2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
والا نمیدونم چرا زورشون میلد بنویسن خودت بگو حتما بنویسه منو بی خبر نزار میخوام ببینم نظر عارفی چیه ...

باشه عزیزم برا بیست و چهارم این ماه وقت دارم، زودتر وقت ندادن بهم، میام میگم چی گفته بهم، آزمایشا رو هم میگم بنویسه برام کامل

چرا برای من کم شدن😢 الان تازه دوزاریم افتاده ، دکترمم هیچی نگفت .. 

من روزدوم یکیو گفت ۴تایکیو گفت محدود ریزبودن پیدانبودن.دیروز هردوتا ۵تاداشتن.شما چندم پریود شدی چندبارسونوشدی؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگمم من نگران انتقال فرش هستم ، فریز بهتر نبود؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من روزدوم یکیو گفت ۴تایکیو گفت محدود ریزبودن پیدانبودن.دیروز هردوتا ۵تاداشتن.شما چندم پریود شدی چندب ...

من اولین ویزیت دو روز قبل پریودیم بود ، یبارم روز ۹ پریودی ... همین ، پتجشنبه هم وقت عمل داد

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من استفاده کردم، هیچ عوارضی نداشتم، نگران نباش، تازه من برای هر دو پانکچرم دکتر داد و خوردم و عوارضی ...

اونوقت شماهم روزی یدونه مصرف میکردین؟ 

بله به دکترم اعتماد دارم ولی تو نت که درموردش خوندم کمی استرس گرفتم

پس ادامه میدم انشالله که خیره

من اولین ویزیت دو روز قبل پریودیم بود ، یبارم روز ۹ پریودی ... همین ، پتجشنبه هم وقت عمل داد

عه شما زودتر بود نشنیدم‌تاحالا.منم فکر نکنم‌هایپربشم احتمالا من وشما باهم هم انتقال میدیم

یا رب العالمین
آره همینا که از پشت و جلو گره میدن چرا اگه دیر عوض کنم خیس میکنن.ولی چون الان نمیتونن جابه جا بشن ف ...

آره خیلی فکر میکنم 

درمورد همه چیشون 

امیدوارم همیشه زندگیت پراز شادی باشه گلم 

ممنون ک جواب دادی

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
واقعا همینطوره  بشدددددددت منفی نگر شدم  قبلنا نبودم از وقتی نازایی اومده و هردکتری میرم ...

عزیزم همین که متوجه شدی عاااااااااالیه، حتما از یه مشاور کمک بگیر گلم چون واقعا روزهای ناباروری خیلی فرسایشیه 

هر ماه با هزار امید منتظری پری نیاد ولی آخرش میاد 

دست به هر کاری آدم میزنه تابشه ولی وقتی نمیشه خیلی آدم تو خودش میشکنه... 

حتما نیاز به کمک هست، آدم که فولاد نیست، بالاخره یه جا کم میاره... 

اما روزهای خوب و روشن نزدیکه عزیزم، من شک ندارم به زودی قراره مامان بشی 😍 😍 😍 😍 فقط تا اون موقع حتما به خودت بیشتر محبت کن و به خودت برس

نذار آثار این روزها بعدا سلامت روان نی نی رو تهدید کنه، چون خود بچه داری یه آدم فول انرژی لازم داره، حالا فکر کن تمام انرژی یه نفر سر باروری رفته باشه، دیگه چه شود🥴🥴🥴🥴

تو شیراز مراکز روانشناسی خوبی هست گلم 

بچه ها دکتر یه قرص داده برا جلوگیری از آب آوردن شکمم بعد پانکچر. اسم قرص کابرگولین هست روزی یدونه ب ...

عزیزم منم خوردم هم قبلا که پرولاکتینم بالا بود داده بودن هم تو تخمک کشی تو مرکز مام میدن.عوارض قرار نیست تو همه خودشو نشون بده نگران نباش.من باخوردن گابرگولین تهوع و سرگیجه و ....میگیرم و حالم شدید خراب میشه.واسه همین خارجی شو گرفتم اسمش داستینکس هست.خیلییی راحت تر ادم تحمل میکنه خارجی رو