2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین یه بچه باید از چند ماهگی حرف زدنو شروع کنه؟؟؟؟  تو اق ...

عزیزم پسر من توی ۱۸ماهگی ۵۶تاکلمه میگفت وچندتا جمله ی دوکلمه ای میگفت درحالی که باید کامل صحبت کنه من اشتباه کردم وبه حرفای قدیمی عمل کردم گفتاردرمانی نبردمش همون سال تخم کفتر واینجور چیزا دادم که اشتباه بود ۳سالگی بردمش گفتار درمانی یه سال کارکردن باهاش ، همش فکر میکردم مشکل داره ونمیتونه درست و واضح حرف بزنه ...ولی خداروشکر فهمیدم یکم عدم تمرکز داره که با گفتار درمانی وبازی درمانی حل شد ...اگه کلا حرف نمیزنه حتی کلمه هم نمیتونه بگه ببریدش دکتر گناه داره وقتی نمیتونه حرف بزنه عصبی میشه وجیغ میزنه ، الان پسرمن اینقد حرف میزنه سردردمیگیرم 😕

آرزو میکنم مامان شده باشی بحق حضرت علی اصغر  از ته دلم ازخدا میخوام صدامو بشنوه  اینقدر ...

مرسی عزیزدلم

اره واقعا سخته

انشالله همه منتظرا مامان بشن شماهم همین طور عزیزم

براتون دعا میکنم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بله عزیزم خیلیا بعد انتقال طبیعی مامان شدن انشاالله واسه شما هم همینطور باشه یه بی بی چک بزار 

اگه بتونم برم از داروخونه بگیرم حتما میذارم

عزیزم پسر من توی ۱۸ماهگی ۵۶تاکلمه میگفت وچندتا جمله ی دوکلمه ای میگفت درحالی که باید کامل صحبت کنه م ...

نه عزیزم بایدی نیس که تو 18ماهگی حتما باید کامل حرف بزنه! 

بچه ها باهم فرق دارن

خوبه که پیگیر کارشون باشیم اما اینکه حتما باید تو 18ماهگی کامل حرف بزنن درست نیس

دخترمن22ماهشه تقریبا تمام کلمات رو میگه اما جمله کامل نمیتونه صحبت کنه

عزیزم اگه منظورت آمپول پروژسترونه که برای من دکتر یک هفته بعد از دیدن ساک بارداری قطعش کرد به جاش شی ...

مرسی از جوابت عزیزم خدا حفظ کنه دوقلوهای نازتونو.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم دقیق نمیدونم. فکر کنم تا ماه سوم روزی یکی یا دوتا پروژسترون هست بعد اون هفته ای یا ده روز یکبا ...

مرسی عزیزم از جوابت خدا حفظ کنه نی نی تونو گلم

سلام عزیزم خوبی چی شد رفتی پیش عارفی یا هنوز نرفتی ؟  اگه رفتی دکتر چی گفت ؟ چی دارو داد؟

سلام گلم بله رفتم یسری امپول و شیاف داد امپول پروژسترون شیاف واژینال اسمش نمیدونم داروهامو هنوز نگرفتم باید از روز پنجشنبه بخورم به امید خدا دوشنبه هم انتقال بدم گلم. ازمایش کرونا هم برام نوشت. راستی شما کجا ازمایش کرونا رو دادید؟ حتما باید همون مایسا رفت؟

قربونت گلم،آره تمام آزمایشات اونجا هست

دیروز رفتم داروخونه دکتر بختیاری درمورد گونال پرسیدم گفت کلا ناموجوده حتی تهران گیرت نمیاد.. گفت یک ماهه توزیع نشده.

پرسیدم چرا؟ گفت خب دیگه گمرک مونده.

فکرکنم گمرک هم نمونده، احتمالا داره مثه بقیه داروهای نایابمون ب عراق فرستاده میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام بچه ها صبح همگی بخیر

من دیروز یکی یدونمو انتقال دادم دیگه باقیش با خداس

نتونستم پیاما قبلی رو بخونم. اون خانومی که با من انتقال داشت انجام دادی خانومی؟ 

دوستان نحوه خوابیدن بعد انتقال چطوریه من سر این قضیه حساس شدم خیلی درستشم نمیدونم واقعا... کلا استراحت و مراقبت چطور باشه. مرسی

نه عزیزم بایدی نیس که تو 18ماهگی حتما باید کامل حرف بزنه!  بچه ها باهم فرق دارن خوبه که پیگیر ...

منم منظورم کلمات وجمله های چند کلمه ای بود ...درسته بچه هاباهم فرق میکنن ولی خب میگم‌پیگیر باشن 

امپولارا موقع بیهوشیم گفته بودن شوهرم گرفته بود داده بود بهشون

اها شما بودی دیروز انتقال داشتی اسمتو یادم شده بود. بسلامتی انتقال دادی؟ چنتا جنین شده بود و چنتا انتقال دادی عزیزم 

سلام بچه ها صبح همگی بخیر من دیروز یکی یدونمو انتقال دادم دیگه باقیش با خداس نتونستم پیاما قبلی رو ...

بسلامتی عزیزم

براخوابیدن حساس نباش فعلا خیلی کوچولوعه مشکلی پیش نمیاد

انشاا...بیای خبر خوش مثبت شدنتو بهمون بدی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪