2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره من براپریودی زده بودم یسری جاش سفت شده بودتایه هفته.خودت میزنی؟

شوهرم مبزنه ، خیلی خوب هم‌میزنه ولی کلا این امپول درد داره بعدش ، الان قلمبه شده جاش

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

خانما بعد انتقال شما نشاسته خوردین؟؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من میدونستم درد داره گفتم شیاف بده ولی خیلی گرونتره شیاف اندومترین.من یوقت شوهرم خوب نزنه اخه یسری ب ...

منم روزی دوتا باهم

البته گفت اختیاریه میتونستم سه تا شیاف بزنم. ولی همه میگفتن آمپول قوی تره جلوی لکه رو میگیره. منم گفتم آمپول بزنم. ببینم خدا چی میخواد

یه صلوات مهمونم کنید
شما روز چندم انتقالی؟ 

من سه شنبه قراره برم واسه انتقال

شیاف پروژسترون با دمیترون فرق داره؟ اینا شبیه قرصه

اره من شیاف پروژسترون هم دارم ، شبیه خود شیافه😁

آهان. بسلامتی فکر کردم انتقال دادی پس هنوز خیلی آمپول بعدش داری. 😄🥴

سلامت باشی ، اره 🤐😃🙈

آهان. بسلامتی فکر کردم انتقال دادی پس هنوز خیلی آمپول بعدش داری. 😄🥴

مگه بازم امپول اضافه میکنن؟؟