2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044822 بازدید | 684413 پست
عزیزم اینکه میلیمتره!!! اصلا احتیاج به عمل نداره کن فیبرومم ۷ سانت بود اندازه پرتقال به زور و اینکه ...

مال شما درعرض چند ماه شد ۷سانت؟اولش چند سانت بود؟

مال من سه ماه قبل ۳سانت بوده الان ۴سانت 

یعنی یک سانت رشد داشته تو این ۳ماه

این رشد طبیعی هست؟

نگرانم که چرا به سرعت داره رشد میکنه 

من تحمل درد رو ندارم پس انجام نمیدم ولش کن نه به منم نگفته این هفته میخام برم پیشش ازش میپرسم بهت م ...

من امپولمو زدم ال دیم که تموم شد دو روز بعدش پریود شدم یعنی میگفتی امپوله پری رو دیر میاره اصلا اینجوری نشد برای من گلم و سر موقعم پریود شدم. من از امروز دیگه قرصارو باید بخورم گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تحمل درد رو ندارم پس انجام نمیدم ولش کن نه به منم نگفته این هفته میخام برم پیشش ازش میپرسم بهت م ...

اره منم تحمل دردم خیلی پایینه ولی چاره چیه حاضرم هرکاری هر دردی رو تحمل کنم به امیدی که بهتر باشه و درصد موفقیتم ببره بالا دیگه بقول معروف هرکار بتونم میکنم باقیشم توکل بخدا ایشالله که شما براحتی انتقالت مثبت بشه برات عزیزم

عه چه خوب بسلامتی عزیزم راستی خونریزیت کم یا زیاد ؟

روز اول کم بود روز دوم هم تا ظهر کم بود ولی بعدش اوکی شد الان عادیه مثل همیشه اولش کم بود نگران شدم ولی بعدش درست شد. شما ال دیت تموم نشده هنوز؟

من فردا آخرین روز ال دیم هست

بسلامتی ایشالله دو تا سه روز بعدش پریود میشی این هفته بهت گفته برای چی بری پس؟ اخه بمن گفت بین هشت تا ده پریودم برم دیگه

دکتر گفت چون جثه ات ضعیفه رحمت نمیتونه نگه داره سه تا رو خطر سقط و زایمان زودرس و ..وجود داره.. برا ...

نگران نباش ستاره جون . حتما به پزشکت اعتماد کن . برات دعا میکنیم به خیر و خوشی پیش بره