2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
برای شما فشارخونتون خوبه من که اول راهم با دارو ۱۲-۱۳ هستش. به منم گفتن اگه ۱۴ بشه باید باز دوز دارو ...

ممنونم عزیزم، شما هم نگران نباشید با دارو براتون کنترل میکنن، خود استرس بدتر فشارو میبره بالا،  منم چون هفته های اخرم و به قولی بچه رسیده دیگه دارو ندادن و پبشنهادشون زایمانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها یه سوال یا یه مشورت میخام باهاتون بکنم

من رفتم واسه انتقال که دکتر بنابر ازمایشات خودم وشوهرم گفت بنظر من جنیناتو انتقال نده،،بخاطر سی دی مارکر خودم که بالاست ودی اف ای شوهرم که بالاست،،ولی خودم اصرار کردم انتقال بدن واسم حالا قرارشده 11آذر برم ویزیت بشم که دکتر کارای انتقالموشروع کنه البته گفتم به اصرار خودم،،اونم باشه با مسئولیت خودت واست انتقال میدیم

اینم بگم دفعه اول مثبت شدم ولی تو هشت هفته رشدش متوقف شدوسقطش کردم،دفعه دومم منفی شدم الانم سه تا دیگه جنین دارم

موندم چکارکنم توروخداشماهم یه راهنمایی کنید

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم میشه بگی دکتر نصر کی دید من به تشخیصش نیاز دارم

قبل و بعد از میکروی پارسالم ویزیت شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نظرش در مورد شما چی بود

چیز خاصی نگفت. گفت باید بلاست انتقال بدید همین.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والله آدم نمیتونه قضاوت کنه مرکز ما تا حالا انصافا کم کاری نکردن ان شاالله که از این ببعد هم نکنن. ا ...

ممنون عزیزمی دست گلت دردنکنه, انشالله خودتم مامان شی انشالله بقول شمادوستان منم اینبارمامان شم. 

نه اخه گفتن دیگه دیرعمل کردن انگاربعضی هاازادشده بودن