2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

سلام خواهرای گلم ان شالله دلتون شاد شه زندگیتون پراز معجزه های خداوند باشه💕

من پسفردا باید آیوآی انجام بدم التماس دعا دارم ازتون 🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام خانوما میشه منو کمک کنید همسرم ازواسپرم هست میخوایم بریم ابن سینا برای عمل بیوپسی و اگر خدا بخو ...

سلام 

من هزينه بيوپسي رو نمي دونم 

ولي هزينه آي وي اف با داروها حدود ١٢ تومن ميشه 

١٢تا١۴ در نظر بگیرین 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما میشه منو کمک کنید همسرم ازواسپرم هست میخوایم بریم ابن سینا برای عمل بیوپسی و اگر خدا بخو ...

عمل تسه همسرم تو رویان یه تومن شد 

از صندوق پرسیدم گفت یه تومن الی دو تومن

خداجونم شکرت       
ببخشید شما همون کاربری هستید که ۱۷ بار انتقال دادید

۱۷ بار😢

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم شایدم چک کنه ببینه رشدش متوقف شده نیازی به ریداکت نشه....  توکل کن به خدا انشالله که همه ...

بله اناحون دکتر گفته تا۱۲هفته وایسا ببینیم چی میشه شایدیکیش  خودش رشدش متوقف شد

عزیزم شرمنده من جواب میدم.یه بار که تو مطب بودم یکی از مریضا همینو پرسید.دکتر گفت پی آر پی خوبه انجا ...

خب نه دیگه شماپرسیدی حله. قربونت برم تگت کردم بگم دارم میام تبریز. 😻😻😻دعاکن عزیزم .ساعت4پروازمه

خوب کاری کردی گفتی ممنونم ازت. 

نمیشه سه تا شم نگه داری ؟  آخه خیلیا بودن سه قلو دنیا آوردن صحیح و سالم؟

هم واسه خودم سخت میشه هم اینکه احتمال مشکلات دیگه خیلی زیاده به ریسکش نمی ارزه.حتی جون خودمم تو خطره