2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا    زینب جون ببخشی سوالی دارم:تزریق دوتا آمپول hcg در روز دوم و و چهارم انتقا ...

راستش گلم تنها نشانه مثبت شدن بالا رفتن هورمون بتا hcg هست و اگر حتی خون دیدی تا آزمایش ندادی نباید به حساب پریود گذاشت، چون گاهی لانه گزینی هم باعث خون ریزی و لک میشه

و اینکه تو سیکل انتقال تاریخ و موعد قبلی پریود بی معنی هست چون سیکل تحت کنترل دکتر هست

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون خوبی؟ بهترشدین؟ عزیزم اگه یادت باشه من تو سیکل انتقال ج ...

نه گلم هیچ کدوم از اون حرفا درست نیست 

اونا برای افرادی نوشته شده که طبیعی باردار شدن و حالا سرخود دارن دارو میخورن

تمام دارو ها حتی خطرناک ترین شون وقتی تحت نظر پزشک هست بهترین نتیجه و حداقل عوارض رو داره 

اصلا با همین ال دی کنترل سیکل رو به دست میگیرن و پریود هم ادغام نمیشه نترس عزيزم 

راستی به دکترت در مورد سیکل نچرال چیزی گفتی؟ 

@زینبی_بابا     س‍لام عزیزم من دوم آبان ماه یک جنین بلاست انتقال دادم روزسوم وچه ...

سلام عزیزم، ان شاء الله مامان شدی 

اما تنها علامت بارداری بالا رفتن هورمون بتا هست وگرنه بقیه عوارض داروهاست و تلقین ما

نه گلم منظورم اصلا این نبود چون lh بالا بود گفتم  از دکترت هم بپرس، می بینی اونم خیالت رو راحت ...

باشه گلم 

مرسی که جواب دادی😘

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
عزیزم دکتر فتوحی منو مثل موش آزمایشگاهی میدونست با اینکه 15 سالم بود میدونست داروهای هورمونی قوی برا ...

ای بابا چقدر کوچیک بودی. آخه چرا!

مطمینی پایین اومدن ذخیرت بخاطر نوع درمان بوده؟ من والا اطلاعاتی تو این زمینه ندارم. فقط شناختی ک از دکتر فتوحی دارم اینه ک با توضیحات بیخودی بیمار رو نگران و مضطرب نمیکنه سعی میکنه دارو تجویز کنه بدون اینکه مشکلات بیمار رو جار بزنه و شلوغش کنه، منم همیشه بهش اطمینان کامل داشتم و خیلی ازش راضی بودم.. 

انشالله شما هم بعد از این بهترین نتیجه رو بگیری و خاطرات بد رو فراموش کنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام  خوبین  ممنونم که هنوز بیادم هستین من خیلی وقته که دیگه نی نی سایت نمیام راستش هن ...

عزیزم بمیرم برات .چه روزای سختی رو داری میگذرونی .ازبابت مهریه و...خوب کردی .اصلا کوتاه نیا .چطور میخواد اثبات کنه موضوع نازایی رو ؟بزار شکایت کنه رد میشه مطمئن باش.حرف بی اساس. خودتو ناراحت نکن سعی کن تقدیرتو بپذیری اینجوری راحت میتونی باهاش کنار بیای.امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد .مطمئن باش این اتفاق میتونه کلید خوشبختی تو باشه .

عزیزم همه چی عاااااااااالیه، فقط بهتره لووتیروکسین مصرف کنی زیر نظر پزشک غدد  و اینکه پلی کیست ...

عزیزم از کدوم فاکتور پلی کیستیک رو متوجه شدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@زینبی_بابا   عزیزمممم ان شاالله این آخرین مزاحمتامه تو بارداری 🤣دکترم هفته دیگه واسه سزارین ...

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

ببین گلم اول از همه اگر نگران بی حسی نخاعی هستی برو پیج دکتر ظریفی، لایو سیو شده با دکتر صدیقه احمدی رو ببین، خاطر جمع میشی 

دوم هر غذایی عشقت کشید بخور به زردی هییییییییییچ ربطی نداره، پست های مفصل زردی نوزادان در پیج دکتر ظریفی رو ببین تا شیر خشت و خرافات های دیگه رو بهت نگن، نکنه یه وقت بچه رو حجامت گوش و چهل تیغ و اینا بزنی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😱😱😱😱

سوم زنگ بزن انجمن حمایت از شیر مادر و ازشون در مورد شیردهی بپرس و بگو برات فیلم بفرستن یا پیج اینستاشون رو ببین moshavere_shirdehi 

Shiremadar 

این دو تا پیج انجمن هستن 

و تا میتونی بعد از تولد بچه رو بذار زیر سینه، و تا روش و پوزیشن صحیح شیر دادن رو یاد نگرفتی، نذار پرستار فرار کنه و نذار مرخص بشی، حتی روز سوم تولد مجدد برو بیمارستان تا چک کنن شیردهی و کفایتش رو 

اگر شیر نداشتی هم حتی بچه رو بذار زیر سینه، اون دائم مک میزنه و باعث میشه شیرت بیاد، اگر شیر نداشتی با دستگاه فیدینگ شیر خشک بده و تو پیج نيلو معظمی فیلم آموزشی فیدینگ هست، برو ببین قشنگ توضیح داده، به مادرت یا همسرت هم نشون بده تا بلد باشن 

تا 40 روز اول دست به سیاه و سفید تو خونه نزن، هر وقت نی نی خوابید تو هم بخواب تا شیر داشته باشی

توصیه های غلط قطع لبنیات و اینا هم گوش نده 

مبادا بعد از زایمان با کاسنی بدبختن کنن😬😬😬😬 تا میتونی بعدش گرمی و چیزای مقوی بخور، به قرآن به زردی بچه ربط نداره 

اون طفلی رو هم یه وقت عرقیجات ندی و با شاهتره نشوری یه وقت

6 ساعت بعد از تولد خوبه نوزاد حمام بشه، ولی با نظارت شما، اگر نشد به محض اینکه رسیدین خونه

راستی صندلی ماشین فراموش نشه که از واجبات هست 

نمره امتحانت هم فعلا تجدید شدی🤣🤣🤣🤣 برو بخون پیج دکتر ظریفی رو 

واقعا!!! شدید؟ شدید یعنی زیر یک میلیون. همسرت تسه شد؟ منم رویان میرم

آره عزیزم من قبلا هم توضیح دادم .من شوهرم اولین بار که تو رویان ویزیت شدیم فقط هفت یا هشت دونه اسپرم داشت ولی تو سه ماه اورتومول فرتیل پلاس و فولیک اسید ۵ مصرف کرد رژیم غذایی سبزیجات بخار پز گرفت . شلوار تنگ و لی دیگه نپوشید .وزن کم کرد . خودشو مرتب با آب خنک میشست . سرخ کردنی و فست فود رو محدود کرد. 

روز پانکچرم قرار بود تسه بشه اما دکتر سجادی نظرش این بود نمونه بده اگه چیزی نبود اونوقت تسه بشه که شکر خدا برا اولین بار تو اون سه سالی که فهمیدیم مشکل داریم ۵ میلیون اسپرم داشت با مورفوی بین صفر و یک . یعنی برامون معجزه شده بود. همشم معتقدم بخاطر اون رژیم سبزیجات و اون شرایطی بود که رعایت کرد.که از ۱۱ تخمک ۹ جنین خوشگل دو روزه برامون فریز کردن.الانم با همونا باردارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
آره گلم حتما عالی میشن  میدونی چیه میخوان آمار PCR کرونا بالا نره از آزمایش های با دقت خیلی کم ...

زینبی جان اویترل یه نوع از hcg هست من موقع پانکچرم بهم اویترل دادن برا آزادسازی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه گلم هیچ کدوم از اون حرفا درست نیست  اونا برای افرادی نوشته شده که طبیعی باردار شدن و حالا س ...

ممنون عزیزم

گفتم ولی جدیش نگرف

کلا بی اعصابه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪