2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
در چه حد؟ لکه بینی یا خونریزی؟

خونریزی که از پریودی بیشتر . روان زیاد  گفتم تموم شد دیگه . ۳ بار کلا بخاطر خونریزی رفتم بیمارستان . لکه بینی هم بیشتر قهوه ای بود ولی هر روز نه در حد یکی دو قطره مداوم و پشت سر هم کلا دیگه انوکسارو که قطع کردم خوب شدم . حالا دکترم گفته برم سونو و از هفته ۱۶ دوباره انوکسا رو شروع کنه باز . منم از شروعش میترسم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون من تا الان تو بهداشت محل زندگیمون پرونده درست نکردم برای بارداری دور وریام فکر میکنن طبیعی ...

نه گلم اصلا لازم نیست بگی

فقزبه متخصص زنانت باید بگی و موقع زایمان 

و موقع زایمان هم بگو جایی چیزی نگن از ivf  منم همین کارو کردم

من دو هفته دیگه سونو دارم برای طول سرویکس . منم یکم ترسیدم ولی سرچ که کردم دیدم نه تنها بد نیست بلکه ...

آره گلم منم سرکلاژ شدم چون کاهش ناگهانی طول سرویکس داشتم، علائم هم اصلا نداشتم، یه جورایی ربطی نداره فقط شانسه

سللم خانوما اینجا کیا سرکلاڗ شدن؟ تو چه هفته ای سرویکستون چند بود؟؟ من دیروز سونو شدم سرویکسم خیلی گ ...

سلام عزیزم نترس گلی

من و دوستم پارسال سرکلاژ شدیم من 28 بودم، دوستم 21 

خدا رو شکر تا آخرش رفتیم، فقط من آخرش به خاطر فشار خون بالا زایمان زودتر شد همین

درکت میکنم گلی، منم خیلی ترسیده بودم، عملش راحته، درد هم نداره حتی، فقط تا دو هفته کامل لکه بینی ممکنه داشته باشی و اینکه تا دو هفته آمپول پروژسترون داری و بعد تا هفته 35 شیاف پروژسترون 

خواهر من کلکسیون بودم، لک و خون، تهوع شدید و سرم زدن روزانه، دندون درد، غربال با ریسک متوسط، سرکلاژ، فشار خون، فکر کنم چند تا چیز دیگه از قلم انداختم، الان پسرم هیولایی شده واسه خودش😍😍😍😍🤣🤣🤣🤣 اصلا نترس، این وروجکا بلدن ناز کنن 🥴🥴🥴🥴🥴

سلام‌عزیزم‌خوبی نی نی خوبه ؟ 

سلام، خوبیم قربونت شما خوبی؟ گل دخترت گل پسرت خوبن؟ 😍😍😍

راستی رفتی آنومالی؟ من الان هفته ی 14 هستم لحظه شماری میکنم برای 18 هفته چقدرم که دیر میگذره😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم . واکسن انفولانزا زدی ؟ داروخونه ها که ندارن میگن باید بریم بهداشت

سلام جانم، نه والا نزدم

اگه پرونده داری بری برات میزنن من پرونده ندارم گفتم الان طبق لیستی که دارن بهشون سهمیه دادن فکر نکنم به من چیزی برسه دیگه برای همین از خیرش گذشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سللم خانوما اینجا کیا سرکلاڗ شدن؟ تو چه هفته ای سرویکستون چند بود؟؟ من دیروز سونو شدم سرویکسم خیلی گ ...

میگم برای منو چرا اصلا اسمی از سرویکس نیاوردن یعنی تا حالا اندازشو نگرفتن هیچی😕 تو ان تی اندازشو بهت گفتن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه کسی اینجا تو مطب خراش داده قبلش دارویی باید خورد میشه هرکی هر تجربه ای ازش داره بهم بده خیلی می ...

عزیزم شما نیم ساعت قبلش حتما یا شیاف مسکن بذار یا قرص مسکن بخور ترجیحا دوتا، به هرحال یه مقدار دردو داره ولی چون زود انجام میشه خیلی اذیت نمیشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما به من لطف داری عزیزم 😍 😍 😍 😍 🥰🥰🥰💝💝💝😘😘😘😘

سلام زینبی،  به سوال چند وقت بعد زایمان میتونیم برای بچه دوم اقدام کنیم؟  منظورم برای شرایطی مثل شرایط خودمه که سنی داره ازم میگذره و مشکل ناباروری هم داشتم زودترین زمان اقدام چند وقت بعدشه