2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست
آره دیگه. حالا نمیدونم با تخمک خودم انجام بدم یا اهدایی بگیرم

تخمک اهدایی برا چی؟ مگه دکتر پیشنهاد داد؟ ده تا تخمک خوبه دیگه چرا اهدایی!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چند تا جنين و با چه گريدي بودن كه بلاست نشدن؟

هشتا بود. سه، پنج، شش، هشت سلولی و پرسلولی.

بخاطر مشکل اسپرم رشد نکردن. شاید مشکلات کوروموزمی یا ژنتیکی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تنبلی دارم ماه پیش فولیکول نداشتم نمیدونم این ماه دارم یانه😔 

برو سونو، انشالله این ماه داشته باشی.

من شنیدم احازه دادگاه لازمه....فدات شم این تیکر مال قانون جذبه ایشالله با دعای شما به زود خبر خوبو م ...

انشالله‌انشالله

حتماهمین‌طوره‌به‌زودی‌مامان‌‌آقامحمدناز‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

@زینبی_بابا    

س‍لام عزیزم

من دوم آبان ماه یک جنین بلاست انتقال دادم

روزسوم وچهارم دردپری وزیرشکم داشتم وتخم دانم تیرمیکشید.

امروز که روز ششم هست از ظهرتا بعدازظهرتوی ساق پام فشاراحساس میکردم از زانو به پایین ضعف داشتم به نظرت دلیلش چی میتونه باشه گلم

@زینبی_بابا     س‍لام عزیزم من دوم آبان ماه یک جنین بلاست انتقال دادم روزسوم وچه ...

مام عزیز من درد پری و تیرمشیدن تخمدان رو دارم ولی اون ضعف رو نه 

انشاالله که بارداری 

آره قیمتا تقریبا یکیه. آره به خدا سالم و صالح باشن. هرچی خدا بده عالیه. خدا بچه های شمارو هم سلامت ن ...

سلامت باشی عزیزم همچنین ،فردامیرم ایشالا که زود بدن جوابو ..عه توسایت میذارن خوبه پس ...

مام عزیز من درد پری و تیرمشیدن تخمدان رو دارم ولی اون ضعف رو نه  انشاالله که بارداری

من دردپری یا تیرکشیدن تخمدانم لحظه ای هست شما چطور

ضعف پاهام هم همون چندساعت بود

من دردپری یا تیرکشیدن تخمدانم لحظه ای هست شما چطور ضعف پاهام هم همون چندساعت بود

منم دقیقا لحظه ای 

مام جان من خیلی ضعف دارم و خیلی میخوابم و اینکه زود گرسنه م میشه 

روز سوم هم حالت تهوع داشتم در حد ۲/۳ساعت عصر 

منم دقیقا لحظه ای  مام جان من خیلی ضعف دارم و خیلی میخوابم و اینکه زود گرسنه م میشه  ...

انشاالله که مثبتی عزیزم

ولی من نه بقیه موارد رو ندارم تازه دردپری وتیرکشیدن هم امروز ناپدید شد😔

منم دقیقا لحظه ای  مام جان من خیلی ضعف دارم و خیلی میخوابم و اینکه زود گرسنه م میشه  ...

فقط خدا خودش کمکمون کنه 

وهمه انتقالیای تاپیک مثبت بشند به حق امام زمان عج