2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
راست میگی؟؟ 😞😞پس چرا دکترم گفت کم شده سریعترواردسیکل شو. گفت شده1/2.دیشب کلی گریه کردم میگم خدامرگ ...

خدانکنه‌‌عزیزم

این‌چه‌حرفیه‌میزنی

من‌مطمعنم‌‌به‌زودی‌مامان‌میشی‌به‌امیدخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدانکنه‌‌عزیزم این‌چه‌حرفیه‌میزنی من‌مطمعنم‌‌به‌زودی‌مامان‌میشی‌به‌امیدخدا

نمیدونم چم شده دیگه انگاری بریدم فقط خدا میتونه معجزه کنه, ازدیروزهی دارم گریه میکنم به همسرم میگفتم الان یه خواب همیشگی میتونه ارومم کنه. 😭😭😭

تیروییدم بدترشده. قربونت برم مرسی ازدعای خیرت انشالله همه

بار اولم عزیزم فقط یه جنین برام تشکیل شد نه دیگه فریز ندارم منفی شدن چقدر سخته آدم داغون میشه  ...

سلام دوستم خیلی ناراحت شدم برات حال دلتومن کامل میفهمم چون منم عین تو بودم. 😭😭

انشالله خدابه دلت صبربده

خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد

دلدرد پری داشتم.بعد که خوب شدم الان رفتم دستشویی خیلی معذرت میخام یه لک خیلی کمرنگ دیدم چرا اخه

من ماه قبل ۱۵برج پری شدم نکنه میخام پریود بشم

الان با دیدن لک باید چیکارکنم

قریونت گلم ماهم خوبیم اره گلم خیلی وقته سایت نیومدم دخترم ازیت می‌کرد بخاطر دندون در آوردنش 😕 دو رو ...

الهی عزیزم.اره پروسه دندون.خیلی اذیت کننده هس

پسرمنم خوبه خداروشکر خیلی شیطونه منم.مثل تو مدام دنبالشم

18روز دیکه یکسالش میشه ب امیدخدا

قسمت همه دوستان انشاءالله🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حدودا ۱۶ شد هزینه جنین 

گلم هرینه دونا جنین ۱۶ تومن شد؟...میشه بگی کلا چقدر هزینه ات شد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کسی میدونه چرا بعدانتقال میگن آب زیاد بخورید؟؟؟؟؟

دکترت گفته؟کسی به من همچی خرفی نزد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به سلامتی عزیزم، تبریک میگم، منم 30 بهمن انتقال دادم ولی هنوز در انتظار زایمانم، شما طبیعی بودین یا ...

سلام.عزیزم.خوبی تیکرت ب انتها رسیده😍

زایمان نکردی هنوز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا حقیقتش خودمون گفتیم  یه تقریبا یک ماهی یا چهل روز  زمان میبره تا نامه دادگاه صا ...

قربونت برم والله منم شوهرم وصع اسپرمش زیاد خوب نیست دو دفعه هم ای وی اف کردم...گفتم به جای تخمک اهدایی یهو جنین بگیرم راحت شم...

@زینبی_بابا    

خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد

دلدرد پری داشتم.بعد که خوب شدم الان رفتم دستشویی خیلی معذرت میخام یه لک خیلی کمرنگ دیدم چرا اخه

من ماه قبل ۱۵برج پری شدم نکنه میخام پریود بشم

الان با دیدن لک باید چیکارکنم

نمیدونم چم شده دیگه انگاری بریدم فقط خدا میتونه معجزه کنه, ازدیروزهی دارم گریه میکنم به همسرم میگفتم ...

منم‌مثل‌توهم‌دوست‌خوبم

هیسترشدم‌چسبندگی‌داشتم

جواب‌پاتولوژیم‌اومده‌عفونت‌رحم‌دارم

نگرانم‌نکنه‌تولوله‌هاهم‌سرایت‌کرده‌باشه

اگه‌چسبندگی‌بیاره‌لوله‌هام‌چی

اگه‌عفونت‌‌رحمم‌خوب‌نشه‌چی

اگه‌بازم‌منفی‌بشم‌چی

وخیلی‌چی‌های‌دیگ

اماعزیزم‌نمیتونیم‌باخدا‌دعوا‌کنیم‌که

تلاشمون‌میکنیم

هرچی‌قسمت‌باشه‌همون‌میشه

عزیزم‌تیروییدپیگیرباش

ذخیر‌ت‌هم‌خوبه‌نگران‌نباش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما من امروز روز ششم انتقالم هست.یه یک ساعتی زیر دلم بدجوری دردمیکرد دلدرد پری داشتم.بعد که خوب ش ...

خب‌مبارکه‌عزیزم‌

به‌سلامتی‌مامان‌گل‌پسری‌شدی

لک‌لانه‌گزینی‌بوده

بااین‌همه‌پروژسترن‌که‌پرییودی نمیاد