2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ماشاالله دل وجرات داشته من به خدا جرات ندارم الهی که من به حق فاطمه زهرا مثبت بشم ای خدا یعنی م ...

انشالله

چرانشه‌..حتمامیشه‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
روزی دوبار پیاز میخوردی؟من دوساله پری نشدم.....هز ماه چن روز میخوردی.....نمیدونی این تیر کشیدن سینه ...

شما برو سونوگرافی سینه من سالی یه بار میرم ، پیازدرمانی روش این سایت که گذاشتم و توضیحاتش خیلی خوبه ، شاید کیست داری برو سونوگرافی ، نمیدونم برای اونایی که پریودشون قطع شده پیازدرمانی مفیده یا نه ، اطلاعات ندارم ، اما تو نی نی سایت تاپیک هایی برای مشکلت وجود داره

https://shiateb.com/pages/?current=viewdoc&langid=1&sel=1506

مال شما درعرض چند ماه شد ۷سانت؟اولش چند سانت بود؟ مال من سه ماه قبل ۳سانت بوده الان ۴سانت  یع ...

من تخصصی نمیدونم واقعیت ولی دکترم گفت میلیمتر که باشه اصلا عمل نمیکنیم ازونور حتی اگه چندسانتم باشه تا وقتی که آدمو اذیت نکنه جاش بد نباشه عمل نمیکنن ، شما نوشتی ۳۸ م م یعنی میلیمتر نگران نباش

رشدشم نمیدونم از دکترتون به نظرم بپرسید مال من کلا از صفر تا صدش توی سه ماه شد عجیب بود یکم و همینجور هرهفته یه سانت یه سانت رشد میکرد و اینکه خیلی اذیتم میکرد از کمردرد نمیتونستم راه برم تکرر ادرار همه چی و جاش بد بود پریود نمیشدم به زور با پروژسترون میشدم . من پری هام منظم بود یهو یه ماه نشدم اینجوری شد فهمیدم که دارم

البته که من اعتقاد ندارم چون شک ندارم از جای دیگه نتیجه گرفتن  اون دوستمون هم مشکل فیبروم داشت ...

دوست من از پیاز درمانی نتیجه گرفت ، خب چون دوست من هستن من بیشتر میشناسمشون ولی تاکید و اصراری هم ندارم کسی پیازدرمانی انجام بده

دوستمون که فیبروم دارن بهشون گفتن که من برای فیبروم انجام ندادم و نگفتم که برای فیبروم موثره

ایشالا که ایندفعه مثبتی عزیزم ..پروژسترون باعث سردرد میشه 

انشاالله.بادعای شما عزیزم

بله چون منم مقدارزیادی استفاده میکنم 

یه امپول صبح میزنم یه آمپول شب

دوشیافت هم میزارم

اما خوب تاحالا خب بودم امروز صبح تاحالا سردردبهم گرفته تموم شدنی هم نیس

انشاالله.بادعای شما عزیزم بله چون منم مقدارزیادی استفاده میکنم  یه امپول صبح میزنم یه آمپول ش ...

خیلی بده سردرد من میگرن دارم پروژسترون هم روزی دوتا میزدم واقعا دردناک بود ایشالا که علائم بارداریه چون جنین هم رشد کنه پروژسترون بالاتر میره 

هم امروز که میشه ۱۶ روز بعد امپول  هم دیروز

انشالله‌که‌خیره‌

عزیزم‌کاش‌عکس‌بیبی‌رومیزاشتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هر تاپیکی میرم نوشته بعد از ۱۴ روز اثر امپول میره اما تو نت نوشته بعد ۱۸ تا ۲۰ روز 😔 فعلا مجبورم صب ...

عزیزم ما با هم بودیم دیگه اگه مونده بود مال منم باید مثبت میشد دیدی که من منفی بودم 😕 فکک نکنم اثر آمپول بیشتر از دو هفته بمونه

سلام عزیزان 🌻

بچه ها من تو سیکل درمانم رفتم مرکز نازایی الانم مشغول دادن آزمایش های مختلفم 

چند روز دیگه باید برم عکس رنگی ولی یه کم عفونت دارم ۲ هفته مترونیدازول با یه قرص دیگه برای عفونت خوردم ولی چون تو اقدام بودم دکترم بهم پماد داخلی نداد

بعد دوهفته هنوز بهتر نشدم خودم میخوام پماد داخلی بگیرم تو دوران پری استفاده کنم 

به نظر شما چی بگیرم زود خوب بشم تا عکس رنگی ؟؟؟؟

دکترم هم جواب نمیده 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊