2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم😙😙😙 خوبم قربانت، شما خوبی؟ به سلامتی انشاالله این سری دست پر باشی با جنینای تپل مپل😍...

سلام به روی ماهت گل خانوم, ممنون شکرخوبم. حال نی نی گل چطوره؟ رفتی غربالگری اینها؟ 

خیلی دعاکن عزیزم ازته دلت انشالله این بار جین ها بیشتر و با کیفت شن بگیرن. 

نه یخ برای گذاشتن به شکم میخوام چی بگیرم؟ گونال سوزشش بیشتره سینال هیچی دردنداشت. 

اره واقعاانوکسا خیلی میسوزونه وکبودم میکنه. من ازامروز قراره بزنم 

چشم‌اگه قابل باشم حتما دعامیکنم دوست مهربونم😘

فدایی داری تشکر, لطف میکنی. خداکوچولوهات روواست حفظ کنه, میگم ببخشید چرا باید یکیش ریداکت کنی؟ اینجوری سه تاکه رویایی هست واسه ماهاکه چشم به راه بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگین ازروزی چندتا سینال اف وهاش ام جی استفاده کردی؟ازروزچندم تا چندم ؟بعداززدن امپولا سون ...

سلام گلم خوبی؟ شما ذخیرت چنده؟ مشکلت چیه؟ منم از روز سه که امروز شروع میکنم دارو بزنم اما 225 واحد گفتن چرا؟ منم قراره روز10برم سونو دوباره

سلام به روی ماهت گل خانوم, ممنون شکرخوبم.  حال نی نی گل چطوره؟ رفتی غربالگری اینها؟  خی ...

فدات😙😙😙 نی نیمم خوبه خداروشکر آزمایش و سونوهامم تا الان خوب بوده دیگه توکل به خدا

والا من یه بطری کوچیک آب معدنی گذاشتم فریزر همونو میذاشتم تو نایلون استفاده میکردم ولی اینایی ام که گفتم داروخانه داره خوبه، تو فقط برای یه لحظه قبل از تزریق میخوای بذاریو برداری یه قالب یخ کوچولو تو نایلونم کارتو راه میندازه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@لی_لا1    

@bopo    

دوستای گلم شما شکمتون در چه حد بزرگ شده؟ برای من مشخصه ها ولی احساس میکنم این چندهفته اندازش ثابت شده تغییر نمیکنه انگار😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات😙😙😙 نی نیمم خوبه خداروشکر آزمایش و سونوهامم تا الان خوب بوده دیگه توکل به خدا والا من یه بطر ...

ای جانم خداحفظش کنه انشالله بسلامت بیادبغلت, وای من فکرکرونای تو بودم بااین وضعت. 

راست میگی هایه یخ کوچیک برمیدارم ازفریزر, اره فقط برای تزریق میخوام. دعاکن پووف کی تموم میشه استرس, راستی توازازمایش اسپرم سردرمیاری? نشون بدم. 

اینوشنبه تبریزدادیم متفاوته دستی نوشتن نمیفهمم

@لی_لا1     @bopo     دوستای گلم شما شکمتون در چه حد بزرگ شده؟ برای من مشخص ...

منم شکمم مشخص شده. چه باحال چون منم همین حس رو دارم. حتی همسرم میخواست متر خیاطی بگیره هرروز دور شکمم رو اندازه بزنه. نذاشتم! گفتم کم استرس داریم اینم اضافه کنیم. فعلا که نصف شب ها از استرس سونوی آنومالی از خواب میپرم تا یکی دوساعت خوابم نمیبره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جانم خداحفظش کنه انشالله بسلامت بیادبغلت, وای من فکرکرونای تو بودم بااین وضعت.  راست میگی ه ...

ممنون مهربون جون❤ خداروشکر بخیر گذشت خوب شدم واقعا تو بارداری کرونا بگیری استرسش دوبرابره، انشاالله مامان شدی کلا درو ببند نه جایی برو نه کسی رو راه بده خونت چاره ای نیست واقعا😊

عزیزم من آز اسپرم بلد نیستم راستش ولی زینبی جون فکر کنم بلده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم شکمم مشخص شده. چه باحال چون منم همین حس رو دارم. حتی همسرم میخواست متر خیاطی بگیره هرروز دور شکم ...

آخی عزیزم، راست میگی من که هردفعه روی یه چیزی زوم میکنم الان چندوقته میگم چرا شکمم خوب بزرگ نمیشه

شما مگه سلفری ندادی؟ خیالت راحت باشه دیگه لی لاجون آنومالی ام به امید خدا خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گل خانوم خوبی؟ وای این دکتره چه ماه هستش اخلاقش, معلومه ادم مومنی هست.  شنبه ویزیت شدم گف ...

سلام عزیزم.خیلی خوبه که حس مثبتی بهش پیدا کردی.دوز داروهات خوبه.آره یخچالی هستن.با بسم الله شروع کن.ان شاالله که دیگه ایندفعه مامانی.منکه خیلی به دکتر حمدی اعتماد دارم.

خدایا شکرت  
واقعا ممنونم چقدرمهربونی تو. 😍😍😍😘😘😘 راستی انشالله کی نتیجه کامل ازمایشت مشنص میشه؟ اصلابدبه د ...

خواهش میکنم گلم.  لطف داری.

فعلا امروز میرم ویزیت ببینم چی میگه.استرس دارم.دو سه روزه ویارم کم شده.از اینم‌نگران شدم.همش فکر میکنم حال بچه م خوبه؟؟برام دعا کن

خدایا شکرت  
سلام گلم خوبی؟ شما ذخیرت چنده؟ مشکلت چیه؟ منم از روز سه که امروز شروع میکنم دارو بزنم اما 225 واحد گ ...

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم ذخیرم تقریبا ده هست شوهرم هم یکم ضعیفه فک کردم شما قبل ازمن شروع کردین،میشه بگین شما مشکلتون چیه ودکترتون کیه؟انشاا...ک برامون خیره وجواب میگیریم

عزیزم میشه بگین ازروزی چندتا سینال اف وهاش ام جی استفاده کردی؟ازروزچندم تا چندم ؟بعداززدن امپولا سون ...

کدوم مرکز میری ؟؟

من از روز اول پریودی گفت سینال اف شروع گفتنم روی عدد24 البته فک کنم برا هر کسی فرق داره هر سه روز باید سینال جدید باز کنم از روز اول HMG همزمان با سینال اف بزنم دوتا پودر با ی اب زاویه 45 درجه روی شکم هر دو تا روز 7 همزمان بزانم روز 7 یه امپول دیگگه اضافه شد روی بازو تا از روز 8-9-10 برم سونو که من فردا میرم سونو 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
ببخشید عزیزم دفعه ی اول گونال داشتی چند تا تخمک وجنین داشتی

7 تا تخمک شد که 4 تاش جنین شد دوتاش خوب بود انتقال دادن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج