2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
اخی عزیزم  به نظرم حتما ایندفعه خراش بدین  و دوتا انتقال بدین  روز انتقال 5 نفر بو ...

اخه سری قبل دوستم دوتا انتقال داد منفی شد

ولی خوب امید به خدا

شما چیکار کردی

روز یازدهم دادم منفی بود

ببین عزیزم من صبح رفتم مرکز بهش گفتم امروز آز بدم گفت نه اگه میخواستیم امروز بدی امروز مینوشتیم برات😂دعوامم کرد گفت اگه میخوای برو آز بده اما مثبتم بشی برای ما نامعتبره ، منم بلاست انتقال دادم پس اینقد فکروخیال نکن بزار همون دوشنبه که دکترت گفت برو آزمایش بده ایشالا خوش خبری

راستی برا خارش جای آمپول هم بهم شربت داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تا هفته یازده داشتم . نگران نباش . بسپار به خدا . قبلا سقط هم داشتم . خدا محافظشه . نگران ن ...

ممنونم گلم جوابمو دادین یه امیدی تو دلم زنده میشه

خدایا خودت مواظبش باش
ای بابا !!! اشکال نداره عزیزم به همهم انگار از اول اسپرین و میدن تو هم الان داری میخوری پس نگران نبا ...

منم شنبه دوباره میرم ازمایش میدم انشالله شما هم خوش خبر باشی

خدایا خودت مواظبش باش
ببین عزیزم من صبح رفتم مرکز بهش گفتم امروز آز بدم گفت نه اگه میخواستیم امروز بدی امروز مینوشتیم برات ...

مرسی عزیزم که بهم امید میدی

اخه دیگه هیچ علائمی هم ندارم انگار نه انگار

شما چندتا بلاست انتقال دادی

ممنونم. راستی تو انتقالت کی شد؟

والا هنوز تاریخ دقیقشو بهم نگفتن فعلا یسری قرص داده دارم میخورم بین هشت تا ده پریودم هم گفته برم پیشش فک میکنم نهایتا تا اخرای این ماه انتقال بدم به امید خدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم که بهم امید میدی اخه دیگه هیچ علائمی هم ندارم انگار نه انگار شما چندتا بلاست انتقال داد ...

علائم واقعی که از هفته شیشه اینا همش مال پروژسترونه عزیزم چون من کلا تو دسشوییم از حالت تهوع هی زیر دلم درد میگیره ول میکنه انگار همین الان میخوام پری بشم اما همه اینا مال پروژسترونه یکی عوارضش و نشون میده یکی نه استرس نداشته باش عزیزم😍 من و چی میگی پس لکه هم ندیدم دلم خوش بشه🤣

من دوتا بلاست یه معمولی که گفت با توجه به رشدش فردای انتقال بلاسته !

چه جالب واقعا تاحالا نشنیده بودم 

حالا جالبه خواهر من از اوناس که قبل بارداری گوشی از دستش نمیفته.خدا رحم کرده باردار میشه از موبایل متنفر میشه وگرنه برا جنین خیلی بده کلا هم خیلی شدید ویار داره دوتا قرص دمیترون هم روزی میخوره ولی تاثیر نداره فقط بالا میاره حتی اگه آب بخوره نمیتونه سرپا وایسه در این حد

خدایا شکرت