2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم ایشالله گفتن اون دوتا به درد نمیخوره دولتی بود اونجا زیاد بهشون اعتاد ندارم هیچی نمیگفتن ...

بله متاسفانه بعضی مراکز اینجورن عزیزم که منم نمیتونم اینجور تحمل کنم،دکتر نصر خیلی دکتر خوبیه ،انشالله که اینبار مامان میشی 🙏😍 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من خوزستانم مطب خصوصی میرم اهوازدکترم مرمضی هست میگم شما خودکاریه فک کنم سینال اف ولی مال من و ...

نمیدونم والا برا من هر دوتاش هم گونال هم سینال خودکاری بود خودکاری راحتره کاش میپرسیدی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
آخی عزیزم، راست میگی من که هردفعه روی یه چیزی زوم میکنم الان چندوقته میگم چرا شکمم خوب بزرگ نمیشه ش ...

چرا سلفری دادم. اما هرکار میکنم نمیتونم به انومالی فکر نکنم. تازه قاطی کردم یه روزایی فکر میکنم شکمم کوچیکتر از روز قبل هم شده 😁😁

ایشالا کوچولوت رو به سلامتی بغل بگیری. راستی آب میخوری همچنان؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چی شد انتقال دادی ؟ حالت خوبه ؟ برات دعا کردم گلم راستی عزیزم انتقالت چجوری بود درد داشت ؟&nb ...

سلام گلم خیلی ازت ممنونم مهربون الهی خدا به خودت نی نی سالم بده. بله انتقال دادم دردش موقع گذاشتنه اون دستگاه معاینس ولی کوتاهه زمانش و زود تموم میشه حدود پنجاه دقیقه همونجا میخوابی بعدم میای بیرون داروها... داروهامم همون قبلیاس فقط شیافم شد دوتا و استرامارین هم دوتا بقیه داروها طبق روال قبل. ایشالله بزودی شما انتقال بدی و مثبت شی گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
بله متاسفانه بعضی مراکز اینجورن عزیزم که منم نمیتونم اینجور تحمل کنم،دکتر نصر خیلی دکتر خوبیه ،انشال ...

ممنون عزیزم ایشالله جواب بگیرم 

ایشیالله شما هم امسال نینین های خوشکلتو بغل بگیری

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
چرا سلفری دادم. اما هرکار میکنم نمیتونم به انومالی فکر نکنم. تازه قاطی کردم یه روزایی فکر میکنم شکمم ...

دقیقا منم همونجورم😅😅😅

قربونت، انشاالله 

آره میخورم ولی دو روز اول خیییلی خوردم شوهرم گفت دکتر گفته روزی 8لیوان تو ده تا بخور ولی نه بیشتر نکنه زیادیشم بشه دردسر، دیگه با چایی و شیر همون ده تا اینا میشه تقریبا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مثله همه جنینامون.انشالله برا هر دوتامون هم مثبت بشه... وضعیت رحمت چطور بود بهت چیزی گفتن؟ببخشید اصل ...

مرسی عزیزم ایشالله ایشالله. والا چیز خاصی دکترم نگفت روزی که سونو کرد فقط یه کلمه گفت خوبه عالیه همین چیزی برام توضیح نداد.  مشکلمون همسرم که حرکت و مورفو ضعیف

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره قبلا پیشش بودم دکتر خوبیه  ولی من دیگه آمدم اصفهان اینجا ادامه دادم

ببخشیدزیرنظرش ای وی اف هم انجام دادی؟میشه بگین مشکلتون چه بوده؟انشاا...ک بحق امام حسین نتیجه بگیریدوهمه منتظران صاحب فرزندصالح وسالم بشن الهیی