2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045276 بازدید | 684445 پست
خوب اتفاقا زیاد دیدم برا پلی کیستیکها سیکل لانگ تعریف بشه.....  مهار رودست خودشون میگیرن.....& ...

چشم عزیزم اما من جنین فریزی دارمو میخام اونارو انتقال بدم نمیخام دوباره شروع کنم

ینی دکترم اشتباه کرده؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمردرد و دلدرد خیلییی کم و بی حالی و خستگی

👍👍👍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم تعداد جنین انتقالی به فاکتورهای زیادی ربط داره.....  شرایط جنینا، مادر، سن و رحم و....&n ...

سلام آنای عزیز خوبی؟ بچه های نازت چطورن؟ 

من ۱۸ تا جنین فریز سه روزه دارم دلم میخواست دکتر بلاست برام انتقال بده ولی گفت فقط سه روزه انتقال میده به نظرت بهتر نبود بلاست انتقال میداد؟ بعد اینکه من غلظت خون دارم هر روز یه دونه آسپرین ۸۰ میخورم به نظرت کافیه؟ بعد ممکنه بخاطر این غلظت خون بعد انتقال چی بهم بده؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی گلم از راهنماییت 😘😘 من انقدر قرص دارم که دیگه ساعت گوشیمو میزارم هشدار زنگ بخوره 🤣🤣😅😅 م ...

عزیزم اشکال نداره استرادیولت همزمان با قرص های دیگه بشه 

چون خیلی تقسیم دوزش تاثیر داره میگم 

اگر هم این مدل که خودت گفتی اوکی هستی، عالیه گلی انجام بده💪💪💪💪

به امید مامان شدن😍😍😍😍

سلام عزیزم  شما هم قبل و بعد بارداری اسپرین داشتید؟؟؟

سلام گلم 

نه عزیزم تو این بارداریم اصلا نداشتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینبی جون چرا باید گفت مگه چه فرقی داره

عزیزم وقتی ببینن با چه سختی بچه دار شدیم بیشتر هوای ما و بچه رو دارن

ضمنا هورمون هایی که مصرف کردیم، شاید لازم بشه اقدامات خاصی برای ما انجام بدن، و چکاب های خاصی برای نوزاد 

کلا ivf خیلی اهمیت داره تو پزشکی اصلا نباید قایمش کرد از دکتر 

شبکه بهداشت رو نمیگم ها، اونجا نگو، بعدا با دکتر اطفال هم میتونی نگی

سلامل قشنگم خوبی ایشااله؟منم استردیول رو با هم میخوردم یعنی اگه ۴ تا بود دوتا صبح دوتا شب یعنی هر ۱۲ ...

عزیزم اگر همزمان با هم بخوری آندومتر رحم به خوبی نمیتونه رشد کنه، شاید هم رشد کنه ولی تقسیم دوز، خیلی کمک کننده هست

به ما که خیییییلی تاکید میکردن 

اره واقعا خیلی اذیتم ..ممنون لیاناجون 😘چشم رعایت میکنم اتفاقا من غذامیخورم سریع عین فنر از سرمیز می ...

اره گلم خیلی خیلی تاثیر داره من امتحان کردم 

ایشالا زودتر خوب بشی 

ببین راستی من چیزای ترش خیلی حالم رو خوب میکرد مثل لواشک و تمرهندی حالا اینم امتحان کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اگه اشتباه نکنم گفتن یه سری انجام دادن جنینا مشکل سندرم داشتن......  شایدم من اشتباه برد ...

نه گلم آخه ماهیت میکرو این هست که تمام جنین ها محتوای ژنتیکی سالم ندارن، قشنگ خرج اضافی هسن

همین جوری در حالت طبیعی هم 50 درصد جنین های تشکیل شده مشکلات سندرومی و ژنتیکی دارن، که یا لانه گزینی نمیکنن یا اگر هم انجام بشه محکوم به سقط هست و به مراحل بالا اصلا نمیرسه

یه سری نکات در مورد pgd و pgs هست که باعث میشه فقط برای افراد با کاریوتایپ مشکل دار، یا تالاسمی یا تعیین جنسیت انجام بشه، اگر دوست داشتی خصوصی بهت میگم

ولی واقعا این دو تا غربالگری invasive روتین بشه اصلا و ابدا مناسب نیست و جز هزینه و استرس و یه سری مسائل دیگه که بهت میگم چیزی نیست😉😉😉😉

تازه اون جنین هایی هم که از اون مرحله اوکی میشن باز ممکنه محتوای ژنتیکی کاملا سالم نداشته باشن چون این دو تا کار فقط بعضی از ناهنجاری ها رو میتونه غربال کنه، نه همه رو 

عزیزم اگه اشتباه نکنم گفتن یه سری انجام دادن جنینا مشکل سندرم داشتن......  شایدم من اشتباه برد ...

آنا جون متاسفانه امکان دسترسی به خصوصی نیست، سایت مشکل داره 

به محض اینکه بتونم برات میفرستم 

عزیزم پس طبیعیه انقدر اختلاف به هر حال آزمایشگاها مختلف بودن.....  یه جام انجام بدی میتونه اخت ...

واقعا؟؟ کاش دکترم هم بهم میگفت اینچیزا رو

سر همین آزمایش و پایین اومدنم خیلی دپرس شدم و غصه خوردم

نه گلم آخه ماهیت میکرو این هست که تمام جنین ها محتوای ژنتیکی سالم ندارن، قشنگ خرج اضافی هسن همین جو ...

سلام عزیز دلم ببخشید میشه کمکم کنید 

من امپول پروژسترون رو یخچال گذاشتم وقتی در میاوردم کمی سفت شده بود اما کمتر از یک دقیقه ابکی میشد خراب شد امپولم؟؟؟؟ 

دوروزم یادم رفت اسپرین بخورم فردا انتقال دارم همیشه سر موقع خوردم دچار مشکل میشم؟؟؟؟ 

گلم من انتقال اولم که هارج از کشور بود دکترم از روز اانتقال به لضافه ۱۴ روز حساب میکرد....تو ایران ب ...

سلام میشه پیغام دوستی منو قبول کنین یه سوال دارم خدمت تون 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه