2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
ممنون آنا جون. شما کدوم شهر هستید؟

عزیز من ساکن تهرانم..... 

تهرانم تحت درمان بودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شرمنده من جواب میدم.یه بار که تو مطب بودم یکی از مریضا همینو پرسید.دکتر گفت پی آر پی خوبه انجا ...

عزیزم من دقت نکرده بودم اما احتمالا منظورش جی سی اس اف بوده.... 

من خودم gcsf خونده بودم نمیدونم چرا..... 

خخخخخخخ..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم خیلی مهربونی شماتشکر انشالله هرچی خیره. این دلهره ام روکم کنم عالی میشه. راستی میشه راه ...

عزیزم من الان دیدم gps نوشتی..... 

نمیدونم چرا gcsf خونده بودم..... 

شتید چون با پی آر پی آورده بودی اونطوری خوندم.... 

عزیزم pgs فقط تحت شرایطی که واقعا با سلامت جنین شک باشه توصیه میشه غیر اون دستکاری روی جنین توصیه نمیشه..... 

سلام خانوما میشه منو کمک کنید همسرم ازواسپرم هست میخوایم بریم ابن سینا برای عمل بیوپسی و اگر خدا بخواد و اسپرمی باشه برای ای وی اف کسی از هزینه هاش اطلاعی داره حدودا چقدر میشه با داروها و عمل ها؟؟

سلام به همگی  من جمعه پریود شدم دکتر گفته بود از روز ۵ ال دی بخورم دوسه تا مونده تموم بشه برم ...

نه عزیزم چرا 15 عدد از ۲۱ عدد فقط گفته 2-3 تا مونده بری سونو.....

یعنی 18-19 عدد گفته بخوری..... 

اگر کرونا باشه تا ۳ هفتع دیگه خوب میشه؟ 😣😣😣 چرا اینقدر اذیت میشم. بعد جراحی رفتم تهران کل شب نخوا ...

عزیزم انشالله هر چیه زودی خوب میشی فعلا استرس رو از خودت دور کن..... 

مایعات بخور..... 

سوپ... 

آب میوه... 

به خودت برس انشالله هر چیه زودتر رد میکنی..... 

سلام خانوما میشه منو کمک کنید همسرم ازواسپرم هست میخوایم بریم ابن سینا برای عمل بیوپسی و اگر خدا بخو ...

عزیزم دوستان میان اطلاعات میدن.... 

من تو باغ هزینه ها نیستم..... 

سلام خانوما میشه منو کمک کنید همسرم ازواسپرم هست میخوایم بریم ابن سینا برای عمل بیوپسی و اگر خدا بخو ...

هزیته های اونجا رانمیدونم ولی بیوپسی هم بسته به مرکز ۳تا۴تومن هست.هزیته میکروهم خصوصیا از ۷به بالا دولتی باشه ارزونتره.داروهاهم یسریش بابیمه هست یسریش ازاده 

یا رب العالمین
هزیته های اونجا رانمیدونم ولی بیوپسی هم بسته به مرکز ۳تا۴تومن هست.هزیته میکروهم خصوصیا از ۷به بالا د ...

وای چرا انقدر هزینه ها بالا رفتن..... 

البته نسبت به بقیه هزینه ها مقایسه کنیم نهایت دو برابر شدن..... 

اما خوب اعداد و ارقام خیلی تغییر کردن..... 

مثلا سلفری من سال 96 انجام داده بودم 1400 دیروز لی لا جون فکر کنم گفت 3400 خیلیه که انقدر قیمتها بالا رفتن..... 

مگه درآمدها چه قدر بالا رفتن برا کارمندها و..... 

خدایا خودت کمک کن...... 

شوهر من مرکز مام بیوپسی کرد ۳و نیم شد .

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

به من کلا با دارو وهمه چیز ۱۳.۵و۱۴ گفت چون ما برایه تعیین جنسیتیم گفت ۱۸

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

ولی من شوهرم عمل نمیخواد سالمه به غیر از اون عمل 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

سلام آنا جان

خوبی عزیزم

میخواستم بدونم این داروهایی که برای پانکچر میدن چقدر عوارض روی بدن ما داره؟

من بعد اول پانکچرم که سال ۹۶ بود

توی سینم کیستک کمپلیکه در اومد و‌الان بعد انتقال دومم کیستک توی تخمدان سمت راستم دیده شد!

اگر بخوام دوباره وارد سیکل بشم چقدر به من آسیب میزنه داروها ؟

دکترم که گفت ماه بعد بیا وارد سیکل بشو

اما سلامت خودم هم مهمه

@تورک_آنا    

ولی من شوهرم عمل نمیخواد سالمه به غیر از اون عمل 

عزیزمم 😍 شما دو تا دختر داری ، تعیین جنسیت کردین واسه پسر ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍