2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
آره عزیزم.....  میدونم اتفاقا من خیلی قبول ندارم دستکاری جنین رو.....  فقط چون گفته بود ...

دقیقا همینه آنا جون 

شاید برای هر کدوم از ما این اتفاق افتاده باشه به صورت طبیعی و اصلا به لانه گزینی نرسه و در نتیجه روحمون هم خبردار نیست 😉 😉 😉 مثلا جنین با 47 کروموزوم یا حتی 50 تا،

یا نه جنین تعداد کروموزوم هاش اوکی هست ولی نقص ژنتیکی داخل همونا داره 

جالبه بدونی شایع ترین و اولین علت شکست میکرو همین محتوای ژنتیکی هست،

اولین و بزرگترین علت سقط زیر 20 هفته (خصوصا قبل از تشکیل قلب) همین علل ژنتیکی هست

شایع ترین علت توقف رشد جنین ها در محیط کشت همین علل ژنتیکی هست

در درجه بعد علل محیطی رحم و... 

زینبی جان ببخشید درمورد این پستت به منم توضیح میدی؟ یعنی اینکارا خوب نیست؟ همون حالت عادی میکروخوبه؟ ...

ببین گلم اینا روش های غربالگری تهاجمی هست که کاربرد خاص خودش رو داره و اصلا نمیشه گفت بده یا خوبه

فقط باید در جایگاه صحیح استفاده بشه تا کمک کننده باشه 

مثلا تعیین جنسیت

ولی اگر قرار باشه هر زوجی که اومده ivf بخواد به خاطر اطمینان از سلامت جنین انجام بده نه به صلاح هست نه به صرفه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یه سوال🙈🙈 اینکه دکترا میگن یه روز قبل از انتقال نزدیکی داشته باشین باید ببخشید با جلوگ ...

سلام عزیزم 

ببین تاثیرش واقعا اثبات شده نیست 

گاهی تو برخی مطالعات تاثیر مثبت دیده شده و در برخی دیگه بی اثر بوده 

حالا اگر بدون کاندوم باشه یا نه 

یا اصلا نزدیکی باشه یا نه خیلی بستگی داره 

اما این نکته رو بدون مایع منی محتوی موادی هست که باعث انقباضات رحمی میشه 

ارگاسم باعث انقباضات رحمی میشه 

کلا برانگیختگی جنسی باعث افزایش خون رسانی به رحم و اندام های تناسلی میشه 

و از لحاظ تئوری به خاطر خون رسانی گاهی اوقات پیشنهاد میشه

اما اگر انجام ندادین اصلا معنیش منفی شدن نیست 

ما هم حسش نبود، اما مامان شدم

دو نفر دکتر جنین شناس داره که هردو خوبن.اما دکتر من دکنر نوری بود که احساس کردم بهتره.هم کارش هم اخل ...

سلام گلم من رسیدم وای باوروجک نازمن دعاکنی ها منم این حس وحال تجربه کنم. خداانشالله کوچولوت حفظ کنه سلامت بیادبغلت. 

باشه عزیزم ممنون پس دکترنوری خوبن. تشکر

ببین گلم اینا روش های غربالگری تهاجمی هست که کاربرد خاص خودش رو داره و اصلا نمیشه گفت بده یا خوبه ف ...

نه من که تعیین جنسیت میخوام چیکار هرچی باشه سالم باشه فقط بخاطر سالمی میپرسیدم دست گلت دردنکنه عزیزم

سلام عزیزم من آمپول پروژسترون یا آنوکساپارین که از داروخانه میخرم از تو قفسه های بیرون بهم میدن اصلا ...

نه بابا عزیزم اونها خیلی بیشتر از ما مراقب هستن 

لطفا کاتالوگ دارو رو بخون و اگر ننوشته یخچالی نذار تو یخچال 

من الان فراموشم شده ولی فکرکنم فقط گونال و بوسرلین و... اینها یخچالی بودن 

سلام گلم من رسیدم وای باوروجک نازمن دعاکنی ها منم این حس وحال تجربه کنم. خداانشالله کوچولوت حفظ کنه ...

سلام عزیزم.به سلامتی.خوش اومدی به شهرمون.ان شاالله که از  اینجا برات خاطرات خوبی بمونه.

حتما که برات دعا میکنم.شما هم لطفا دعام کن.آزمایش غربالگریم ریسک سندرم داون زده و کلا روحیه م داغونه

خدایا شکرت  
سلام گلم من رسیدم وای باوروجک نازمن دعاکنی ها منم این حس وحال تجربه کنم. خداانشالله کوچولوت حفظ کنه ...

سلام عزیزم خوبی؟ بالاخره پریود شدی؟ ان شاالله که با دست پر و دل شاد برگردی مشهد به حق همین لحظه ی اذان🥰🥰

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه بابا عزیزم اونها خیلی بیشتر از ما مراقب هستن  لطفا کاتالوگ دارو رو بخون و اگر ننوشته یخچالی ...

زینب جان من اصلا نمیزارم یخچال.روش نوشته در دمای زیر ۳۰ درجه.اگه خونه زیاد گرم نباشه که مشکلی نیست؟؟

خدایا شکرت  
نه بابا عزیزم اونها خیلی بیشتر از ما مراقب هستن  لطفا کاتالوگ دارو رو بخون و اگر ننوشته یخچالی ...

زینب جون قراره از اول آذر جاده ها بسته بشن .من ۴ آذر نوبت سونو دارم برای سونو و تجویز داروهای اصلی ،سیکلم بلنده ،الان دارم ال دی و سینافکت مصرف میکنم ،اگر قرار باشه کنسل کنم باید چکار کنم ؟اگر داروهام رو قطع کنم و سیکل بعدی همین روال پیش برم به نظرت مشکلی پیش میاد ؟به خدا دیگه خسته شدم 😢😢اصلا حس میکنم توانایی ادامه این راه رو ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جون قراره از اول آذر جاده ها بسته بشن .من ۴ آذر نوبت سونو دارم برای سونو و تجویز داروهای اصلی ، ...

اگه جاده هم بسته بشه یسری هامیتونن برن وبیان احتمالا عبور برا بیماران وکارمندا ویسری افراد ممنوع نیست

یا رب العالمین
اگه جاده هم بسته بشه یسری هامیتونن برن وبیان احتمالا عبور برا بیماران وکارمندا ویسری افراد ممنوع نیس ...

خوب اگر هم اینجور باشه باید نامه تردد همراه داشته باشیم ،کاشکی یه فکری به حال ماها میکردن 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...