس زیر گشاد، شلوار جین تنگ نپوشن، فعالیت فیزیکی داشته باشن، اگر اضافه وزن یا قند و چربی بالا دارت کنترل کنن

حتما بیضه ها رو با آب خنک هر دو ساعت شستشو بدن

بعدش می رسه به خوراکی ها که هر چی مواد آنتی اکسیدان بیشتری دریافت کنن بهتره و هر چی مواد مضر کمتر بخورن مثلا میوه و سبزی تازه، گوشت بدون چربی و مایعات و محدود کردن مصرف فست فود و سرخ کردنی ها و شیرینی جات مصنوعی

اگر قلیون یا سیگار مصرف میکنن قطع کنن

حالا بعدش می‌رسیم به مکمل ها، یعنی اگر موارد بالا رو رعایت نمیکنن مصرف مکمل کمکی نمیکنه

اما مکمل ها بهتره مصرف ویتامین سی 250 و ای 100 روزانه داشته باشن، و حالا اگر تونستن ولمن هم عالیه 

بله احتمالش هست با تسه اسپرم بهتر پیدا کنن

کلا هم بدون زحمت آزواسپرمی یه کم بیشتر هست ولی ان شاالله نتیجه میده 

مامان سه قلو هم داشتیم با شرایط شما، توکل به خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدایی داری تشکر, لطف میکنی. خداکوچولوهات روواست حفظ کنه, میگم ببخشید چرا باید یکیش ریداکت کنی؟ اینجو ...

عزیزم یه شکم ظرفیتش کمه واسه بچه ها هم فشار میادمیببنی زایمان زودس شد یا بچه مشکلات زیادی مثل خدایی نکرده فلج مغزی اینا میشه واسه همین باید ریداکت شه.حتی برا خودمم ضرر داره پارگی رحم و....

من گفتم یبارهم پیش پیمان صالحی بریم اونم تعریفشو زیاد کردن اگه خواستم دفعه بعد برم بهشتی اونجا لازم ...

اونم دکتر خوبی به نظر میاد ،البته من پیجش رو دیدم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان. میخواستم بپرسم برای شروع سیکل ivf اولین مراجعه بهتره روز اول پری باشه یا روز سوم؟؟ شر ...

از روز اول بری بهتره بستگی به اونا داره کی برات بنویسن روز اول یا سوم 

من دفعه قبل ای وی افم روز سوم پریودی شوع کردن برام 

اما اینیکی روز اول

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
نمیدونم والا ذخیرم چند ولی دوسال پیش بررسی کردن گفتن خوبه اخه سنمم 25 فک نکنم ذخیرم کم باشه

انشالله که اینبار هم کلی تخمک داری ؟یعنی الان دوتا جنین فریز داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم یه سوال🙈 میگم بعد از انتقال شبا بد بخوابیم ضرر داره؟  مثلا به شکم بخوابیم یا کج و ک ...

عزیزم من در افق محو بشم الان🥴🥴🥴🥴 

وقتی پله و آشپزی و حمام کردن ربطی نداره، دیگه مدل خوابیدن عمرا ربط داشته باشه

نبینم حموم نکنی یا نشاسته و این چیزای عجیب و غریبو انجام بدیا😈😈😈😈

انشالله که اینبار هم کلی تخمک داری ؟یعنی الان دوتا جنین فریز داری ؟

ممنون گلم ایشالله

گفتن اون دوتا به درد نمیخوره دولتی بود اونجا زیاد بهشون اعتاد ندارم هیچی نمیگفتن یه نسخه دارو میدادن یا راهنمایی میکردن برا دارو کلی منت میزاشتن دفعه دوم میپرسیدم اصلا جواب سربالا میدادن منم دیگه پیگیرش نشدم اینبار رفتم مرکز مام دکتر نصر دکتر ماهریه 

کدوم مرکز میری ؟؟ من از روز اول پریودی گفت سینال اف شروع گفتنم روی عدد24 البته فک کنم برا هر کسی فر ...

عزیزم من خوزستانم مطب خصوصی میرم اهوازدکترم مرمضی هست میگم شما خودکاریه فک کنم سینال اف ولی مال من ویال هست گردی بنظرتون تفاوتی دارن؟

عزیزم من در افق محو بشم الان🥴🥴🥴🥴  وقتی پله و آشپزی و حمام کردن ربطی نداره، دیگه مدل خوابید ...

زینب جون سینافکت باعث کمر درد میشه ؟من چند روزه کمرم درد میکنه ،امروز دیدم تونت نوشته که از عوارض سینافکت هست ،جای نگرانی وجود داره یا نه ؟

دوستان میگم شما ک امپول استفاده کردین ترشحات هم داشتین اخه من ترشحات ژله ای کشداردارم بنظرتون علتش چیه ایا طبیعیه یانه؟ببخشیداین سوال روپرسیدم اخه استرس گرفتم،لطفا هرکی امپول زدراهنمایی کنه

عزیزم من خوزستانم مطب خصوصی میرم اهوازدکترم مرمضی هست میگم شما خودکاریه فک کنم سینال اف ولی مال من و ...

دکتر مرمضیم دکتر خوبیه. ای وی افم انجام میده؟ 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...