2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
بچه ها دکتر یه قرص داده برا جلوگیری از آب آوردن شکمم بعد پانکچر. اسم قرص کابرگولین هست روزی یدونه ب ...

عزیزم اگه بخوای این طور فکر کنی تموم داروهایی که ما استفاده میکنیم ممکنه عوارض وحشتناکی داشته باشن ولی خب این عوارض که قطعی نیست که بگی برا همه پیش میاد و اینکه برا ما منفعتش بیشتر از عوارضش و بدیهاش هست.اگه نبود برامون تجویز نمیکردن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
بچه ها من سونو قبل عمل پانکچر و دیروز انجام دادم گفت ۷ تا فولیوکل داری ، پنجشنبه هم وقت عمل داد ، بن ...

نمیشه با قطعیت بگی. من خودم سونو اخر ۶ تا داشتم که گفتن یکیش بدرد نمیخوره زیادی بزرگه ولی روز پانکچر ۱۶ تا کشیدن ازم که ۱۱تاش بالغ بودن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاین کهنه قدیمیا؟ پس نمیده؟ من اونقد ازاونا خوشم میادولی میترسم پس بدن کوچولو بودم تمام نی نی های ...

آره همینا که از پشت و جلو گره میدن

چرا اگه دیر عوض کنم خیس میکنن.ولی چون الان نمیتونن جابه جا بشن فقط پتوی زیر پاشون دو سه دفعه خیس کردن.نمیدونم بزرگتر بشن بتونم کهنه کنم یا نه

خوبه که داری فکر روزای بچه دار شدنت رو میکنی😊

ولی هیچ وقت به چالش هاش فکرنکن.فقط اذیت میشی و هیچی نشده استرس میگیری

منم هر وقت فکر میکردم به بنبست میخوردم.هیچ فکری به ذهنم نمیرسید که به کی بگم بیاد کمکم.ولی خدا خودش جور کرد منم سعی کردم حوصله به خرج بدم

نزدیک دو ماه خونه مادرشوهرم اینا بودم.سخت بود ولی گذشت.بعدشم خیلی اتفاقی یکی پیدا شد که با هزینه مناسب اومد کمکم

من خیلی حساسم که هر کسی رو خونم راه ندم.ولی این خانم همه جوره قابل اعتماده

الانم نگران اینم که اگه این خانم بره من چیکار کنم دست تنها!!؟😐

ولی نمیخوام حتی پیشبینی یک روز بعدمو کنم.چون به این باور رسیدم خدا بندشو تنها نمیذاره.خودش به یه نحوی کمکم میکنه

بچه ها دکتر یه قرص داده برا جلوگیری از آب آوردن شکمم بعد پانکچر. اسم قرص کابرگولین هست روزی یدونه ب ...

من استفاده کردم، هیچ عوارضی نداشتم، نگران نباش، تازه من برای هر دو پانکچرم دکتر داد و خوردم و عوارضی نداشت، قرص خوبیه، باعث میشه هایپری زودتر خوب شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نمیشه با قطعیت بگی. من خودم سونو اخر ۶ تا داشتم که گفتن یکیش بدرد نمیخوره زیادی بزرگه ولی روز پانکچر ...

جدی میگی😍 وای خداکنه منم زیاد داشته باشم ... دیروز ماما بهم گفت تو اصن هایپر نمیشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بعد گفتن رحمت خوبه امادس میخوان جنین فرش انتقال بدن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
تاچهل روز روزی یبار بخونم؟

آره دقیقا چهل روز

از روز چهارشنبه شروع کنی بهتره.

سعی کن برنامه بریزی اول روز بخونی که اگه به هر دلیلی نشد اون وقت معین بخونی تا آخر اون روز فرصت داشته باشی بخونیش

وضو بگیر و زیارت عاشورا رو شروع کن تا صد لعن و صد سلام کامل بفرست بعد سجده کردی دو رکعت نماز زیارت اباعبدالله بخون

کمی سخته ولی بیشتر یک ساعت نمیشه

اگه توی روزای انتقالت خورد دراز کشیده ذکرلعن و سلام بخون

از ته قلبت امید داشته باش که با این چله به حاجتت میرسی.و تا جایی که ممکن با حضور قلب بخون😌

امیدوارم خیلی زود حاجت روا بشی😍

بچه ها من سونو قبل عمل پانکچر و دیروز انجام دادم گفت ۷ تا فولیوکل داری ، پنجشنبه هم وقت عمل داد ، بن ...

منم دیروز سونوبودم ۱۰تافولی بود روز اول ۵تابود.شما روز اول چندتابود؟داروچیا مصرف کردین؟منم پانکچرم ۴شنبه یا پنج شنبه میشه

یا رب العالمین
منم دیروز سونوبودم ۱۰تافولی بود روز اول ۵تابود.شما روز اول چندتابود؟داروچیا مصرف کردین؟منم پانکچرم ۴ ...

سونو اول ۱۰ تا داشتم ، بهم HMG ,سینال اف و اورگلترون داد ، دو تا دیگه هم داد که روز سه شنبه فقط بزنم

سونو اول ۱۰ تا داشتم ، بهم HMG ,سینال اف و اورگلترون داد ، دو تا دیگه هم داد که روز سه شنبه فقط بزنم

خوب پس چی شدن باید بیشتر از ده تاباشن فولی هاکه ازادنمیشن.

منم روزی دوتادسینال زدم از دوم ودهم ویازدهم صبح باید اورگلتران برنم فرداعصرهم سونودارم

یا رب العالمین
خوب پس چی شدن باید بیشتر از ده تاباشن فولی هاکه ازادنمیشن. منم روزی دوتادسینال زدم از دوم ودهم ویاز ...

چرا برای من کم شدن😢 الان تازه دوزاریم افتاده ، دکترمم هیچی نگفت .. 

منم ۴شنبه بابید برم ازمایش  هیچ علامتی ندارم  فقط یه بغض سنگین راه گلوم رو بسته

ایشالاا نینی داری ناامید نباش