2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045276 بازدید | 684445 پست
اخه دکترم با ماماحرف زد انگار ناامیدانه گفت چاره ای نیس با همینا انجام میدیم

عزیزم مگه به خدا اعتقاد نداری!!!! 

به خدا شرایط خیلی بدتر از شما مامان شدن 

خودت رو بسپار به خدا، با دیالوگ دکتر و ماما چی کار داری آخه، شاید دارن راجع به یه نفر دیگه حرف میزنن

به خدا روحیه خیلی مهمه، اگر بگی نه همه چی بده، نه من مامان نمیشم، حتی اگر همه چی عالی باشه نمیشه 

عزیزم منم iui اول که همه چی گل و بلبل بود اون قدر آیه یأس خوندم که نشد، بعدها دیدم خیلیا با شرایط بدتر از من با iui مامان شدن، و من الکی حرص خوردم، بعدش شرایط باروری من و همسرم به قدری پیجیده و خراب شد که دیگه امیدم رو از دست دادم اما با شروع میکرو یهو تصمیم گرفتم بسپارم دست خدا 

و واقعا معجزه شد کارم به اهدایی نرسید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود نرفتی برا آزمایش؟؟؟

دکترم گفت امروز یازدهمت هس نه دوازدهم حالا دیگه امیدبه خدا

یه آزمایش واسه روز ۱۷دادن اونم میدم

ولی چون بی بی منفی شدمیدونم اینبارم منفی شده

دعام کن

دکترم گفت امروز یازدهمت هس نه دوازدهم حالا دیگه امیدبه خدا یه آزمایش واسه روز ۱۷دادن اونم میدم ولی ...

میگم من پنج شنبه پانکچر میشم انتقالم کی میشه؟مرکز ناباروری چندروزه انتقال میدن؟

یا رب العالمین
عزیزم شما علائم پره اکلامپسی داری که خیلی عالیه کنترل داری میشی مثل شما زیاد دیدم که تا آخرش پیش رف ...

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی ایشالله که تا آخر بدون مشکل پیش برم