2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
طرف درگیری داره تو زندگیش و هزاران مشکل با شوهرش داره و تو جدال و کشمشن، شاید هر روز دعوا و کتک کاری ...

واقعا خدا کنه میگفتم نکنه سیستم بدنمو بریزه بهم اخه من سر پانکچرمم همین اتفاقای بد تو اون ماه برام افتاد و با وجود ذخیره تخمدان بالا ولی چهارتا همش تخمک دادم و میگفتم شاید بخاطر خراب شدنای اعصابم امپولا روم تاثیر نداشتن. اصلا نمیدونم خدایی خیلی اعصابم بهم ریخته شده تازگیا اصلا خوب نیستم فوری از کوره در میرم 🥺

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خون نوشته ...مکمل پرگناکر هم نوشته از ۱۶هفته بخورم ودیگه یدوفولیک نخورم برای شمادکتر تون چه مکملایی داده ؟ واینکه حرکت نیتیاتونو از کی حس کردی من هیچی حس نمیکنم مثلا یه حسی مقل ترکیدن حباب یابال زدن پروانه که چندتا از دوستا میگفتن من همش تمزکز میکنم  ولی هیچی حس نمیکنم 😐 @faribakhanoomi            @لی_لا    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نتونستم منشن کنم همه رو اگه پیاممو دیدیدجواب میدید لطفا ، دکترمن برای ۱۶هفته یه ازمایش خ ...

عزیزم خیلی زوده واسه حرکتای بچه 

منم ۱۴هفته ام ولی حس نمیکنم اصلا

مکمل هم برای من پری ناتال نوشته و اهن ایزی ایرون همین

خدایا شکرت 
اره درمانش همین سرم آی وی آی جی هست یا قرص پردونیزولون تجویز میشه البته تو آزمایش گویا اندازه انتی ب ...

این قرص پردینازول ایا موثره دکتر بمنم داده فک میکردم اون سرمو بده ولی گفت نیاز نی همین قرص برات کافیه

در اندک من تویی فراوان یارب..
واقعا خدا کنه میگفتم نکنه سیستم بدنمو بریزه بهم اخه من سر پانکچرمم همین اتفاقای بد تو اون ماه برام ا ...

سعی کن دور باشی از استرس و تنش ولی رو مثبت و منفی شدن اثر نداره خیالت جمع حالا رو تخمک نمیدونم

مثلا کسی که بدات تنش ایجاد میکنه رو فاصله بگیر

عزیزم خیلی زوده واسه حرکتای بچه  منم ۱۴هفته ام ولی حس نمیکنم اصلا مکمل هم برای من پری ناتال ن ...

اخه یه سریا میگن حس ترکیدن حباب داشتن توهفته های ۱۲ و۱۳ منم میگم نکنه برای من تنبله 😁من جفتمم قدامیه کلا دیر حس میشه حرکاتش فک کنم تا همون انومالی هم تکونی نده به خودش 😂برای من اهن جدا نداد گفت این مکمل همه روداره 

نه لوله هام بستس ۱۶تاتخمک داشتم

نگران نباش عزیزم خیلی هافقط با یه جنین باردار شدن اگه خدا بخواد فکر کردم پلی کیستیکی اخه ماها تخمکامون کیفیت نداره ومعمولا جنین کم تشکیل میشه کجا انجام دادی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی