2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
الهی عزیزم خوب میشی عوضش کلی جنین توپولی داری, اره عزیزم میخوام بیام شمام تبریزی؟ 😍😍

بله گلم منم تبریزم😊

ان شاالله که از اینجا دست پر برگردی شهرتون عزیزم🤲

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم انار برای یبوست خوبه. اون دونه های سفیدش قشنگ روده رو پاکسازی میکنه. گلاب به روت اسهال نمیشی ه ...

اتفاقا انار هم میخورم چون خونم یکم غلیظه ولی بازم همون جوریم.. میگم لی لا جون به نظرت چه شربتی خوبه بگیرم از داروخونه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی عزیزم گفتم چون دوتا انتقال منفی داشتم تاپری اول شدم آزمایش ایمنی بدم وعکس رنگی ماه بعدپری دوم خ ...

به امید خدا که این بار مثبت میشی عزیزم

شاید با هیسترو انجام میدن چون مرکز ما همه همون سیکل خراش میدادن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
والا نمیدونم گلم چی بگم من قبل اینکه زیرنظر عارفی باشم این ازمایشو داده بودم وقتی بردم پروندمو پیشش ...

درسته پس همون بهار می برم. آخه من با اصرار خودم این آزمایشو برام نوشت و کلنم راضی نبود میگفت لزومی نداره. حالا یجا ببرم که قبولش نداشته باشه ممکنه درست نباشه

ممنون عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله گلم منم تبریزم😊 ان شاالله که از اینجا دست پر برگردی شهرتون عزیزم🤲

اع چه خوب, یاشاسین آذربایجان. 😉همسرم میگه. 😁

ممنون عزیزدلم توکل برخدا انشالله, شماپیش کدوم دکترمیریدتوتبریز؟ 

یعنی میگی بخورم😅 راستش عزیزم اصلا نمیدونم هیدروکسی کلروکین برای چی تجویز کرده برای چی خوبه🤔🤔

عزیزم اگر دکترت تجویز کرده بخور

اگر سوالی داری زنگ بزن و ازش بپرس 

این دارو در اصل برای درمان مالاریا بوده اما من از کاربردهای دیگه اون اطلاعی ندارم😉😉😉

برای درمان کرونا هم خیلی بحث روی اون هست و یه عده اثرات مثبت دیدن یه عده ندیدن 

ولی ذهنت رو درگیر نکن، فقط از دکترت بپرس 

خداروشکر که خوب شدید عزیزم زینبی جان علائم اولیه کرونا چی بود؟ حالت تهوع هم داشتی؟ دو روزه حالت تهو ...

سارا🤣🤣🤣😭😭😭 به خدا موندم به حالت بخندم یا گریه کنم 

خواهر پاشو بی بی چک بزن

من تو کرونا اصلا تهوع نداشتم، شبیه حساسیت فصلی بود و یک شب فقط سردرد داشتم که استامینوفن خوردم

برو بی بی بزن به ما هم بگو🤣🤣🤣 احتمال بارداریت زیاده خواهر

باشه خیلی ممنونم قربونت برم ببخش همش به توزحمت میدم خداگل پسرتوواست نگهت داره, حال عمومی خودت وهمسرت ...

آره گلم ما دیگه منفی شدیم خدا رو شکر 

پسرم هم سه هفته قرنطینه اش تمام شد 

من شک ندارم آمار ایران حداقل 6 میلیون کرونایی شده تو این مدت اخیر ولی 600 هزار تا ثبت رسمی شده، علتش هم معلومه از هر خانواده که علائم دار میشن، فقط یه نفر میره تست میده، خیلی هم گرونه آزمایشش 

زینب جون فولیک اسید یک باید بخوریم یا پنج؟ یک هفته اس ازمایشم مثبت شده  بعد میخوردم تا دیروز ...

عزیزم 😍😍😍😍😍 خدایا شکرت 

چه خبر خوبی میبینم ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم، ان شاء الله به سلامتی بغلش(ون) کنی 

فولیک 1 باید بخوری گلم مگر اینکه سن بالای 35 داشته باشی 

یا سابقه نقص لوله عصبی تو خانواده 

یا مینور