2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

سلام دوستان،وقتتون بخیر.

میشه کمکم کنید.

بچه ها من انتقال دارم،سیکل لانگ گفتن،یه بسته ال دی و بوسرلین بهم دادن تا ۱ ماه دیگه،چجوریاس این؟؟یعنی شانس رو میبره بالاتر؟

من همیشه اندومترم ۱۰ به بالا میره،ولی نمیدونم ماجرا چیه...

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ببخشین یه سوال من ۱۵ روز دیگه پریود میشم رفتم تشکیل پرونده بدم گفتن دومین روز بیا 

بعدش سوالم اینه پوله همشو همون اول میگیرن یا مرحله به مرحله؟

چون پولی که کنار گذاشتیم کنار یه ماه دیگه به دستمون میرسه 

الهی تک به تکشون بشن نی نی های سااااالم وصالح😍 گلم مشکلتون چی بود؟کدوم دکتر بودید؟ میشه بپرسم چند ...

مرسی عزیزم 😘

مشکل ما تحرک و مورفوی پایین همسرم بود..بله dfiاش ۲۱ بود البته سه ماه پیش اینجوری بود بعدش از لحاظ تغذیه و دارو خیلی رعایت کرد دیگه نمیدونم الان چند بوده..من تبریز هستم دکترم خانم دکتر موسی پور هستن.من ۲۶ سالمه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ماشالله به ووروجکاتون 😍خداروشکر عالیه  خبر خوش بعدی انشالله منتظر خبر انتقال مثبت باشیم

عزیزمی گلم😍😍😘😘 ان شاالله که کلی جنین تپل مپل براتون تشکیل بشه

عزیزم شما دکترتون کیه؟

منم همینارو زدم گویا هایپر شدم. شما هایپر نشدین؟

چرا من هایپر شدم الانم زیر دلم درد میکنه حس پریودی دارم 

آره گلم حتما بفرست😍😍😍😍 البته اگر بلد باشم کدهای اونا رو بخونم

اون بالا که کیفیت هاشونو نوشته گفتن این شرایط یک نی هست ولی همشون عین این طبقه بندی شدن یعنی شرایط همه ی نی ها یکیه از لحاظ کیفیت

منم سینه هام فیبروکیسته شما بعدمصرف داروها تغییری کرده؟درد وتورم نداشتین؟

من ۱۱ ساله که مطلع شدم سینه هام فیبروکیستیکه و همون موقع طبق دستور پزشک مصرف ویتامین ای رو شروع کردم و جدیدا گل مغربی هم اضافه کردم ، سه روز ای و سه روز گل مغربی ، تو این ۱۱ سال اندازه ها تغییری نکردن و مشکلی هم ایجاد نشده خداروشکر ، همون سال اول که فهمیدم کیست دارم سینه هام بیشتر درد میکردن ولی الان درد خاصی ندارم

من روزی دوتا استرادیول و روزی یکی استرامارین دارم اون که روزی دوتاسو همزمان دوتاشو بخورم ؟

هر۸ساعت بخور پس.اصلا همزمان نخور.صبح یه دونه استرادیول بخور ظهر استرومارین شب استرادیول.چون ترکیب دوتاشون تقریبا یکی هست

سلام خانوما ببخشین یه سوال من ۱۵ روز دیگه پریود میشم رفتم تشکیل پرونده بدم گفتن دومین روز بیا  ...

ببین روز دوم که پریود شدی  رفتی حساب کن روز سیزده چهاردهم پریودتوباید پانکچر بشی پولا اونموقه میگیرن.بعضیا یکی دوروز زودتر بعضیا دیرتر پانکچر میشن ولی پولت اماده باشه یا از کسی بگیر بعدکه پولت اومد دستت پس بده

یا رب العالمین