2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
انشالله بخیر وخوبی پیش بره.شما قدوزنتون چقدره؟ ممکنه منم سه تا بشه؟ شوهرم فکر کنم‌نزاره کمش کنه تازه ...

من حدودا ۵۸ بود وزنم و قدم هم ۱۵۸

شوهرمن هم دوست نداره ولی دکتر گفت صلاح نیست نگهداری...

به دکتر بگو سه تا انتقال نده برات ..برای من سه تا انتقال داد شانسم هر سه گرفت..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم اینجوری خیالت راحتره بعد نهایت میری پولو از بیمه ات میگیری انشالله که خیر باشه برات.

ممنونم. راستی تو انتقالت کی شد؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم 😍😍😍😍😍 خدایا شکرت  چه خبر خوبی میبینم ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم، ان شاء الل ...

مرسي زينبي مهربون ممنونم براي كمك ها و انگيزهايي كه هميشه دادي

عاقبت به خيري و خوشبخت باشي

مرسی عزیزم😘 میگم عزیزم اگه به دکترم بگم من ana منفی بوده پس چرا بهم این دارو رو دادید میگم بهش برن ...

نه گلم، یه جوری بپرس ناراحت نشه 

مثلا بپرس چرا برات تجویز کرده؟برای ana بوده؟ بعد اگر گفت آره، بگو منفی شدی تو آزمایش مجدد

😊😊😊😊

نمیدونم دقیقا کی هست انتقالم چون از دکتر پرسیدم گفت پریود شدی بیا بررسی کنیم وضعیت رحم و تخمداناتو ب ...

انشالله که زودتر خوب بشین. منم یه ساعت حالم خوبه میبینی ۲ساعت بد شد حالت تهوع و سستی دارم. داروهاتون مثل داروهای منه.تعدادش فرق داره

ااا چه زود نوشته خدارشکر کم شده 

ممنون عزیزم میشه اسم مکمل کلسیمت بگی من کلسی پاور  از قبل بارداری میخوردم حالا تموم شده  نمیدونم چی بگیرم سنگ کلیه نگیرم دکترم اخر ماه باید برم 

روز یازدهم دادم منفی بود

اخی عزیزم 

به نظرم حتما ایندفعه خراش بدین 

و دوتا انتقال بدین 

روز انتقال 5 نفر بودیم انتقالمون باهم بود چهارتامون یه دونه انتقال دادیم یه نفرمون فقط دوتا انتقال داد و فقط اون مثبت شد ما چهارتا منفی شدیم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود