2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
شما امپول انوکساپارین نمیزنی؟ اگه میزنی قطعش کن منم یه روز خونریزی داشتم لخته هم میومد ولی خداروشکر ...

نه گلم فقط شیاف اندومترین داده بود که واژینال استفاده میکردم 

شما روز چندم خونریزی داشتین یادتون هست ؟

خدایا خودت مواظبش باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی چکم فوری هاله انداخت  واقعا گیجم من چی داره سرم میاد  مرکزی که انتقال دادم فقط صبح ...

مبااارکه عزیزم به سلامتی انشاله.دوست من روز ۵انتقال خونریزی کرد شدید ناامیدبود ولی ازمایشش مثبت شد.نگران نباش انشاله واسه شماهم مثبته این همه استرس ضرر داره واسه نی نی ات.بسپار به خدا و اروم باش

دکتر سه ماه قبل گفت خوبه  اما اینجا خیلیا میگن بعد از دوماه یهو از ۳سانت شده ۱۰سانت و تعدادش ش ...

عزیزم قرار نشد هر کی هر مشکلی برای خودش پیش اومده شما همذات پنداری کنی 

پس اگر این جوریه منم برم بگردم هر مشکلی برای بچه های دیگران بوجود اومده رو نگران بشم نکنه بچه منم اون جوری بشه!!!! 

گلی من یه شناختی روی شما از روی نوشتن هات پیدا کردم، یا ذهنت رو کنترل کن در مورد این افکار منفی یا حتما از یه دکتر یا مشاور کمک بگیر، این جوری نمیتونی میکرو رو شروع کنی 

یه جمله برای امیدواریت بگم عزیزم فکر کنم بارها دیدی بین دوستان، همه ما مشکلات باروری عجیبی داشتیم که اصلا فکر نمی‌کردیم ممکنه روزی باردار بشیم، فکر می‌کردیم محاله، ولی بالاخره تلاش ها نتیجه داد و زمان بندی خدا رسید به روزگار مادری ما، حتما برای شما هم میرسه عزیزم، فقط کافیه یه ذره خودت رو بسپاری به خدا و بوی اگر بخواد بده تمام این مشکلات هییییییییییچ هستن

دکتر سه ماه قبل گفت خوبه  اما اینجا خیلیا میگن بعد از دوماه یهو از ۳سانت شده ۱۰سانت و تعدادش ش ...

ببین کاملا بستگی به بدن داره من فیبروم داشتم با این تفاوت که جاش طوری بود که پریود نمیشدم به زور با پروژسترون! دکترم چند ماه بهم فرصت داد که تغییر نکنه اما دقیقا در عرض دوماه سه برابر شد مجبور به عمل شدم ، شما هم زیر نظر دکتر که هستی وقتی گفته خوبه مشکلی نیست دیگه نگران نباش اما کلا موارد اینچنینی هر دوماه با سه ماه باید چک بشه که ببینن اوضاع چطوره

زینب جان به نظر شما من چیکار کنم  شیاف واژینال استفاده میکردم از شب هشتم خونریزیم شروع شد روز ...

عزیزم کاملا درکت میکنم، خون ریزی وحشت آوره ولی خبر خوب اینکه اغلب خوب میشه 

بله آمپول ها رو بزن، اگر آسپرين داری قطع کن، حالا آزمایش رو حداقل بذار روز 14 بشه و اگر بلاست بودن روز 12 

اگر زودتر بری عددش کمه استرس میگیری 

مبااارکه عزیزم به سلامتی انشاله.دوست من روز ۵انتقال خونریزی کرد شدید ناامیدبود ولی ازمایشش مثبت شد.ن ...

اولش خونریزی خفیف و لکه بینی بود الان دقیقا شبیه روز اول پریود با لخته هر جوری میخوام فکر کنم آروم نمیشم اما چه میشه کرد توکل به خدا

خدایا خودت مواظبش باش