2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

@زینبی_بابا    

ب‍را ماهایی که فردا انتقال داریم بگو چکارا باید بکنیم غذا بهتره چی بخوریم؟

من خیلی نگرانم ممکنه فردا جنین هام سه تاش نمونن و دفعه بعدی برام نباشه و دوباره پانکچر شم. 

یا رب العالمین
سلام زینب جون خداروشکر که بهترین. زینب جون یه سوال دارم دکتر بمن گفته شب قبل انتقال نزدیکی داشته باش ...

برای اینکه با نزدیکی رحم آماده میشه برای پذیرش جنین 😉😉😉

البته این توصیه رو نمیشه به همه کرد مثلا تعیین جنسیت، مثلا کسی که prp کرده، ولی برای شما خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

خداروشکر عزیزممم ایشالا همیشه در کنار خانوادت سلامت باشی عزیزمم💕💕

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@زینبی_بابا     خوشحالم که بهتر شدی. عزیزم من ۵شنبه پانکچر شدم‌گفتن ۱شنبه برم انتقال وق ...

عزیزم چه بد که این جور شده، خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 

ببین گلم باید از همون جنین شناسی بپرسی علت اسپرم بوده یا تخمک یا هر دو، باز خدا خیرشون بده کنترل کردن جنین ها رو، و احتمالا چون روند رشد طبق انتظارشون نبوده گذاشتن بلاست بشه

@زینبی_بابا     ب‍را ماهایی که فردا انتقال داریم بگو چکارا باید بکنیم غذا بهتره چی بخوری ...

عزیزم خوراکی هر چی دوست داری بخور 

فقط جگر و قهوه که کافئین داره نخور همین گلم

اگر prp نکردی هم نزدیکی خوبه داشته باشی، البته ما نداشتیم چون حوصله اش نبود اون موقع

فقط مایعات زیاد بخور، فعالیتت رو کم نکن، بعدش هم همین طور 

داروهاتو سر وقت استفاده کن، امیدوارم با همینا مامان بشی عزیزم، توکل به خدا 

فعلا هم پیگیری نکن ببینی تخمک یا اسپرم چه جور بودن

عزیزم چه بد که این جور شده، خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔  ببین گلم باید از همون جنین شناسی بپرسی عل ...

حالا ۵روزه احتمال مثبت شدن بیشتره یا ۳روزه؟

فعلا که مرکز جواب نمیدن زنگ زدم فرداباید بپرسم

یا رب العالمین
سلام گلم بله رفتم یسری امپول و شیاف داد امپول پروژسترون شیاف واژینال اسمش نمیدونم داروهامو هنوز نگرف ...

بسلامتی عزیزم ایشالا که مثبت بشی گلم😍

راستی عزیزم به دکتر گفتی چرا بهت هیدروکسی کلروکین نداده؟

اره عزیزم باید حتما آزمایشگاه مایسا آزمایش کرونا رو داد

راستی عزیزم دوشنبه که انتقال داری دقیق میشه روز چندم پریودت ؟ راستی موقع سونو ضخامت اندومتر رو بهت نگفت ؟

سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

سلام زینب جان.خداروشکر که خوبی😍😍😍.ان شاالله که همیشه پیش خانواده شاد و سلامت باشی.

خدایا شکرت  
دوستان میتونید این نسخه رو بخونید 

@زینبی_بابا    

زینب جون میتونی این نسخه رو برام بخونی ؟دو روز پیش رفتم پیش ماما برام پاپ اسمیر انجام بده ،گفت عفونت داری ،اینها رو برام نوشت ،بعد گفت اگر به دکترت نشون بدی متوجه میشه عفونت از چه نوعی هست ،گفت اول بیا شستشو انجام بده بعد استفاده کن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...