2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
خب اینطورکه معلومه هیچ کسی سردرد نداشته که بخادمنوراهنمایی کنه😔😔😔😔

اینا همه عوارض پروژستوناییه که میزنیم عزیزم منم بعضی روزا سردرد دارم بعضی وقتا هم نه تازه میگرنم دارم 😣 ایشالا مامی که شدی یادت میره این دردا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و شب بخیر. دوستان هفته اینده انتقال دارم. فقط یک جنین دارم. اگه کاری هست که باعث افزلیش شانس مو ...

سلام عزیزم میتونی بگی برات خراش اندومتر و هچینگ و ... انجام بدن شانست بالا بره

سرم اینترالیپید هم برای مشکل ایمنی هست

ایشالا آزمایش کرونا منفیه

راستی عزیزم دکترت کیه ؟

بچه ها به منم کمک کنینمن امروز پانکچر شدم، با اینکه قبلا تو سونو تو هر طرف ۵ ۶ تا فولی بالغ بود، همه ...

من فكر مي كنم تخمك هات ازاد شده بودن و اينطوري ميگن پوچ بوده كه مسئوليت را از دوش خودشون بردارن 

كدوم مركز بوديد؟

سلام عزیزم میتونی بگی برات خراش اندومتر و هچینگ و ... انجام بدن شانست بالا بره سرم اینترالیپید هم ب ...

آخه اصلا ازمایشی ننوشت واسم که بدونه مشکل ایمنی دارم یا نه. واسه خراش گفتمش گفت نیاز نیست. اما هچینگ رو نگفتم. با توجه به لینکه کلا یکی دارم اگه بگم هچینگ کنن احتمال از بین رفتنش وجود نداره عایا... کلینیک ارمغانم عزیزم

بچه ها به منم کمک کنینمن امروز پانکچر شدم، با اینکه قبلا تو سونو تو هر طرف ۵ ۶ تا فولی بالغ بود، همه ...

عزیزم منم تقریبا مث شمام.دکتر گفت بعضیا اینطورن و تا تخمک کشی نشن متوجه نمیشیم مشکلشونو. منم از 7 تا تخمک فقط یکیش جنین شد دکتر گفت باقیش پوچ بوده. و گفت سری بعد بایستی بهت هورمون رشد بدیم. گفت هزینه ش هم مقداری بالاس.البته امیدوارم به سری بعد نکشه و همین یکی بمونه تو دلم. 

عزیزم ممنونم از جوابت 22سالمه یبار پانکچر شدم با 26 تخمک ک 8 جنین شد ک طی سه انتقال منفی شدم..فقط ا ...

@زینبی_بابا    

عزیزم این دوستمون رو لطف میکنی راهنمایی کنی؟ داره به اهدایی فکر میکنه در صورتیکه من فکر میکنم با ۲۲ سال سن و ۲۶ تا تخمک حتی نباید یه لحظه بهش فکر کنه. میشه بهش بگی چه چیزایی رو باید قبل پانکچر بعدی مد نظر داشته باشه که هم احتمال مثبت شدنش بیشتر بشه به امید خدا و هم با این تعداد تخمک چیکار کنه جنین بیشتری داشته باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه اصلا ازمایشی ننوشت واسم که بدونه مشکل ایمنی دارم یا نه. واسه خراش گفتمش گفت نیاز نیست. اما هچینگ ...

پس چرا بهت سرم داده وقتی آزمایش ایمنی ندادی کاش ازش سوال میپرسیدی ولی خب یه سری دکترا محض احتیاط میدن

هچینگ هم بستگی به کیفیت جنین داره گرید جنینت چی بود عزیزم ؟ 

بچه ها لطفا به منم کمک کنید 

من ماه پیش رویان تهران پانکچر شدم5تا تخمک داشتم و یه جنین برام تشکیل شد که اون دو روز بعد انتقال دادن و جواب آزمایش منفی شد. 

بچه ها رویان خیلی شلوغ بود و زیاد به آدم توجه نمیکردن حالا دو دلم درمان همون رویان ادامه بدم یا برم مام میشه راهنمایی کنید 

هزینه پانکچر و انتقال تو مام چقدره یکم دستم خالیه 

قم مرکز جهادانشگاهی ذخیرم دو اینا بود یادم نیس دقیق ۲۶ تخمک بود ک ۸ جنین شد..با گرید بی نمیدونم مش ...

جوونی عزیزم برا طبیعی هم فرصت داری زود ناامید شدی همسرتون مشکل ندارن ؟

از ۲۲ تخمک هشتا جنین بشه یه مشکلی هست .

به نظرم بیایید تهران مراکز خوب ان شاءالله نتیجه می گیرید اهدایی روده حداقل یه بار دیگه امتحان کنید ان شاءالله که خدا خودش براتون بهترین هارو بخواد

خدایا شکرت

من دوباره بی بی چک زدم روش نوشته جواب از یک تا سه دقیقه معتبره 

خود خط کنترلش پررنگ نمیشه بعد یه دقیقه روشن شد 

خط تی هم بعد دو سه دقیقه هاله داره 

بی بی چکش انگار کنده شهر ما هم کوچیکه مارک دیگه پیدا نکردیم 

خدایا خودت مواظبش باش