2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ای جاااااانننممممم ایشاااااااااالانی نی هات زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن با تن سالم و دل خوش ایشاااال ...

سلام مامان آینده.چه خوب یادتونه

من برای هر کی تعریف میکنم که قبل از بارداری همچین تصورات و شوخی هایی داشتم زیاد جدی نمیگیرن.فقط شوهرمه که توش مونده چطور شد که واقعی شد😄

هنوزم که هنوزه با تعجب میگه یادته پارسال تو ماشین چی گفتی!!؟؟

راستش خودمم فکر میکنم دارم خواب میبینم

از ته ته قلبم از خدا میخوام همون چیزی که دلتون میخواد گیرتون بیاد.بیای اینجا از بچه هات بگی😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان آینده.چه خوب یادتونه من برای هر کی تعریف میکنم که قبل از بارداری همچین تصورات و شوخی های ...

بله دقیییییییییییق یادمه 

ووقتی گفتی دوقلو هست برام جالب شد یه جورایی قانون جذب بود

ماشاالله براشون اسفند دود کن صبح وشب یادت نره

سر نمازات هروقت یادت بود برای من هم دعا کن 

زهرا هستم 

عزیزدلم‌من‌نمیخاستم‌کسی‌رونگران‌کنم من‌جواب‌پاتولوژیم‌اینونشون‌میده یعنی‌داخل‌رحمم‌‌عفونت‌داره بر ...

عزیزم ببخشید چجوری متوجه شدی رحمت عفونت داره علائم هم داشتی؟؟ یا سقط داشتی؟؟ اخه به منم کفتن رحمم التهاب داره من بتام میره بالا افت میکنه یعنی شکست لانه کزینی و تشخیص التهاب رحم بوده دائم هم عفونت زنان دارم

سلام عزیزم خوبی‌؟ بله گلی 😍 😍 😍 😍 به سلامتی  موفقیت هاشون رو ببینی  ببین سرکلاژ به ه ...

ممنون گلم که جواب دادی

میگم این آشناتون مثل ما آی وی اف کرده بود؟

ما ای وی اف کردیم حدس میزنیم دیگه طبیعی باردار نشیم.ولی خب نمیشه ریسک کرد😶

حتما ملاتونين و dhea هم بخور در كنار اونا ، اينوفوليك بخوري ديگه اوابوست لازم نيست به جاش dhea را بخ ...

عزیزم dhea هم باید ۳ ماه مصرف بشه تا تاثیر گذار باشه ؟من فقط یک ماه فرصت دارم تا شروع سیکلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله دقیییییییییییق یادمه  ووقتی گفتی دوقلو هست برام جالب شد یه جورایی قانون جذب بود ماشاالله ...

چشم عزیزم حتما دعات میکنم😌

من با اینکه از قانون جذب برای ریزش موهام خیلی استفاده کردم ولی نصف نیمه رها کردم اعتقادی بهش نداشتم.به این نتیجه رسیدم که خوبه خدا حاجتت رو براورده کنه و باید به خودش رو بزنم.اگه واقعا خواستمون برامون مهمه باید همونقدر براش تلاش کنیم.من همیشه در حال چله گرفتن بودم.این اواخر دو دفعه چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام گرفتم.سری اول نشد.کمی از این چله نا امید شدم چون چله بسیار سختیه

ولی بعدش گفتم درسته سخته ولی حاجت منم همون اندازه بزرگه.ده دفعه هم جواب نگیرم برای بار یازدهم چله میگیرم.اونقدر چله میگیرم که توجه امام حسین رو جلب کنم و نگاهی بهم کنه

که خداروشکر سری دوم با شروع ای وی اف جواب گرفتم..و همین زیارت عاشورای کامل رو تا روز آخر بارداری به جا اوردم

اینو بگم همییییشه توی دعاهام میگفتم اگر به صلاحمونه ازت میخوام

هیچوقتم زبونم کمتر دوتا نمیچرخید😅

از خدا چه پنهون.موقع ماه عسل که رفتیم از امام رضاتقاضای سه جفت دوقلو کردم😆😆

شوهرم میگه طمع نکن همینم معجزه بود که بچه دار شدیم

منم میگم خدا خودش گفته ازم بخواین زیاد هم بخواین

چشم عزیزم حتما دعات میکنم😌 من با اینکه از قانون جذب برای ریزش موهام خیلی استفاده کردم ولی نصف نیمه ...

ای جاااان ایشاالله که بهتتتترینها رو بهتون ببخشه

آره منم به قانون جذب اعتقادندارم 

فقططططط خدا 

توسل وتوکل 

مشکل شما چی بود؟

شماها هم قبل از بارداری باورتون نمیشد ؟

عزیزم dhea هم باید ۳ ماه مصرف بشه تا تاثیر گذار باشه ؟من فقط یک ماه فرصت دارم تا شروع سیکلم

بالاخره استفاده كن فرصت باقي مانده را ، ولي كلا پروسه تصويت تخمك يه پروسه حداقل ٣ ماهه اس

ای جاااان ایشاالله که بهتتتترینها رو بهتون ببخشه آره منم به قانون جذب اعتقادندارم  فقططططط خد ...

سال اول متوجه شدیم مشکل شوهرمه اسپرم ضعیف!ولی بعد سه سال تازه فهمیدیم مشکل من خیلی حادتره😧.ذخیره تخمکی پایین!!!

اسپرم شوهرم هم طی این دو سه سال خیلی ضعیف تر شده بود

من تا قبل اینکه بدونم ذخیره تخمکیم پایینه حسم از بچه دار شدن این بود که خدا یه روزی بهم میده ولی چه سالی معلوم نیست؟!تقریبا مطمئن بودم بچه دار میشیم.وقتی فهمیدم خودمم مشکل دارم و آی یو ای انجام دادیم نشد روحیمو از دست دادم.همش میگفتم اگه تخمکم به صفر برسه من دیگه مادر نمیشم😭😭

شوهرمو راضی کردم ای وی اف کنیم

شرایطم طوری بود که هر دفعه دکتر سونو میکرد میگفت تخمکی درست دیده نمیشه و خیلی کمه و...

فقط سه تا جنین برامون تشکیل شد.

خود دکتر هم امیدی نداشت.گفت به خدا توکل کن

هر سه رو انتقال دادیم که به لطف خدا دوتاش گرفت برام😢

من خیلی شرمنده خدام.خدا کنه لیاقت این همه نعمتشو داشته باشم

نه عزیزم من نیشگون نمیگیرم ،معمولی میزنم‌ولی خیلی اروم ،موادشم در حد ۳۰ ثانیه طول میکشه تا تزریق کنم

مرسی رها جون 

توام اروم میزنی مثل من

اخه هرکار میکردم با نیشگون چیزی تو دستم نمیومد 😪😪

مجبور شدم همینجوری معمولی و فقط مستقیم فشار بدم 

سال اول متوجه شدیم مشکل شوهرمه اسپرم ضعیف!ولی بعد سه سال تازه فهمیدیم مشکل من خیلی حادتره😧.ذخیره تخ ...

خداروشکر که الان نی نیهات بغلت هستن خیلی برای منتظرا دعا کن

عزیزم میتونم سوال کنم ذخیره تخمدانتون چقدر بود

اینجا هر کی میگه کمه بالای ۱ هست اما من زیر یک هستم

بالاخره استفاده كن فرصت باقي مانده را ، ولي كلا پروسه تصويت تخمك يه پروسه حداقل ٣ ماهه اس

ممنونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر. شما مشکلت چی بود؟ ذخیره تخمدانت چند بود؟ 

مشکل ما همسرم بود عزیزم ،شرمنده ذخیره تخمدان رو یادم نیست هیچوقت بهش دقت نکردم😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘