2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم این بحثها کاملا نسبیه....  این که هر داروی بالطبع عوارض داره و حتی استامینوفن ساده هم عو ...

درسته عزیزم

پس میشه گفت با توجه به نظر دکتر در مورد هر شخص جواب این سوال میتونه متفاوت باشه.

پس اگر دکتر گفت مشکلی نیست

میشه اعتماد کرد؟

درسته؟

مطمئنا اگر دکترها عوارضی ببینن وارد سیکل نمیکنن یا میگن اهدایی و ...

دوستم ابن سینا انتقال داده از دکترش پرسیده گفته بر داروس حالا دو سه روز دیگه موعد ازمایششه من ک کمر ...

اره منم دارم ، شبااا بدجور درد میگیره تیر میکشه و سفت میشه زیر دلم بعد اروم میشع ... ایشالا که خیره و  نینی ها دارهن جاشوونو سفت میکنن🙏🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین ازمایش ۳۱ بود بعده ۳ ماه دارو شد ۵۳ که بعدش میکرو کردیم

عزیزم برا همسر منم اولش 32 بود..... 

عزیزم ببین احتمالا تو تغذیه یا درمان خوب پیش نرفتین بدتر شده.... 

مثلا برا همسر من با دی اف آی ۳۲ مورفو صفرم شده بود......

تغذیه رو اصلاح کرد..... 

من اوایل زیادی بهش گرمی میدادم به تقلید از بقیه..... 

اما بعدا فهمیدم همسرم طبعش گرمه و گرمی زیاد براش خوب نبوده و زده همه چیو داغون کرده..... 

رعایت مردیم و گرمیو کمتر کردیم و کنارش خنکیم میخورد و از مواد غذایی زیاده از حد گرمم هم دیگه نخورد..... 

تغذیه رو اصلاح کرد..... 

چربی تعطیل..... 

کبد چربشو درمان کرد...... 

چربیشو پایین آورد.... 

میوه و سبزیجات و آنتی اکسیدان هارو بیشتر استفاده کرد..... 

خنک نگهداشتن ب ی ضه ها و پوشس و....  رو رعایت کرد..... 

مکملاشو مرتب استفاده کرد..... 

که تونست بازم مورفو رو بهتر کنه و به یک برسونه..... 

البته دی اف آی رو تکرار نکرد اما ممکن بود بهترم شده باشه چون شکر خدا نتیجه گرفتیم..... 

در مورد تغذیه همسرتون خواستین بگین چیکارا کردین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من روز 3 انتقالم میگم عیبی نداره من به سوپم آبلیمو میزنم  مشکلی نداره ؟

نه عزیزم چه ایرادی داره؟؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه گفته از روز پنجم شروع کنم  یعنی اشتباه متوجه شدم

از روز پنجم شروع میکنی نه اینکه پنج تاشو رد میکنی..... 

کلی ال دی ها از روز2-3 شروع میگن بکنین یا روز پنج..... 

از روز پنج پری یعنی قرص اول رومیخوری و طبق گفته دکترت 2-3 تا مونده میری سونو..... 

عزیزم نهایتا از یک مشاوره ژنتیک بیرون از مرکز کمک بگیر که بی طرف باشه، ولی من اگر جای شما بودم هیچ و ...

ممنون عزیزم چشم مرسی از راهنماییتون ❤️ یه نکته ای اینکه مادر همسرم مینور هستن اما همسرم نیست خودم و خانوادمم هیچکدوم مینور حتی نداریم به نظرتون میتونه موثر باشه؟

سلام عزیزم یه سوال🙈🙈 اینکه دکترا میگن یه روز قبل از انتقال نزدیکی داشته باشین باید ببخشید با جلوگ ...

عزیزم با دکترت مشورت کن چون برا بعضیا دکتر مثلا تزریق داخل رحمی یا همچین چیزایی داره میگه ممنوعه..... 

یا اگه مثلا ریسک عفونت داری باید با جلوگیری باشه.... 

اما در کل ببخشین اگه باعث بشه به ارگاسم برسین و ممنوعیتم نداره میتونه رحم رو برای پذیرش جنین آماده تر کنه..... 

عزیزم برا همسر منم اولش 32 بود.....  عزیزم ببین احتمالا تو تغذیه یا درمان خوب پیش نرفتین بدتر ...

عزیزم اون اولش که ۳۱ بود بعدش گفتم وزن کم کنیم رژیم کتوژنیک گرفتیم وزن کم کرد اما همش چربی و سرخ کردنی میخورد بدون میوه و هیچی همون وسط رژیم هم رفت ازمایش داد که شد ۵۳ احساس میکنم از رژیم غذایییشم بوده یعنی بی تاثیر نبوده چون همش چربی خورد و سرخ کردنی و میوه و کربوهیدرات هم صفر!!! حالا الان دوباره برگشته به رژیم معمولی. واقعیت اینه که چون من اصلا اعتقاد به طب سنتی ندارم بلد نیستم گرمی سردی و یا چیا خوبه یا بده باید برم ببینم طبعمون چیه غذاهارو اونجوری بخوریم فککنم با اون رژیم سرویس کردمش😂😂😂چون تعدادش از ۲۰۰ میلیون هم شد ۶۰!!! و اینکه از اول مورفو صفر بود

باشه عزیزم نه دیگه نمیخوام اصرار کنم تا حالا هم رو حرف دکترم هیچ حرفی نزدم خداروشکر کارا بهتر رفته ج ...

عزیزم من خودم اصلا توصیه نمیکنم باز خودتون سبک سنگین کنین..... 

چون به هر حال بیوپسی از جنین یه جورایی دستکاریه.... 

جنسیت اگه انقدر براتون مهمه که بخوایین همچین ریسکی بکنین کاملا احترام میذارم..... 

اما من به هیچ وجه اینکارو انجام نمیدادم..... 

سلام بچه ها  منم امروز انتقال جنين داشتم  چون صبح زود بيدار شدم  و سابقه ميگرن هم د ...

عزیزم توصیه میکنم نخورین..... 

تو بارداری از این سردردا زیاد خواهد بود بهتر یا تحمل کنین یا راه غیر دارویی حلش کنین..... 

مثلا برا من کمپرس سرد رو شقیقه و پسگردن خیلی جواب میداد.... 

برا بعضیا گرما خوبه..... 

و..... 

دوستای گلم من فردا انتقال دارم ممنون میشم اگه واسم دعا کنید همین یه دونه جنین رو دارم 🌺🌺🌺

عزیزدلم خدا همراهت باشه .نگران نباش عزیزم خدا همین یه دونه رو برات میبخشه وان شاء الله دوهفته دیگه با بتای توپولی خوشحالمون میکنی