2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
چرامنا اونجوری نداد؟    

با دکترت مشورت کردی ‌شیاف گرفتی یا سرخود گرفتی؟ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شیاف پروژسترون با دمیترون فرق داره؟ اینا شبیه قرصه

عزیزم پروژسترون هورمونه اما دمیترون قرص ضد تهوع هست. که حالا یا قرصه یا آمپول. البته پروژسترون هم یا آمپوله یا شیاف یا قرص دوفاستون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دکترت مشورت کردی ‌شیاف گرفتی یا سرخود گرفتی؟ 

نه همونجا که بهدش اومدم هنوز گیح بودم دیدم یه پلاستیک پر امپول اوردن گفت روزی دوتا بزن گفتم اکه میشه شیاف بده ۵۰ تا امپول بود  

یا رب العالمین
نه همونجا که بهدش اومدم هنوز گیح بودم دیدم یه پلاستیک پر امپول اوردن گفت روزی دوتا بزن گفتم اکه میشه ...

منم همینقدر امپول دارم ، دختر چرا اخه بدون مشورت رفتی عوض کردی 🥺 دکترت شاکی نمیشه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خانما بعد انتقال شما نشاسته خوردین؟؟

اگر یبوست داری نخور ،چون تشدیدش میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خانما آمپول پروژسترون باید عمیق تزریق بشه و اینکه خیلی خیلی خییییییلی آروم موادو تزریق کنن من از وقتی شوهرم میزنه دیگه مثه قبل درد نداره دردش کمتره ولی حداقل یک دقیقه طولش میده واسه تزریق

خدایا خودت مواظبش باش
اره عزیزم 

وایییی چه عالی تبریک میگم....قبلش میخواستی ای وی اف کنی؟چن سالته گلی جون؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خانما آمپول پروژسترون باید عمیق تزریق بشه و اینکه خیلی خیلی خییییییلی آروم موادو تزریق کنن من از وقت ...

واسه منم موقع زدن گاهی درد نمیگیره ولی گاهی درد میگیره. بعضیا خوب میزنن. ولی به هرحال باز بعدس جاش درد میگیره خاصیتش همینه. هرجا هم میرم صدبار هی میگن حوله بذار چرا انقد کبودی بعد خودشون هم میزنن باز کبود میشه. همه پرفسورن

یه صلوات مهمونم کنید
چرامنا اونجوری نداد؟    

اندومترین میگن بهتره منم دکترم گفت بعد امپولا باید همینو استفاده کنی 

البته از اول همین شیاف استفاده میکردم افتادم به خونریزی دیگه گفت آمپول بزن

خدایا خودت مواظبش باش
عزیز این امپولای روغنی رو کسایی که آی وی اف میکنن تا کی باید ادامه بدن تا چندماهی یعنی؟ امپولایی که ...

سلام عزیزم خوبی چی شد رفتی پیش عارفی یا هنوز نرفتی ؟ 

اگه رفتی دکتر چی گفت ؟ چی دارو داد؟