2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم خوب مگه جدا تزریق میکردی؟  چهکاریه دو بار خودتو سولاخ سولاخ کنی؟  آره عزیزم بکش تو ...

اره عزیزم دقیقا خود ازاری میکردم .فدات مرسی پس ازفردا بایه سرنگ تزریق میکنم.میگم انا جان من خونه ام سی تاپله داره برم درمانگاه مشکلی پیش نمیاد؟ والا هزینه پرستار برام زیاد درمیاد

سلام عزیزم.به سلامتی.خوش اومدی به شهرمون.ان شاالله که از  اینجا برات خاطرات خوبی بمونه. حتما ک ...

سلام گلم ممنون لطف داری انشالله. بدبه دلت راه نده ندیدی یکی گفت گفته بودن بچه اش ناقصه بایدبندازه؟؟؟ دخترش صحیح وسالم بوده. 

برات حمدمیخونم ازته دلمم دعا میکنم وروجکت سالم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون اولش که ۳۱ بود بعدش گفتم وزن کم کنیم رژیم کتوژنیک گرفتیم وزن کم کرد اما همش چربی و سرخ کرد ...

عزیزم پس اول کلا سرخ کردنیو قطع کن مگه میشه؟؟؟؟؟ 

بگو آنا دعوات میکنه ها!!!!! 

میوه و سالادم خیلی کمک میکنه...... 

طبعشم میتونی کم و بیش با مطالعه خصوصیات مزاجهای مختلف دستت بیاد...... 

سعی کن به نظرم اینارو اوکی کن و قبلش دیگه وارد سیکل نشو...... 

جونتو از سر رده نیاوردی که الکی بخوایی پانکچر کنی....... 

یه کم رعایت کنین لااقل مورفو به یک برسه خیلی کمک میکنه!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزيرم. ميشه بگين آمپول واريوپپتيل چي هست؟

عزیزم برای مهار سیستم باروریه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم دقیقا خود ازاری میکردم .فدات مرسی پس ازفردا بایه سرنگ تزریق میکنم.میگم انا جان من خونه ام ...

عزیزم اگه میتونین خودتون یادبگیرین تزریق کنین..... 

همسر من اصلا بلد نبود اما اولین تزریقایی که برام انجام داد همین پروژسترونا بودن..... 

اگه میتونه همسرت بگو فیلم آموزشی ببینه خودش بزنه..... 

اتفاقا ناشیا بهتر میزنن... 

نه که آروم آروم پله هارو بالا پایین کن نگران نباش...... 

وسطش تو پاگردها استراحت کن یعنی مکث کن..... 

عزیزم خوب مگه جدا تزریق میکردی؟  چهکاریه دو بار خودتو سولاخ سولاخ کنی؟  آره عزیزم بکش تو ...

سلام آنا جان خوبی

من روز ششم سیکلمم البته شایدم هفت چون پریودم شب بود. دکتر برای پانکچر بهم ۳۲ تا اچ ام جی داده امشب یجورایی تخمدان چپم و کمی دهانه واژنم درد گرفته ممکنه یکدفعه مثلا فردا تخمکها آزاد بشن؟ آخه به من آمپول ستروتاید هم نداده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
زینب جون قراره از اول آذر جاده ها بسته بشن .من ۴ آذر نوبت سونو دارم برای سونو و تجویز داروهای اصلی ، ...

عزیزم به خدا منم گریه ام گرفته 😢😢😢😢 به خاطر رعایت نکردن یه عده شما باید پاسوز بشین

ببین مطمئنی شما که عذر موجه داری نمیتونی جابجا بشی؟؟ 

اگر هم نشد احتمال 99 درصد همین داروها رو میتونی برای دفعه بعد شروع کنی 

برای محکم کاری بپرس باز

همیشه این جور مواقع شما و بقیه که مجبورن برای درمان حالا ناباروری و... بیان تهران میایید جلو چشمم 

خدا کنه زودتر واکسن برسه

عزیزم کلا داروهایی که یخچالیه یعنی معمولا زیر 8 درجه زدن نگهداری بشه اونا قطعا یخچالیارو روشون قید ش ...

والا آنا جون.من انگار خیلی بیخیالم.من چون دیدم تو داروخانه این داروها بیرون میشه.منم گذاشتم یه گوشه اتاق.الان میبینم انوکساپارین زیر ۲۵ هستش.ما گاهی خونه مون گرم میشه.خدا رحم کنه.خراب نشده باشن؟البته این داروهارو چند روزه که گرفتم

خدایا شکرت  
سلام گلم ممنون لطف داری انشالله. بدبه دلت راه نده ندیدی یکی گفت گفته بودن بچه اش ناقصه بایدبندازه؟؟؟ ...

فدات بشم من.لطف میکنی.منم باور کن تو هر نمازم برات دعا میکنم.

خدایا شکرت  
از روز پنجم شروع میکنی نه اینکه پنج تاشو رد میکنی.....  کلی ال دی ها از روز2-3 شروع میگن بکنین ...

وای مرسی که گفتید 

آخه تاحالا قرص نخوردم بلد نیستم فکر کردم از روز اول باید شروع بشه من چون از روز ۵ باید بخرم پس ۵تاش رو رد میکنم

😂چقدر گیجم اخه