2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
من یه بار میکرو انجام دادم اما جنینام بلاست نشدن و انتقال نداشتم. این ماه میخام سیکل پانکچر رو شروع ...

عزیزم منم شوهرم الیگو اسپرمی شدیده. یبار میکرو کردم ولی جنینام بیشتر از دو روز رشد نکردن و از بین رفتن ولی اومدم رویان جنینام دو روزه فریز شدن یعنی هر کی با من پانکچر شد جنیناشون دو روزه فریز کردن. دفعه سوم انتقالم هم ۴ تا از جنینای آخرم رو گذاشتن رشد کنه و دو تاشون بلاست شدن الانم که باردارم و منتظر اینم وقتش برسه برم برا سونو قلب.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم میشه این آزمایشو برام تفسیرش کنی😘

عزیزم همه چی عاااااااااالیه، فقط بهتره لووتیروکسین مصرف کنی زیر نظر پزشک غدد 

و اینکه پلی کیستیک هستی

فکر کنم آزمایش رو وسط سیکل و موقع تخمک گذاری دادی

جدا؟؟؟😅😅😅😅 ماما برام نوشت😂 مرسی گلم که جواب دادی ان شاالله همیشه تنتون سالم باشه میگم زینب جا ...

آره گلم حتما عالی میشن 

میدونی چیه میخوان آمار PCR کرونا بالا نره از آزمایش های با دقت خیلی کمتر و اختصاصیت کمتر استفاده میکنن و حرصم در میاد از اینکه آمار غلط میخوان کمتر نشون بدن

36 ساعت بعد از تزریق hcg پانکچر انجام میشه 

اویترول الان یادم نیست ولی فکر کنم محرک تخمدان بود

عزیزم منم شوهرم الیگو اسپرمی شدیده. یبار میکرو کردم ولی جنینام بیشتر از دو روز رشد نکردن و از بین رف ...

واقعا!!! شدید؟ شدید یعنی زیر یک میلیون. همسرت تسه شد؟ منم رویان میرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منم شوهرم الیگو اسپرمی شدیده. یبار میکرو کردم ولی جنینام بیشتر از دو روز رشد نکردن و از بین رف ...

یادمه چند هفته پیش با خبر بارداریت خوشالمون کردی. انشالله مرحله ی سونو قلب هم ب سلامتی بگذره👶😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم دکترم فتوحی بوده خیلی خیلی دوسش دارم. چرا عزیزم؟

عزیزم دکتر فتوحی منو مثل موش آزمایشگاهی میدونست با اینکه 15 سالم بود میدونست داروهای هورمونی قوی برام بده رومن همه رو امتحان کرد بعدم 16 سالگی فرستاد منو لاپاراسکوپی و ذخیره تخمدانم از 7 اومد رو 2/75

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم همه چی عاااااااااالیه، فقط بهتره لووتیروکسین مصرف کنی زیر نظر پزشک غدد  و اینکه پلی کیست ...

نه عزیزم روز سه پریودی این آزمایشو دادم 

یعنی واسه روز سه خوب نیست؟؟

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

@زینبی_بابا   عزیزمممم ان شاالله این آخرین مزاحمتامه تو بارداری 🤣دکترم هفته دیگه واسه سزارین برام نوبت زده ان شاالله ،اول اینکه لطفا خیلی برام دعا کنید ،بعد خواهش میکنم اگه بعد عمل توصیه ای دارید بهم بگید ،ممنونم😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘