2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
یعنی من الان سینال میزنم باید مراقب باشم؟من گفتم الان خونه تکونی میکنم که بعدش اگه خواست انتقال بده ...

آره منم از دکترم پرسیدم، من ورزش میکنم اشکالی نداره، گفت این مدت چون تخمدان ها بزرگ میشن باید مواظب باشی چون ممکنه پیچ بخورن، برای همین من فقط الان پیاده روی میکنم اونم نه خیلی تند😕

اره دکترم همینطوری میگه, بایدمواظبش باشم وای من یادندارم اخه پرستاری کردن. 😞😞 من میگم اول مامانم ...

عزیزم ایشالا مامان زود زود خوب شن، سایه شون بالاسرتون مستدام❤️

به نظرم اگه میخوای بیش تر ال دی بخوری از دکترت بپرس حتما که خیالت راحت باشه، شرایط رو براش توضیح بده ببین بهترین کار چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات ممنوون خداروشکر همه چی خوب بود انشاالله سالم بیاد بغلت 🌷 عدد منم یادمه همین حدودا بود به زینب ...

مرسی عزیزدلم الهی امین همچنین عزیزم 😘فعلا جواب ازمایشم نیومد احتمالا خودم درخواست سلفری بدم دوس دارم خیالم راحت باشه ایشالا که جواب ازمایشم خوب باشه ...بله عزیزم صدری رفتم دقیقا نفر اول بودم ولی دکتر شانس من اعصاب نداشت ...چشم حتما به زینبی جون میگم 

سلام عزیزم خوبی جواب ازمایشتو گرفتی ؟

سلام ممنونم دیشب پیامش اومده توگوشیم ولی میرم تولینک جوابو نذاشتن توبرگه پذیرش هم جوابو برای چهارشنبه زدن حالا چک میکنم ببینم کی میذارن توسایت ...ایشالا که مشکلی نباشه ولی احتمالا خودم سلفری بدم خیالم راحت بشه 

عزیزم فکر کنم برای شما استثنا شروع کنن، برای دکترت شرایط رو بگی همکاری میکنه  ما هم پاپ اسمیر ...

مرسی عزیز جان 😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خیلی ممنون  عزیزم توالت فرنگی و استراحت مطلق جزو خرافات هست😅😅😅😅 راحت باش، سرکار ...

سلام‌زینبی‌جون

خداروشکر‌‌که‌بهترهستین

انشالله‌که‌به‌زودی‌خوب‌خوب‌میشین

عزیزم‌یه‌سوال

من‌‌یازده‌پریودیم‌هیسترو‌شدم‌

تنگی‌شدیدسرویکس‌وچسبندگی‌داشتم

داروهم‌برام‌روزی‌یدونه‌استرادیول‌‌ و ازدوهفته‌دیگه‌داپستون

روزی‌یدونه..من‌تابه‌امروز‌۵تاداپستون‌خوردم

ازپری‌روز‌‌یبارلک‌دیدم‌وازدیروزتقریبا‌پریودشدم‌امابه‌مقدارکم

دیروزبامرکزتماس‌گرفتم‌ ماما‌ گفت‌بخور‌تاداپستون‌هاتموم‌شه

میخاستم‌بدونم‌مگه‌باوجودداپستون‌‌ ‌احتمال‌پریودی‌هس

به‌نظرشمامن‌چیکارکنم‌

این‌ماه‌خیلی‌ذوق‌داشتم‌‌میرم‌براانتقال

امامثل‌اینکه‌همچی‌بهم‌خورد

اینم‌بگم‌من‌هرروزپیاده‌روی‌دارم‌وآسپرین‌هم‌میخوردم

ممنون‌میشم‌‌راهنماییم‌کنی‌خواهری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره منم از دکترم پرسیدم، من ورزش میکنم اشکالی نداره، گفت این مدت چون تخمدان ها بزرگ میشن باید مواظب ...

من نمیدونستم ونپرسیدم دکترهم هیچی نگفت یعنی ازبس بیماربودن که من ازماماسوالامو پرسیدم

یا رب العالمین
عزیزم ایشالا مامان زود زود خوب شن، سایه شون بالاسرتون مستدام❤️ به نظرم اگه میخوای بیش تر ال دی بخور ...

باشه چشم حتما میرم دکترخودم توضیح میدم ازش میپرسم. 

لطف کردی مرسی خدا همه مامان هارونگه داره

چقدرزیاد دعاکن از خدابخواه هرچی خیره برات پیش بیاد.منم ۴ماهه نشدبرم داروهامو شروع کنم هردفعه یجوری ش ...

اخیی عزیزم انشالله اینماه پریودیت همه چی اوکی باشه وبری وصاحب نی نی های نازبشی

عزیزم‌به‌خودت‌استرس‌نده‌برا‌ت‌خوب‌‌نیس

اگه‌میخای‌تخمک‌های‌خوبی‌داشته‌باشی‌

استرس‌ونگرانی‌بزارکنار

خدامادرت‌برات‌حفظش‌کنه

کلا‌همه‌مادرا‌خیلی‌زحمت‌کش‌هستن

توکل‌کن‌برخدا‌اینم‌میگذره

عوارض‌که‌داره‌اماچاره‌چیه

مادرمن‌روماتیسم‌داره‌مدام‌دست‌وپاهاش‌دردمیکنه

گر‌گرفتگی‌هم‌ازعوارضش‌هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
باشه چشم حتما میرم دکترخودم توضیح میدم ازش میپرسم.  لطف کردی مرسی خدا همه مامان هارونگه داره

عزیزم دلم مادر من هم دو سال پیش رحمش رو درآورد. 

خب نسبتا عمل سنگینی هست و حدود ده روز استراحت خیلی زیادی لازم دارند. باوجود اینکه مادر من اصلا اهل استراحت نیست ولی توی این ده روز فقط برای استفاده از سرویس از جاش بلند میشد. اما بعد از ده روز خیلی شرایطشون بهتر شد هر چند که بعد از اون هم تا مدتی اگر باز هم کسی بتونه پیششون بمونه که کارهای سنگین انجام ندن خیلی بهتره ولی دیگه از عهده کارهای سبک مثل غذا پختن برمیان

ان شاءالله که مادرتون با سلامت کامل به خونه برگردند و شما هم هر چی خیره براتون پیش بیاد 🙏🏻

سلام عزیزم نه خب من تک فرزندم کسیم نداریم. یه خالم که خارجه یکیشم بچه دار.  دعاکن عزیزم, من می ...

عزیزم مثل سزارین می مونه بنظرم پانکچر عقب ننداز تا اون زمان سرپا میشه اگه هایپر نشی بعدش می تونی راحت به کارها برسی فقط استرس نداشته باش مادرم هم رحم درآورد هم کلیه من هایپر ضعیف شدم می تونستم به کارهای خونم برسم

خدایا شکرت
عزیزم مثل سزارین می مونه بنظرم پانکچر عقب ننداز تا اون زمان سرپا میشه اگه هایپر نشی بعدش می تونی راح ...

باشه منم همینطور فکر میکنم نهایت 10روز پریودم رو میندازم عقب. 

خیلی سخت بود مراقب های بعدش؟ نشسته بودم گریه میکردم کلاواسش. 

سری قبل ای وی اف پانکچردردنداشتم اخه کلا5تاتخمک بود ویک جنین خداکنه اینباربیشتربشه. بنظرت اوابوست چقدرتاثیرداره؟ بخرم روزی4تابخورم. 

قرص فرتیل اید وdhea وردکیوتن وd3وامپول نروبیون هم دارم. 

ذخیرمم 1/5-1/4

عزیزم دلم مادر من هم دو سال پیش رحمش رو درآورد.  خب نسبتا عمل سنگینی هست و حدود ده روز استراحت ...

ممنون عزیزمی لطف داری. چه خوب خدامامانتون رونگه داره واستون. 

منم تازمان قبل انتقال ازش مراقبت میکنم خداکنه زیاد دردنکشه که منم دردمیکشم باهاش. الان مادرتون داروتقویتی میخوره؟ برای جلوگیری پوکی استخوان

Low risk نوشته و بعد به فارسی نوشته شده بررسی جنین از لحاظ تریزومی ۱۳ و ۱۸ و ۲۱ انجام شد و جنین سالم ...

ممنون عزیزم. انشاللهبه سلامتی و دلخوشی. جالب اینجاست که میگن وایرلس کارها بخاطر امواج، بچه شون حتما دختر میشه. همه دوستای همسرم دختر دارن. همسرم میگه ما نقض قانون کردیم و پسردار شدیم     

نمیدونستم هماتوم داری. انشالله رفتی کامل جذب شده باشه. طول سرویکس و داپلر شریان رحمی رو تو اوردر سونوی آنومالیم نوشته. اکوی قلب جنین هم باید با سونوی 18 هفتگی برم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم