2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام گل قشنگم خوبی عزیزم؟شما میدونی فرق ادنو میوسیز و اندو متریوز چیه؟یا اصلا یکی هستن؟

سلام عزیزم شما خوبی؟ ببین گلم ماهیت هر دو یکی هست ولی آندومتریوز یعنی رشد بافت آندومتر خارج از رحم و داخل لگن و لوله ها و...، اما ادنومیوز یعنی رشد آندومتر رحم داخل قسمت عضلانی رحم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون من شیاف واژیفم پیدانکردم یدونه تاریخ ۵/۲۰۲۰پیدا کردم بنظرت خطرناکه استفادش کنم؟چون و ...

سلام عزیزم جایگزینش یه مارک دیگه پیدا کن، ترکیب اصلیش استرادیوله

تاریخ گذشته اثرش کمتر هست

عزیزم همه چی عاااااااااالیه 😍 😍 😍 😍 

قربونت😙😙😙

زینبی جون یعنی واجب نیست سلفری بدم؟ دکتر خودم که نگفت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مال من تو 34 هفتگی 2کیلو بود. میگفت باید حداقل 2300 می بود مال شما چی؟

عزیزم منم تو 34 هفتگی گفت دو و صد بیست و پنج با احتساب 200 گرم کم یا زیاد، که دیگه من بعد از اون سعی کردم گوشت و مرغ و میوه و مصرف مایعات را بالا ببرم، تا هفته آینده ان ‌‌شاالله برم سونو ببینم در مورد وضعیت جنین چی میگه

سلام خانوما ازمایشم خداروشکر مثبت شد بتام ۲۳.۱ ولی ازمایشگاه گفت مثبته...بنظرتون خوبه؟؟ضمنا ازمایشگا ...

عزیزم تبریک میگم، انشاءالله دوران بارداری رو به سلامتی بگذرونی   

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم جایگزینش یه مارک دیگه پیدا کن، ترکیب اصلیش استرادیوله تاریخ گذشته اثرش کمتر هست

مرسی عزیزم اماکلی گشتیم نیس بخدا خودتم در جریان تموم کارام بودی باروزی ۸تاهم نرف بالا تنها چاره ام همینه

اگه مسمومم نکنه و ب رحمم آسیب نزنه بنظرت عاقلانست؟

شما صلاح میدونی؟

ازروز چندمم شروعش کنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام خانوما ازمایشم خداروشکر مثبت شد بتام ۲۳.۱ ولی ازمایشگاه گفت مثبته...بنظرتون خوبه؟؟ضمنا ازمایشگا ...

ای جااان بسلامتی عزیزم انشاالله به سلامتی توبغل بگیرش

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ببین گلم هر چی میخوری با مشورت دکترت باشه چون من نمیدونم چه تاثیری روی هم دارن

مرسی گلم ،وقتی رفتم برای سرو سیکل ازش میپرسم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...