2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من فریز شدن جنینام دوماهه

خوب تو برگه تاییدیه جنین نوشته دیگه

اگه جنینت ۵روزه باشه تا بری سونو وهمه چی اوکی باشه یه هفته بعدانتقالته

اگه سه روزه باشه۴یا۵روز بعد چون باید حتما پروژسترون چندروز استفاده کنی بعدانتقال بدی

خوب تو برگه تاییدیه جنین نوشته دیگه اگه جنینت ۵روزه باشه تا بری سونو وهمه چی اوکی باشه یه هفته بعدا ...

خوب من برگه تایید جنین نگرفتم فقط فرم فریر دستمه 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
باشه منم همینطور فکر میکنم نهایت 10روز پریودم رو میندازم عقب.  خیلی سخت بود مراقب های بعدش؟ نش ...

عزیزم شنیدم این ویتامین ها خیلی کمک می کنه. ۱۰ روز که حتما مراقبت شدید میخواد خالم تا یکسال ناز میدادم مامانم بعد ۱ ماه کلی کار سنگین هم میکرد 

خدایا شکرت
پس تا رفتی سونو حتما قبلش برو ساختمان کناری تاییدیه جنینت رو بگیر.اصلا خودشون این سری میخان ازت

اره ازم خواستن خودم یادم رفت برم بگیرم😂

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
صددرصددیگه اواسط یا اواخراون هفته انتقالته به سلامتی عزیزم

😯😯😯😯😯هان اون هفته

ممنون عزیزمی لطف داری. چه خوب خدامامانتون رونگه داره واستون.  منم تازمان قبل انتقال ازش مراقبت ...

ممنون عزیزم. انشالله همه چی به خیر میگذره نگران نباش.

اون دکتری که عملشون کردن دارو خاصی ندادن منتها از قبل چون خودشون مقداری پوکی داشتن مکمل مخصوص مصرف می‌کردند که الان هم ادامه میدن 

نه دکترم هیچینگفت.الان که شروع کردم که فکر نکنم اثرکنه

دکترا معمولا هیچی نمیگن خودت باید بخری بخوری

البتهویتامین d و اسیدفولیک رو بصورت روتین ب همه میدن

این دوتارو حتما بگیر. شبی یه اسید فولیک و روزی یه ویتامین دی هزار بخور.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻