2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام انا جون خوبی ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بگم من تنبلی تخمدان دارم و ۵ ساله ناباروری دارم۲ بار ...

والا به نظرم بد نیست چک کنی.....

آندونتریوز چی ندارین؟ 

به نظرم اگه همه چیو بررسی کردی یه هیسترو بشی بد نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم این‌ جهشا که میگی تو آز کاریوتایپ معلوم میشه ؟

عزیزم تو آزهای انعقادی مشخص شدن..... 

همون بحث ژن غلظت خون و.... 

Mthfr

Pai1

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که بهترجواب میگیری.....  عزیزم سفیده تخم مرغم بذار تو برنامت.....  من از دوماه ق ...

چشم ممنون که گفتی نمیدونستم حتمامیخورم. التماس دعای فراوون. 

خدا گل فرشته هاتوواست حفظ کنه عزیزم. 😍😍😍😍

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مممکنه به موقع پریود بشی مممکنه هم تاخیر داشته باشی نمیشه گفت.....  رفلکس بدن هر کسی خاص خودشه ...

ممنونم عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت عزیزم  اره بخور حتما من کامل درکت میکنم خیلی بد خیلی ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم  ...

اره واقعا خیلی اذیتم ..ممنون لیاناجون 😘چشم رعایت میکنم اتفاقا من غذامیخورم سریع عین فنر از سرمیز میپرم جمع وجور میکنم از امروز رعایت میکنم ببینم تاثیری داره 

عزیزم تو آزهای انعقادی مشخص شدن.....  همون بحث ژن غلظت خون و....  Mthfr Pai1

عزیزم من امپول پروژسترونم رو یخچال میزارم اما کمی حالت سفت و سرد میشه خیلی اما تا در میارم از یخچال حدود یک دقیقه بعد کاملا ابکی میشه الان خراب شده امپولام یخ زده؟؟؟ 

نه عزیزم.....  با معده خالی معده تو داغون میکنه برا این میگم.....

سلام، من این ماه انتقال دارم، به نظرت قبلش چه کارایی انجام بدم و چی بخورم؟ از آمپول پروژسترون هم میترسم طبق گفته دوستان، شیاف بنویسه بهتر نیست؟ 

سلام دوستان 

سلام آنای عزیز 

منو یادتون میاد البته کاربریمو‌ یادم رفته بود یه بار دیگه ایجاد کردم 

اسم کاربریم روشانیلو بود 

ای وی اف کرده بودم 

بهم‌میگفتن بچت مشکل داره باید بندازی حدود ۲-۳ سال پیش 

الان دخترم ۲ سالشه 

و‌ یکی از لوله هام بسته بودن یکی هم‌میگفتن مشکل داره 

الان باردارم طبیعی باردار شدم با یه لوله ناقص 

از کا خدا نمیشه سر در اورد 

ولی من برای بچه دوم‌ برنامه نداشتم 

الان هم مرددم 

هفته ۷ هستم 

باز هماتوم دارم 

انقدر توو اولی سختی کشیدم که دلم دومیو‌نمیخاست 

اگه یادتون‌باشه مامانم‌مریض بود الان دست تنهام باید از دخترم‌نگهداری کنم و نمیتونم استراحت کنم 

اومدم بگم‌که من با چندبار ای‌وی اف و یه لوله بسته شده با عمل و یه اوله هیدروسالپنکس طبیعی باردار شدم