2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
عزیزم ب۶ و ۱۲ رو فکر کنم برا جهش تو mthfr تجویز میشه و تو آنرمالی پروتئین سی اگه اشتباه نکنم....&nbs ...

درست میگی اما میدونی تا کی باید b6 و b12 مصرف بشه ...منم دارم استفاده میکنم 3 تا جهش هتروزیگوت دارم و مشکلات دیگه 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم عزیزم 😘ممنون واقعا حالم داره بدترمیشه نمیتونم دیگه تحمل کنم اتفاقا چندروزی غذای درستی هم نخو ...

قربونت عزیزم 

اره بخور حتما

من کامل درکت میکنم خیلی بد خیلی ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم 

ببین وقتی غذا میخوری بعدش بلافاصله از جات بلند نشو تا ده مین بشین حالا سرسفره یا میز فرقی نمیکنه اینجوری بعد غذا تهوعت کمتر میشه ❤️ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدا کنه وای لیانا خیلی خ به دیگه آخراشی ماله منم زود بگذره ایشااا😁😁

چشم بهم بزنی تموم میشه عزیزم 😘😘 فعلا لذت ببر از بارداریت 💙

ایشالا که به موقع و سالم پسرتو بغل کنی 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم به سلامتی کم مونده نی نی تو بغل بگیریا...خداروشکر

سلام گلم 💓

ممننوووووووون 🥰

انشاالله شما و همه منتظرا خیلی زود مامان بشین

عزیزم همیشه به یادتون هستم 🌷🌷

خوب پس سینافکت داری بعد نگفتن کی سونو داری؟  سیکل بلند معمولا یه سونو از نیمه سیکل به بعدم دار ...

چرا عزیزم ،گفتن ۴ آذر ،،چه پریود شده باشم چه نباشم برم برای سونو و دادن داروهای اصلی،میگم تا زمانی که ال دی مصرف میکنیم پریود نمیشیم ؟منظورم اینه میشه با مصرف ال دی به تاخیر بندازیم ؟ 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من آندومتریوزم شدید بود درمان کردم قبل سومین میکرو..... یعنی لاپرا شدم.....  دیگه بعدش ...

سلام انا جون خوبی ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بگم من تنبلی تخمدان دارم و ۵ ساله ناباروری دارم۲ بار ivf کردم ک بتا میره بالا افت میکنه و ۲ بار iui ک بار اول باردار شدم و پوچ بود و سقط بار دوم منفی شدم یک بار هم طبیعی باردار شدم بتا رفت بالا افت کرد ک تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی دادم و کاریوتایپ ک گفتن سالمه تشخیص این بوده ک رحم التهاب داره و باعث شکست لانه گزینی میشه ، میخواستم بدونم به نظر شما من یه بار لاپراسکپی کنم و کوتر تخمدان خوبه؟

درست میگی اما میدونی تا کی باید b6 و b12 مصرف بشه ...منم دارم استفاده میکنم 3 تا جهش هتروزیگوت دارم ...

عزیزم این‌ جهشا که میگی تو آز کاریوتایپ معلوم میشه ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
درست میگی اما میدونی تا کی باید b6 و b12 مصرف بشه ...منم دارم استفاده میکنم 3 تا جهش هتروزیگوت دارم ...

عزیزم من ۳-۴ ماه قبل شروع سیکل داشتم..... 

بعدشم که شد انوکسوپارین بعد انتقال..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا عزیزم ،گفتن ۴ آذر ،،چه پریود شده باشم چه نباشم برم برای سونو و دادن داروهای اصلی،میگم تا زمانی ک ...

مممکنه به موقع پریود بشی مممکنه هم تاخیر داشته باشی نمیشه گفت..... 

رفلکس بدن هر کسی خاص خودشه..... 

من سر موقع معمولا پریود میشدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com