2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنید لطفا😔یه لحظه بیاین

1 بازدید | 13 پست

انقدر شوهرم بهم بی توجهی میکنه که خسته شدم نه بیرونی نه تفریحی نه مهربونی .. تازگیا بددهنی و فوش هم یاد گرفته همش قهر میکنه میگم چرا نمیای یا چرا گوشی جواب ندادی فوری عصبانی میشه خلاصه زندگیم اصلا نمیشه اسمش گذاشت زندگی مشترک! من همه جوره دوسش دارم اما اون اصلا مسئولیتاشو انجام نمیده

تو اینستا مثلا استوری میزارم ی مرد ی پیام کوچیک و ساده زیرش مینویسه دوس دارم جواب بدم باهاش حرف بزنم اما هیچوقت جرات نمیکنم و عذاب وجدان میگیرم میگم شاید برن بهش بگن اما منم زنم دوس دارم یه مرد بهم یه محبت کوچیکی بکنه.دوس دارم ماهی یبار یکی منو ببره یه دور بزنیم دو کلمه حرف عاشقانه بزنه یه زنگ بهم بزنه واقعا خیر از نوجوانی و جوانیم ندیدم😔من همچین آدمی نبودم اون باعث شد من کمبود توجه و محبت داشته باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

خب خداروشکر ازاین یاروهیچ وقت بچه دارنشو 

واردرابطه باهیچ مردی هم نشواولش پیامه کم کم وابسته میشی بعدازت سواستفاده میکنه

اگه میتونی یه شغلی براخودت دست وپاکن مستقل بشی این یارورواززندگیت بندازی بیرون

خب خداروشکر ازاین یاروهیچ وقت بچه دارنشو واردرابطه باهیچ مردی هم نشواولش پیامه کم کم وابسته میشی بعد ...

عاشقانه ازدواج کردیم خیلی غصه میخورم یاد خاطرات گذشته میوفتم از وقتی عروسی کردیم بدتر شد روز به روز بدتر هم داره میشه اصلا مرد زندگی نیس من چیز زیادی ازش نخواستم جز گاااهی بریم بیرون یا بیاد پیشم محبت کنه یکم توجه کنه بهم 

اما حالا بددهنی میکنه و همش قهر ن زنگی ن پیامی

من دارم وسوسه شیطانی میشم به اجبار برعکس  اخلاق و تربیتمم که شده میخوام با یکی باشم ک منو سرگرم کنه

طلاق بگیر ولی خیانت نکنخیانت هیچ هیچ توجیهی ندارهو مردی هم که با زن متاهل ارتباط بگیره مطمئنا آدم سا ...

نه اصلا قصد خیانت ندارم فقط خیلی کمبود توجه و محبت دارم که هرچند روز یبار وسوسه شیطانی میاد سراغم اما من همش گریه میکنم چون ذاتم اینطوری نبوده 

عاشقانه ازدواج کردیم خیلی غصه میخورم یاد خاطرات گذشته میوفتم از وقتی عروسی کردیم بدتر شد روز به روز ...

خیلی بده باعث میشه فقط توآسیب ببینی ودرآخراون مقصره اصلیه ولی همه تورومقصرمیدونن اصلاباهاش صحبت کردی راستی یه خانمی تاپیک زده بودمیگفت این ذکروزیادمیگم زندگیم ازاین روبه اون روشده همسرم عاشقم شده و....

واقعاً شرایط سخت و پیچیده‌ای رو داری تحمل می‌کنی. از حرفات مشخصه که به شدت احساس کمبود محبت و توجه می‌کنی، و این کمبود داره باعث سردرگمی و عذاب وجدان برات میشه. اول از همه، خیلی مهمه بدونی که این احساساتت طبیعی و قابل درک هستن. هر کسی نیاز داره که در رابطه‌اش عشق، توجه، و احترام ببینه.

چند پیشنهاد برای شرایطت:

1. بازبینی و تحلیل رابطه‌ات

اول از همه، باید ببینی آیا شوهرت حاضر به تغییر و بهتر کردن شرایط هست یا نه. شاید وقتشه که یه گفت‌وگوی جدی و صادقانه باهاش داشته باشی. با لحنی آروم و بدون سرزنش، درباره احساساتت صحبت کن. مثلاً بگو:

"من احساس می‌کنم توی این رابطه تنها شدم و محبت و توجه‌ای که نیاز دارم رو نمی‌گیرم. می‌تونیم با هم کار کنیم که رابطه‌مون بهتر بشه؟"

2. مشاوره خانوادگی

اگر شوهرت حاضر به صحبت کردن نیست یا هر بار بحث به تنش کشیده میشه، مشاوره خانوادگی می‌تونه گزینه خوبی باشه. مشاور می‌تونه کمک کنه مشکلات رو بهتر تحلیل کنید و راه‌حل‌های مناسبی پیدا کنید.

3. دور زدن تنهایی با تمرکز روی خودت

ممکنه نتونی فوراً شرایط شوهرت رو تغییر بدی، اما می‌تونی روی خودت تمرکز کنی. سعی کن وقت بیشتری برای خودت بذاری؛ کتاب بخون، ورزش کن، با دوستات وقت بگذرون. این کارها می‌تونه اعتماد به نفست رو تقویت کنه و حس بهتری بهت بده.

4. توجه به احساسات و مرزها

می‌دونم که پیشنهاد شدن یه مکالمه یا ارتباط حتی کوچک با فرد دیگه ممکنه وسوسه‌کننده باشه چون نیاز به محبت داری، اما باید بدونی این کار ممکنه پیامدهای سنگینی داشته باشه. نه فقط برای رابطه‌ات، بلکه برای آرامش روانی خودت. قبل از هر تصمیمی به ارزش‌ها و مرزهای خودت فکر کن.

5. ارزیابی آینده رابطه

اگر احساس می‌کنی این رابطه هیچ امیدی به بهبود نداره و فقط داری آسیب می‌بینی، ممکنه بخوای درباره مسیر زندگی‌ات تجدیدنظر کنی. برای تصمیم‌های جدی مثل جدایی یا ادامه زندگی باید حتماً مشورت دقیق با فردی معتمد یا مشاور داشته باشی.

6. احساساتت رو تایید کن

تو حق داری محبت و توجه بخوای. این چیزیه که در هر رابطه‌ای باید وجود داشته باشه. اگر شوهرت این نیاز رو برآورده نمی‌کنه، باید راهی پیدا بشه که با همدیگه برای بهبود این وضعیت تلاش کنید.