2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره دقیقا چهل روز از روز چهارشنبه شروع کنی بهتره. سعی کن برنامه بریزی اول روز بخونی که اگه به هر د ...

ممنون عزیزم 

دعام کن😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیازدرمانی برای کسی که پرولاکتین نرمال داره پرولاکتین رو بالا نمیبره بلکه باعث تنظیم هورمون ها ...

خانمی قطعا پروتکل درمانی شما در هر دفعه متفاوت بوده 

و پیاز درمانی فقط یه نظر شخصی هست هیچ مقاله ایی هم ثبت نشده در این رابطه در ژورنال‌های معتبر، اگر بود حتما حتما الان ازش استفاده می‌شد 

چون رفرنس معتبر علمی نداره نمیتونم قبول کنم

خیلی از دوستان هم تصور میکنن بعد از داروهای فلان طب اسلامی یا سنتی بعد از چند بار ivf طبیعی باردار شدن، در صورتب که قطعا به خاطر باقیمانده اثر درمان های قبلی بوده

من به عنوان کسی که از این طبابت ها خیلی ضربه دیدم، هم خودم، همسرم، مادرم و... خیلی افراد بی شمار دیگه نمیتونم دیگه به این کارها اطمینان کنم و قطعا هر کس از من در اون رابطه راهنمایی بخواد، با قاطعیت نهی میکنم

منم ۴شنبه بابید برم ازمایش  هیچ علامتی ندارم  فقط یه بغض سنگین راه گلوم رو بسته

عزيزم ديدم نوشتي علائمي نداري

ببين منم وااااقعا هيچ علائمي تداشتيم

كه بچه هاي همين جا ميگفتن خيليا بدون علائم مثبت شدن باورم نميشد

بعد كه خودم مثبت شدم باورم شد 😅

عزیزم همین که متوجه شدی عاااااااااالیه، حتما از یه مشاور کمک بگیر گلم چون واقعا روزهای ناباروری خیلی ...

زينب جون منم اين سري قبل انتقالم خودم رفتم  چند جلسه  مشاوره روانپزشك

به حدي تاثير مثبت رو حالم داشت كه نگو

واقعا حرف درسته 

عزیزم همین که متوجه شدی عاااااااااالیه، حتما از یه مشاور کمک بگیر گلم چون واقعا روزهای ناباروری خیلی ...

بازم مثل همیشه یک دنیا ممنونتم 

ایشالا زندگیت پر ازمعجزه های قشنگ بشه گلم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام عزیزم خوبی؟ من امروز رفتم و خدا رو هزار مرتبه شکر تعداد جنین هام زیاده.. ۱۸ تا جنین دارم از ۱۹ ...

الهی تک به تکشون بشن نی نی های سااااالم وصالح😍

گلم مشکلتون چی بود؟کدوم دکتر بودید؟

میشه بپرسم چند سالتونه؟

راستی دی اف ای همسرتون انگار ۲۱بود درسته؟

عزیزم منم خوردم هم قبلا که پرولاکتینم بالا بود داده بودن هم تو تخمک کشی تو مرکز مام میدن.عوارض قرار ...

مرسی عزیزم از تجربه هات گفتی🙏والا ازبس مریضیا زیاد شده تحمل یه درد دیگه رو ندارم واسه همین اینجا مطرح کردم

دعا کنین فردا هایپر نشمممممم

الههی این روزای پراسترسمون بگذره همگی با خبرای خوش این تاپیکو بترکونیم🤗

بچه ها کسی میدونه قرص استرادیول و استرومارین رو چه ساعتی در روز بخوری بهتره؟ دکتر فقط برام نوشته از روز سوم پریود روزی دوتا چجوری بخورمش بهتره صبح یا ظهر یا شب بعد استرادیول رو نوشته روزی دوعدد هردوشون همزمان باید خورد؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم پیازدرمانی برای کسی که پرولاکتین نرمال داره پرولاکتین رو بالا نمیبره بلکه باعث تنظیم هورمون ها ...

عزیرم من پیاز درمانی میکنم به شدت سینه هام درد میگیره شما میدونید علتش چیه؟از پرولاکتین دو سال پیش دادم عادی بوده

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها کسی میدونه قرص استرادیول و استرومارین رو چه ساعتی در روز بخوری بهتره؟ دکتر فقط برام نوشته از ...

من استرادیول رو دوتا واژینال میزارم دوتا هم میخورم

واون دوتا رو همیشه صبح باهم میخورم