2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045137 بازدید | 684431 پست
برای اینکه با نزدیکی رحم آماده میشه برای پذیرش جنین 😉😉😉 البته این توصیه رو نمیشه به همه کرد مثلا ...

من خراش دادم پی آر پی نمیدونم خراش که نیست درسته؟ مرسی عزیزم که ج دادی

در اندک من تویی فراوان یارب..
بسلامتی عزیزم ایشالا که مثبت بشی گلم😍 راستی عزیزم به دکتر گفتی چرا بهت هیدروکسی کلروکین نداده؟ ار ...

ضخامتو بهم نگفت ولی گفت عالیه عمق رحم هم اندازه زد با سونو من بیست و ششم میشه روز هفدهم پریودم گفت اینارو احتیاج نداری دعوامم کرد گفت بزار خودم طبابتمو کنم ولی انقد هی گفتم سرم به ماما گفت این سرم دوست داره براش بنویس یه سرمم خلاصه بهم داد اسمشو نمیدونم چی بود ولی ارزون بود چهل تومن شد که گفته پنجشنبه بزنم. شما چکار کردین در چه مرحله ای هستی؟ راستی از دعاتم ممنونم ایشالله شماهم مثبت بشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای اینکه با نزدیکی رحم آماده میشه برای پذیرش جنین 😉😉😉 البته این توصیه رو نمیشه به همه کرد مثلا ...

بعد یه سوال دیگه زینب جون انتقالم میشه روز هفدهم پریودم دیر نیستش؟ معمولا انتقالو چه روزی از سیکل میزارن؟ 

بلاست یعنی ۵روزه دیگه؟مناهم ازمایشگاه گفتن کنسله زنگ زدم مطب دکترم علتشو پرسیدم نمیدونست

بله یعنی پنج روزه. چی کنسل شد؟ فرداانتقال داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

سلام عزیزم خداروشکر😍😍😍

میگم عزیزم استفاده از گوشی و اینترنت و وای فای و امواج  برای بعد از انتقال ضرر داره ؟

بعد ما طبقه ی پنجم هستیم آسانسور هم نداریم یه عالمه پله داریم میگم بعد از انتقال این همه پله رو بالا برم برام ضرر نداره ؟ 

و دیگه اینکه استفاده از ادویه جات مثل زردچوبه فلفل دارچین زعفران پودرکاری در غذا خوردنش برای بعد از انتقال ضرر نداره ؟

سلام عزیزم خداروشکر😍😍😍 میگم عزیزم استفاده از گوشی و اینترنت و وای فای و امواج  برای بعد از ...

راستی من از دکتر عارفی پله رو پرسیدم گفت مهم نیست برو گفتم هم سرکار پله داره هم خونم که گفت به اینا نی و گفت حتی از فرداشم سر کارتو برو احتیاج نی خونه بمونی ولی خودم احتمالا یکروز بعدش نرم سرکار.

بچه ها الان کسی مطب دکتر عارفی نیست برای من وقت بگیره؟ 🙆‍♀️ دکتر بهم گفته روز اول تا سوم پریود برم پیشش ولی گوشیو بر نمی دارن که. 😐 همینجوری پاشم برم یعنی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بعد یه سوال دیگه زینب جون انتقالم میشه روز هفدهم پریودم دیر نیستش؟ معمولا انتقالو چه روزی از سیکل می ...

نه عزیزم دیر نیست دوستم انتقالش ۱۸ پریودش بود مثبت هم شد تازه بعصیا ۲۱ پریودشون انتقالشون

نه عزیزم دیر نیست دوستم انتقالش ۱۸ پریودش بود مثبت هم شد تازه بعصیا ۲۱ پریودشون انتقالشون

منم فردا ۱۹ پریودیمه انتقال دارم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍