2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیز شما آزمایشگاه بهار رفتی برای آزمایش ایمنی؟ چند روزه آماده میشه؟

سلام نه گلم من آزمایشگاه ونک تهران ازمایشامو دادم ایمنی هم پارسال دادم فک کنم سه چهار روز البته درست یادم نی 

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اينطور نيست خراش اندومتر شانس لانه گزيني را بالا مي بره چون مثل مكانزيم زخم عمل ميكنه ، سلول كه جنين ...

مرسی عزیزم از جوابت انشالله که برای منم همینجوری بشه و بچسبه توروخدا دعام کنید چون یدونه جنین دارم و همه امیدم به همینه بخاطر همین گفتم خراش هم بدن که شانس بالاتر بره با وجود اینکه خیلی درد داشت. خدا تو این راه هیچکسو روبه عقب و نا امید برگردونه.

راستش عزیزم این دکترم معروف علمشم بالاست ولی یه کم حواس پرت چون که سرش شلوغه اخه اون دفعه که پرونده ...

برای من روزی دوتا بود اگر خیلی ضرر داشت که نمیدادن . همه داروها عوارض دارن حتی همین داروهای ناباروری . نگران نباش پزشکت میدونسته و داده

بله گلم حتما  14+سن جنین موقع انتقال + روزهای بعد از انتقال، تقسيم بر هفت

زینب جون فولیک اسید یک باید بخوریم یا پنج؟

یک هفته اس ازمایشم مثبت شده 

بعد میخوردم تا دیروز

برگه اش تموم شد انداختمش حالا نمیدونم چند بود شمارش که دوباره بخرم

سلام نه گلم من آزمایشگاه ونک تهران ازمایشامو دادم ایمنی هم پارسال دادم فک کنم سه چهار روز البته درست ...

آهان آخه دستیار عارفی تاکید داشت حتما بهار برمو جای دیگه قبول نیست. منم می خواستم برم جایی که قرارداد بیمه داریم باهاشون. ببرم جای دیگه مشکلی نیست به نظرت؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آهان آخه دستیار عارفی تاکید داشت حتما بهار برمو جای دیگه قبول نیست. منم می خواستم برم جایی که قراردا ...

والا نمیدونم گلم چی بگم من قبل اینکه زیرنظر عارفی باشم این ازمایشو داده بودم وقتی بردم پروندمو پیشش دیگه چیزی نگفت ولی شنیدم که دکتر عارفی آزمایشهای تخصصی رو میفرسته جایی که خودش قرارداد داره حالا نمیدونم البته آزمایشگاه ونک که من آزمایشامو دادم یه آزمایشگاه معتبر و تخصصی بود شایدم سر این چیزی نگفت بنظرم اگه حای دیگه هم میخوای بری یه آزمایشگاه تخصصی اینکار برو گلم که خدای نکرده نگه چرا فلان جا ندادی

بچه های آی وی اف و میکرویی تا آخر بارداری باید شیاف یا آمپول پروژسترون را ادامه داد؟ 

نه عزیزم خیلیا تا آخر داشتن خیلیا هم تا ۱۲هفته بستگی به نظر دکتر داره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@shadennn     سلام خانمی عزیزم میخواستم بپرسم شماهمون ماهی که انتقال دادی خراش هم دادی ...

سلام عزیزم، بله همون سیکل انتقال فکر کنم روز دوم پریودی بود

ببین شما نیم ساعت قبلش یا دوتا شیاف بذار یا دوتا مسکن بخور تا یه حدی دردش کم میشه بعد چون زود تموم میشه خیلی اذیت کننده نیست ولی مسکن رو حتما استفاده کن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم، بله همون سیکل انتقال فکر کنم روز دوم پریودی بود ببین شما نیم ساعت قبلش یا دوتا شیاف بذا ...

اوکی عزیزم گفتم چون دوتا انتقال منفی داشتم تاپری اول شدم آزمایش ایمنی بدم وعکس رنگی ماه بعدپری دوم خراش بدم

ولی مرکز ما میگه همون ماه انتقال نمیشه خراش بدین باید ماه قبلش باشین

من رفتم دکتر 

اصلا امیدوارم نکرد بهم‌گفت شنبه ازمایشتو‌تکرار کن اگه اوکی بود که هیچی و گرنه تهدید به سقطی چون با امپول پروژسترون باید خونریزیم قطع میشد 

بهم یه امپول جدید داد زیر جلدی گفت ضد سقطه هنوز نگرفتم که بدونم چیه و قرص ASA

خدایا خودت مواظبش باش