2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7149379 بازدید | 691491 پست
خواهری من چن رو دیگ انتقالمه بعد دکترم برام امپوا ناکسپرین نوشته میزنم دور ناف بعد دوره نافم کبود شد ...

اره خانمي كبوديش كاملا طبيعيه

سعي كن اروم تزريق كني كمتر ميشه و سوزش هم داره 

براي خون رسانيه بهتره مث اينكه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره خانمي كبوديش كاملا طبيعيه سعي كن اروم تزريق كني كمتر ميشه و سوزش هم داره  براي خون رسانيه ...

آره میسوزونه تا دو دیقه 

شما انتقال دادین ؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام عزیزم خوبی؟ حال نی نی چطوره؟  اره ماهم همش توخونه مادرم تزریق میکنه اینبارهمسرم گیرداده ی ...

حالا یه چیزی تعریف کنم،  همسر من دیگه بعد این همه تزریق و تمرین رو من حرفه ای شده چند شب پیش حواسش نبود آمپول منو نزده هنوز برق های خونه رو خاموش کرد بخوابیم گفتم آمپولمو نزدی برای اینکه ضایع نشه که یادش رفته گفت کاری نداره من چشم بسته تو تاریکی هم دیگه میتونم تزریق انجام بدم!!!!  

یعنی امپولا رو من میخورم اعتماد به نفس آقا رفته به سقف

اره روز دوازدهمم

عه به سلامتی کجا انتقال داشتین روز چندم پریودی انتقال دادین  

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
حالا یه چیزی تعریف کنم،  همسر من دیگه بعد این همه تزریق و تمرین رو من حرفه ای شده چند شب پیش حو ...

😁خداروشكر  كه اينقدر حرفه اي شده

تيارا جون خداروشكر براي روز شمار بارداريت 

ايشالله به سلامت زايمان كني بچه ات رو تو بعل بگيري بهترين لذت دنيا رو ببري

موقع زايمان براي تك تك ما دعا كن ختما

شما پانکچرتون چندم سیکل بود؟

من مرداد پانکچر شدم اما چون شکمم آب اورد انتقالم کنسل شد افتاد واسه این ماه 

اون ماه 14 سیکل پانکچر شدم

سلامت باشي من روز هفدهم انتقال داد با دكتر زارعيان هستم بيمارستان پارسيان

😕😕چرا روز 17 اینقد دور 

الان به من گفته روز 11 سیکل برم سونو یعنی منم انتقالم میافته برا 17 من میرم مشتاق اصفهان😕

شما چه داردهایی مصرف کردی برای پانکچر؟

گونال اف با دونمونه آمپول دیگ ک یادم نیستشون و آمپول آزاد سازی 

نميدونم والا تشخيص دكترم اين بود

خدا کنه من انتقالم نیافته برا 17 اخه شوهرمو گفتم از سره کار داره میاد 😕