2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
انشاالله بزودی خوب بشن خداروشکر عزیزم

قربونت برم مرسی راستی من جواب ازمایشم گرفتم. 

Lh:/029

Fsh:1.34

Amh:1/2

افتضاح شده؟؟ 

زینب جان سلام خوبی گلم؟ بهترشدی؟ ببخشید میشه بگی وضعم چطوری شده؟؟ 

@زینبی_بابا    

@معلق    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینو میدونم بچه های ای وی اف خیلی باهوش و زیبا میشن چون بهترین تخمک و اسپرم انتخاب میشه ولی همسر ...

همسرتو بیخیال بهش بگو یار وهمراه نیستی حداقل زخم نزن بگو امضا وپول بده کاریت ندارم 😉ایشالا نینی میاد همسرت عاشقش میشه وبخاطر کاراش پشیمون میشه 

عزیزم دکتر گفت ان تی زیر ۲باشه عالیه منم گفتم سلفری بدم خیالم راحت بشه 

اره سلفری بدی خیالت راحت تره ولی نگران نباش ان شاءالله که نی نی خوشگلت زیبا و سالم و صالح میاد بغلت مامان مهربون.

خدایا شکرت
عزیزم دکتر گفت ان تی زیر ۲باشه عالیه منم گفتم سلفری بدم خیالم راحت بشه 

آره اینجوری خودتم خیالت راحت میشه اما دکتر نوشین محمدی که پیشش ان تی کردم گفت زیر ۳ باید باشه.

واسه همین میگم اصلا نگران نباش عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
جونم در آمد ایندفعه بد گرفت 

اره منم به شوهرم گفتم این خانمه بد گرفت منم ایندفعه خیلی درد اومد 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
لیلاجون هزینه سلفری چقد شد برای شما جنسیتو دقیق میگن دیگه درسته ؟ 

۳۴۰۰ شد عزیزم. آره عزیزم چون کروموزوم هارو از نظر جنسیت هم بررسی میکنن. من تو ان تی دکتر گفت ۶۰ درصد پسره. تو سلفری هم تو جوابم زده sex male

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
۳۴۰۰ شد عزیزم. آره عزیزم چون کروموزوم هارو از نظر جنسیت هم بررسی میکنن. من تو ان تی دکتر گفت ۶۰ درصد ...

منم از نیلو پرسیدم گفت ۳۴۰۰...به منم ان تی گفت پسره ایشالا سالم وصالح باشن ..خداحفظ کنه نینی نازتو 😍

دوست جونیم انشالله ک همه چی خوبه نگران نباش فداتشم 😊

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢