2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم چقد سخته با دکترت صحبت نکردی چیزی نگفتن؟  این همه تقویتی خوردی علتش چیه یعنی

پنجشنبه وقت دارم برم ببینم چی میگه، نمیدونم والا، هر بارم که سونو میکرد تو این مدت کاملا راضی بود از وضعیت تخمدان هام😐

من فكر مي كنم تخمك هات ازاد شده بودن و اينطوري ميگن پوچ بوده كه مسئوليت را از دوش خودشون بردارن  ...

چی بگم والا، hcg رو ساعت ۱۰ شنبه زدم، ۹ دوشنبه هم پانکچر شدم، آخه همه همینطور بودن، حتی من اولین نفر پانکچر بودم، بقیه که از من دیرتر پانکچر شدن ولی تخمک داشتن

بیمارستان لاله میرم

دکترم گفت امروز یازدهمت هس نه دوازدهم حالا دیگه امیدبه خدا یه آزمایش واسه روز ۱۷دادن اونم میدم ولی ...

عزیزم خب اگه میخواستن که زودتر از بدی که میگفتن امروز بدی به نظرم بازم اگه خدایی نکرده منفی شد که نمیشه آزمایش اونروز بده حتما ایشالا مثبتی عزیزم❤️

عزیزم منم تقریبا مث شمام.دکتر گفت بعضیا اینطورن و تا تخمک کشی نشن متوجه نمیشیم مشکلشونو. منم از 7 تا ...

ایشالا که ختما با این یکی میگیره🙏🙏

آخه من اصلا به مرحله تشکیل جنین نرسیده، حتی پولمون رو پس دادن، از ۶.۵  فقط ۲ تومن گرفتن، اصلا تخمکی نبوده یعنی😔

من روز ۱۵انتقال ازمایش دادم ۱۱بود بتام بعد روز ۱۷انتقال شده بود۱۷ عصرش باز ازمایش دادم شده بود۴۵دوباره موندم ۲۰انتقال ازمایش دادم شده بود۹۷ازمایش اخرمم دیروز صب هونریزی داشتم گفتم بتا اومده پایبن رفتم دادم دیدم شده ۱۵۸

نمیدونم چی میخاد بشه هرچی میشه الهی که خیر باشه برا همه