2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وااای نگو برای من میرفت باااالا چه بالاییی روسقف 😕😕😕😕خاک توسر دکترم سه ماه بخاطر ضخامت کنسل کرد ...

اها یعنی مال شما زیادی بالا میرفت؟....به خاطر ضخامت بال دکترت کنسل میکرد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اها یعنی مال شما زیادی بالا میرفت؟....به خاطر ضخامت بال دکترت کنسل میکرد؟

اره عزیزم سریع ضخامتم بالامیرفت حتی روز پانکچر ضخامتم ۲۱شده بود کورتاژم کردن ..من هربار که برای انتقال سونو میشدم روز ۱۲ معمولا سونو ۸یا۹ باید باشه برای من ۱۲ یا ۱۳ میشد وکنیل میکرد یه بار واریوپپتیل زدم خیلی نازک شد اندومترم بازم کنسل کرد اخرشم با ضخامت ۱۲ونیم برام انتقال داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما توروخدا هرکی پیاموو میخونه تجربه ای داره بگه من سومین بارم‌ بود و اخرین جنینام..بازم منفی شدم😔😔😔

ایندفه هیستروسکوپی شدم خراش شدم پی ار پی شدم

انوکسان و اینا هم میزدم

کیفیت جنینb

تچروخدا راهنمایییم کنین کسی مثل من بوده

باید دوباره بزم پانکچر😔😔😔میشه از تخمک اهدا استفاده کنم؟؟دوس دارم مادر شم

خیلی خستم خیلی

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
مرسی عزیز دلم نمیدونم برای من انجامش دادن یا نه اگر دادن تو پانکچرم که هیچی بهم نگفتن. خدا به همه چش ...

عزیزم اصلا شک نکن حتما انجام شده، چون انتقال بدون داشتن اندازه عمق رحم معنی نداره

خیالت راحت

اره عزیزم سریع ضخامتم بالامیرفت حتی روز پانکچر ضخامتم ۲۱شده بود کورتاژم کردن ..من هربار که برای انتق ...

☺عجب بساطی داره این انتقال....من فک کردم فقط رحم من بازی در میاره☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام زینبی جونم خوبی؟ امروز روز ۱۷ پریودمه و۱۴تا قرص سیبل خوردمو امروز سونوشدم که بهم آمپول واریوپپ ...

عزیزم این آمپول در سیکل انتقال یا سیکل بلند پانکچر برای القای یائسگی موقت هست تا کنترل سیکل دست دکتر بیفته و بدن به داروها بهتر جواب بده

عزیزم این آمپول در سیکل انتقال یا سیکل بلند پانکچر برای القای یائسگی موقت هست تا کنترل سیکل دست دکتر ...

زنینبی جونم من امروز روز یازده انتقالم هست ازصبح تاحالا سرم دردمیکنه.چیکارکنم.کلافم کرده

دوست من از پیاز درمانی نتیجه گرفت ، خب چون دوست من هستن من بیشتر میشناسمشون ولی تاکید و اصراری هم ند ...

من همه چیز رو علمی و با استدلال توضیح دادم، دیگه واضح تر بلد نیستم

امیدوارم دوستان مراقب سلامت خودشون باشن

ای جااااااانم 😍 😍 😍 عزیزن اگر میتونی تحمل کن  اگر نه یه استامینوفن ساده 325 بخور 😉 و استرا ...

نه تحمل میکنم گفتم نکنه خطرناک باشه..فدای محبتت که جوابم رو دادی عزیزم.اگرادامه داربود نبایدبه دکترم بگم؟؟؟

بچه ها تجربه تیر کشیدن واژن رو کسی داره؟میخواستم از دکترم سوال کنم گفتم اول از شما یه اطلاعاتی بگیرم ...

شماکه خداراشکرمثبت شدی دیگه نباید دنبال علائم باشی😍

اره فدات شم منم یه چندروزی داشتم